- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Bana öneri versene ya ben çamaşır makinesini de değiştiricem ikisini aynı anda alayımsana kurutma makinası influencelayım mı. şaka şaka sustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana öneri versene ya ben çamaşır makinesini de değiştiricem ikisini aynı anda alayımsana kurutma makinası influencelayım mı. şaka şaka sustum
Diş mi acabaYa bilmiyorum ki 1 haftadır biseyler oldu uykuya dalamıyor
Senin ki hangi marka bende çamaşır makinesini değiştiricem de aynı anda alayım kurutma makinesi+1 .kurutma makinesi candir
Kuzum o uyanmadan emzirmeyi kıpırdandığında mı yaptın yoksa derin uykudayken mi ben kıpırdanmaya başladığında gözünü açmadan daha emziriyorum o zaman kalkmıyor@kahvesizasla
Uyuyan bebeyi aldim emzirdim dedigin gibi. Simdi perdeyle konuşuyo. Bana uyku borclusun
Dolunay var mı ki bu ara çıkıp gökyüzüne de bakamıyoruz ki akşamyine gökyüzünde bişeyler oluyo kesin satürn marsa uranüs neptüne küs
Olmadım daha Yaa , keşke olsam artıkregl olıunca daha bi iniyo. olmus muydun
Çok güzel olsun hiç acımasın pipicikBenimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya
21:30 ne güzel bir saat öyle yav gerçek mi ? Biz yine 01:30 da uyuyup 7:20 de uyandık daBebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza
Bu arada kısalan uykularda bu gece: 21.30'da uyudu, 06.20'de bitirdi gece uykusunu. İki saattir sövecen bakışıyoruz. Ben uyku istiyorum, o oyun
Bizim de7.15te günaydı
Abboo çok değişik biseymisİnstagramlaşma gördüm de bende ekleyebilir miyim kızlar benim instagramda cagillbilgin
2 gün önce disi patlamış sandım, öyle de değil gibi anlamadım da . Belkide distir, bi sebebi olmalı durup dururken yapmazdı böyle.Diş mi acaba
Tam bahsettigin anda yaptim canimKuzum o uyanmadan emzirmeyi kıpırdandığında mı yaptın yoksa derin uykudayken mi ben kıpırdanmaya başladığında gözünü açmadan daha emziriyorum o zaman kalkmıyor
5. Ayda atak yoktu dimi2 gün önce disi patlamış sandım, öyle de değil gibi anlamadım da . Belkide distir, bi sebebi olmalı durup dururken yapmazdı böyle.
Benim heryerde aynı ya adımOlmadım daha Yaa , keşke olsam artık
Çok güzel olsun hiç acımasın pipicik
21:30 ne güzel bir saat öyle yav gerçek mi ? Biz yine 01:30 da uyuyup 7:20 de uyandık da
Bizim de
Abboo çok değişik biseymis
Bir dünya markası gibi oldu buBenim heryerde aynı ya adım
Yok yok5. Ayda atak yoktu dimi
Ah ah keşke öyle olsaBir dünya markası gibi oldu bu
İyi bari 4. Aydan sonra tekrar kaldıramazdık benceYok yok
ben araştırırken fiyatının nispeten uygun ve performansın yüksek olmasına baktım. hooverla vestel arasında kaldım vestel aldık sonrasında annemler de bizden görüp vestel aldı bir arkadasım hoover bir arkadaşım beko aldı hepimiz çok memnunuz. bekoların fiyatı baya yüksek imkan varsa alınabilir.Bana öneri versene ya ben çamaşır makinesini de değiştiricem ikisini aynı anda alayım
Amaaan dişi,atağı, gazı derken biz raha yüzü göremeyecegiz anlaşılanİyi bari 4. Aydan sonra tekrar kaldıramazdık bence
Bende normalde düşünmüyordum da bebek doğunca ihtiyaç olduğuna karar verdim. Bide bizim makina eşimin bekarlığından kalma 10 senelik falan bu ara biraz tökezliyor gidici gibi. Ondan dolayı çamaşır be kurutma birlikte alayım diyorum. Bi bakayım dediklerine teşekkür ederimben araştırırken fiyatının nispeten uygun ve performansın yüksek olmasına baktım. hooverla vestel arasında kaldım vestel aldık sonrasında annemler de bizden görüp vestel aldı bir arkadasım hoover bir arkadaşım beko aldı hepimiz çok memnunuz. bekoların fiyatı baya yüksek imkan varsa alınabilir.
eksileirni de yazayım. bazen bişeyler biraz çekebiliyo. uzun vadede yıpranmalar olabiliyo kıyafetlerde. ama ben yıpranacagıma kıyafetler yıpransın kafasındayım ben. kurutmam olmadıgını hayal edemiyorum şu an evde 2 yetişkin 1 bebek 1 cocuk heegün en az 1 kere makina çalışıyo as topla hergün yarım saatim benim.
İlkokuldaki okuma yazmayı öğrendikten sonra anca rahatlarız bu gidişleAmaaan dişi,atağı, gazı derken biz raha yüzü göremeyecegiz anlaşılan