2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza

Bu arada kısalan uykularda bu gece: 21.30'da uyudu, 06.20'de bitirdi gece uykusunu. İki saattir sövecen bakışıyoruz. Ben uyku istiyorum, o oyun
Ben ilk aldığımda yapıyorum sonra yapamıyorum malesef

Bebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza

Bu arada kısalan uykularda bu gece: 21.30'da uyudu, 06.20'de bitirdi gece uykusunu. İki saattir sövecen bakışıyoruz. Ben uyku istiyorum, o oyun
ütü mü o ne. hiç ütülemedim. kurutma makinasından çıkınca mikropları gidiyo bence hem biraz mikrop iyidir. 🤫

Daha ne istiyorsun sen de uyusaydın hemen

Kurutma makinesi yok bizde. Balkonu da ipleri de silemediğim için evin içinde kurutuyorum 🤦🏻‍♀️
Nereye uyuyorsun bacım kız kahvaltı bekler koca evden gönderilmeyi bekler allahtan dün evi temizlemiştim kaynanam gelmişti o iş yok bugün. 1 saate 2 brbeyle mesaim tam başlar benim şanslıysam öğlen yarım saat uyuyabilirim belki o da 😂😂

Nereye uyuyorsun bacım kız kahvaltı bekler koca evden gönderilmeyi bekler allahtan dün evi temizlemiştim kaynanam gelmişti o iş yok bugün. 1 saate 2 brbeyle mesaim tam başlar benim şanslıysam öğlen yarım saat uyuyabilirim belki o da 😂😂
Okurken yoruldum. Temizlik deme ya evi b.k götürüyor. Banyo yapabildiğimde kendimi şanslı sayıyorum artık
Emzirme acıktırıyor ya 😂
Ya en çok gece zorluyor bu beni. Midem kazınıyor ama uykum açılmadan ve çocuk tekrar uyanmadan uyumak istiyorum hemen

Benimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya
Canım benim Rabbim duymasın kolayca atlatin inşallah ❣️

Ütü mü??? İlk aldığımda yıkayıp utuledim o kadar. Bidaha ütü yapmadım zaten vaktimde yok.
Yeni mi uyandınız 😳
Doğru düzgün uyumadık ki🥺
gece uyanıp yatakla konustu. aldım emzirdim memeyle konustu. yataga bıraktım yatakta emekleyip kafayı biyerlere geçirdi. bütün gece aglak huysuzdu. gözlerim yanıyo

Ya dün gece benim oğlan uyuyor ama hep mız mız mız halindeydi saat başı aldım emzirdim bir kere mama verdim yok mızmızlandı durdu

Aymadi gün ya yine milyon kez uyandı emmeye valla bağımlı oldu artık ya acıkmiyor artık eminim 😥
Üçünüz gibi bizde çok zor bo gece geçirdik saat başı emmek için uyandı 🤕

Canım benim Rabbim duymasın kolayca atlatin inşallah ❣️

Ütü mü??? İlk aldığımda yıkayıp utuledim o kadar. Bidaha ütü yapmadım zaten vaktimde yok.

Doğru düzgün uyumadık ki🥺

Üçünüz gibi bizde çok zor bo gece geçirdik saat başı emmek için uyandı 🤕
Amin insallah cnm, ya seninkinin uykuları iyiydi noldu

X