2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Manyak Yaa korkutmuş çocuğu , oyuncak sanki

Dur bakalım belki severler, benim eşim mesela nefret eder sebzelerden, Habire köfte et tavuk olcak, ınsallah babasına benzemez oğlum

Bende onu sorucaktim, bi kac gündür benim oğlumun emmesi arttı ya zaten Habire emmek istiyordu iki çekip bırakiyodu, daha uzun emmeye basladi, annem de ac bu çocuk ver sen herşeyden boşver doktoru diyor

Cok lazımmış gibi arıyor, esin ne diyor bu konuda peki?Bende su sıra cok sinirliyim Habire eşime bayramda görmek istemiyorum kardeşini konusmicam haberin olsun diyorum, benim koca sözde konusucakmis ne derdin var yengenle niye görüşmüyorsun dicekmis, aman dedim çok değişir sanki

Kıyamam ya, böyle bi maldan benimde başıma geldi, ilk kez dişimi cektiricem, dedim bak ilk ona göre, tamam dedi, uyuşmadi diyorum imkanı yok diyor ya yalan mi söylücem dedim, resmen canlı canlı çekti dişimi benimde, resmen travma oldu bende, asla dişçiye gitmem artık

"Haklısın" diyor. Sanki haklı olmak neyime yarayacak. Ben komple hepimizden uzak dursun istiyorum. Gitsin kendi hayatına baksın
Evet canım prt2000 , koltuk altına koymayı tam yapamıyorum sanki ya ya da benim kız makinayi almaya çalıştığından
Yan yatırabilirsen koltukaltına arkadan öne doğru yerleştirmeye çalışsana. Uzun ucu görmezse almaya çalışmaz belki
Ayy hadi gidelim ben bin yıl olmuştur
Hey , sakin ol biz rejimdeyiz bikini giyicez
Tamam pardon. Ortaköy iptal
Bu nasıl oyunbozancılık ya? İlla yüksek yerlerdeki tanıdıklarımı mı devreye mi sokayım? Onu mu istiyorsun ANKHESPAATEN ? O mu?

Gidin yahu , gezin bebek arabalarınızla , ona sözüm yok . Sadece tıkınmasın , azıcık fazlalık var ya onda bir miktar herkeş senin gibi kuru dötlü değil

Heee biz de mi geçiyoruz bu ay ek gıdaya . Peki pizza , spagetti , cips ve pasta da ek gıda mı
Ya ne olacağıdı? E tabii esnekli ek gıda bizimki. Pizzayı çok şey yapma sen yine de, işlenmiş etli olmayan pizza ye mesela. Alıştıra alıştıra yani. Bizim de tadım dönemimiz gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…