2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Manyak Yaa korkutmuş çocuğu , oyuncak sanki

dün sünnet oldular
biri 6 yaş biri 6 ay
bebeğin keyfi yerindeydi ama 6 yaşındaki oğlum akşam rahat değildi
uyumadı, uyanmak istemedi iki arada bi derede gece geçirdi şimdi daha iyi

sünnet esnasında cok bağırdı eşimle elimiz ayağımız boşaldı, cocuk uyuşmadı diyor dr inadına uyuştu diyor
sonra yine bi iğne getirdi sağ tarafa vurdu oğlum hissetmedi sol tarafa vrdu başladı ağlamaya

gerizekalı mal aptal hala yalan söyleme kalk kalk bitti diyip kolundan tutup kaldırdı
eşim dedi dua etsin cocgun pipisi elinde kesilmiş duruyor yoksa orada gebertirdim

perşembe günü klipsi sökülecek o zaman görecek cimer bimer neymiş

sağlık çalışanına şiddet yasakta hastaya olan şiddet peki ?

Yola ben de hiç gelemiyorum ya 😔 Eskiden uzun yol severdim. Uzun dediğim 5-6 saate kadar olanları idealdi. Artık onda bile boğuluyorum

Yalamaz Lümon. Emekleyince nabücük? Her yer oyuncak olacak

Kabağın ne ka çok günahını alıyorsunuz. Ne kadar güzel bir sebzemiz kendisi 🤓 Onlar hiçbir şeyin tadını bilmiyor ki ayırt etsinler. Yemek seçme olayı böyle başlıyor demek ki anadan oğula/kıza 🤔
Dur bakalım belki severler, benim eşim mesela nefret eder sebzelerden, Habire köfte et tavuk olcak, ınsallah babasına benzemez oğlum

Vallahi aynı, sürekli emmek istiyor ek gıdaya başladık başlayalı. Çok korkuyorum alışmayacak reddedecek diye. Bakalım bugün ne yapacak.. patates eklemeden havuç ve kabak püresi vereyim az da irmik atayım. Iyk kim bilir nasıl kötü olacak tadı 🤭

Patates daha kıvamlı ya,kabak daha yutması kolay bi sebze bence onu sevebilir
Bende onu sorucaktim, bi kac gündür benim oğlumun emmesi arttı ya zaten Habire emmek istiyordu iki çekip bırakiyodu, daha uzun emmeye basladi, annem de ac bu çocuk ver sen herşeyden boşver doktoru diyor 😀

burcusami burcusami Gel sana anlatacaklarım var. Dün bizim yine kontrollerimiz vardı. Hastanede epey canımız sıkıldı falan. Eve geldik canımın sıkıntısı hala geçmemişken eşim telefonuna baktı ve dedi ki "Ablam aramış, onu bir arayayım". Daha konuyu bilmeden bir sinir bastı beni çünkü biliyorum ki kardeşi ya da yeğeni için aramaz. Normalde hiç deşmem ama dün sordum "Ne için aramış?" diye. Bir şey için aradığından o kadar eminim. Telefonundaki fotoğrafları mı ne bilgisayara otomatik aktaramıyormuş. Kıyamam. Bu kadın ben erken doğum riskiyle hastaneden taburcu olup evde yatarken eşimi aradı ve dedi ki "İstanbul'un şurasında ikinci el bir telefon bulduk. Bir ara gidip bakabilir misin? İyiyse gelip alalım". Tabii ki geçmiş olsun demek için beni aramadı. Şimdi ben istiyorum ki beni de çocuğumu da merak etmesin, aramasın, sormasın ama bunlara ek olarak kendi salak dertleri için de aramasın. Yoksa hiç şeyimde değil. Gölge etmesin başka ihsan istemem. Allah kimseyi onun eline düşürmesin. Kendisi kadın doğum uzmanı bu arada ama küçük bir köyde yaşayan, okumamış etmemiş, tek derdi sağın solun ne yapıp ne ettiği olan biri gibi kafası
Cok lazımmış gibi arıyor, esin ne diyor bu konuda peki?Bende su sıra cok sinirliyim Habire eşime bayramda görmek istemiyorum kardeşini konusmicam haberin olsun diyorum, benim koca sözde konusucakmis ne derdin var yengenle niye görüşmüyorsun dicekmis, aman dedim çok değişir sanki

dün sünnet oldular
biri 6 yaş biri 6 ay
bebeğin keyfi yerindeydi ama 6 yaşındaki oğlum akşam rahat değildi
uyumadı, uyanmak istemedi iki arada bi derede gece geçirdi şimdi daha iyi

sünnet esnasında cok bağırdı eşimle elimiz ayağımız boşaldı, cocuk uyuşmadı diyor dr inadına uyuştu diyor
sonra yine bi iğne getirdi sağ tarafa vurdu oğlum hissetmedi sol tarafa vrdu başladı ağlamaya

gerizekalı mal aptal hala yalan söyleme kalk kalk bitti diyip kolundan tutup kaldırdı
eşim dedi dua etsin cocgun pipisi elinde kesilmiş duruyor yoksa orada gebertirdim

perşembe günü klipsi sökülecek o zaman görecek cimer bimer neymiş

sağlık çalışanına şiddet yasakta hastaya olan şiddet peki ?
Kıyamam ya, böyle bi maldan benimde başıma geldi, ilk kez dişimi cektiricem, dedim bak ilk ona göre, tamam dedi, uyuşmadi diyorum imkanı yok diyor ya yalan mi söylücem dedim, resmen canlı canlı çekti dişimi benimde, resmen travma oldu bende, asla dişçiye gitmem artık

Cok lazımmış gibi arıyor, esin ne diyor bu konuda peki?Bende su sıra cok sinirliyim Habire eşime bayramda görmek istemiyorum kardeşini konusmicam haberin olsun diyorum, benim koca sözde konusucakmis ne derdin var yengenle niye görüşmüyorsun dicekmis, aman dedim çok değişir sanki
"Haklısın" diyor. Sanki haklı olmak neyime yarayacak. Ben komple hepimizden uzak dursun istiyorum. Gitsin kendi hayatına baksın
Evet canım prt2000 , koltuk altına koymayı tam yapamıyorum sanki ya ya da benim kız makinayi almaya çalıştığından
Yan yatırabilirsen koltukaltına arkadan öne doğru yerleştirmeye çalışsana. Uzun ucu görmezse almaya çalışmaz belki
Ayy hadi gidelim ben bin yıl olmuştur
Hey , sakin ol biz rejimdeyiz bikini giyicez :KK12:
Tamam pardon. Ortaköy iptal
Bu nasıl oyunbozancılık ya? İlla yüksek yerlerdeki tanıdıklarımı mı devreye mi sokayım? Onu mu istiyorsun ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN ? O mu?

"Haklısın" diyor. Sanki haklı olmak neyime yarayacak. Ben komple hepimizden uzak dursun istiyorum. Gitsin kendi hayatına baksın

Yan yatırabilirsen koltukaltına arkadan öne doğru yerleştirmeye çalışsana. Uzun ucu görmezse almaya çalışmaz belki

Bu nasıl oyunbozancılık ya? İlla yüksek yerlerdi tanıdıklarım mı devreye mi sokayım? Onu mu istiyorsun ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN ? O mu?
Gidin yahu , gezin bebek arabalarınızla , ona sözüm yok . Sadece tıkınmasın , azıcık fazlalık var ya onda bir miktar :confused: herkeş senin gibi kuru dötlü değil :KK45:

X