2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
şifreli mifreli bişey mi 🤨
Hahah yok ya "Ben buymuşum meğer" diye geyiğine attım tam o sırada karşıma çıktı da hesap
Ben daha sağma makinası konusunu kapatamadım içimde salonun ortasına koydum kutusunu sürekli beyime diyorum sen aldırdın diye 😄
Na gada yanlış düşünüyon ya. Onun sayesinde emdi işte çocuk
Bacım kendin yıka ben kimseyle yıkayamıyorım sinir geliyor 😂😂 15 dk yıla giydir halloluyor küvet var file var artık yüz üstü çevirince kafa da kalkıyor bebelerin kolayca yıkarsın
Hee tabii ben de tam onu diyordum. Öyle kolay görünüyor ki asdfdsf Yalnız bir ara adama sinirlendim suyu dökmeyi beceremedi diye aldım ben döktüm onu da. "Ee sen ne işe yaramış oldun şimdi?" dedim
Ohoooo ben sattım salıncaklar kıyafetler fazlalık işi biten ne varsa sattım sat sende
Oyh ne ara sattın 😳
Ben söylendikçe eşim ikinciye kullanırız diyor 😄
Adam haklı
Evet evet ama tabi benim yaşımın sabitlenmesi lazım bunun için 😂
Niyemiş ya hallahallaaaaa
Ben biseyler yaptım ama doğru kişi mi bilemedim sak_ran🤣🤣
Bu iş gittikçe eğlenceli bir hal almaya başladı
37 cik 😃
Biz ihtiyar heyetiyiz ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN N Neal yani seneye falan yazdığında ölmüş olabiliriz 😀
Ağzından yel alsın. En güzel yaşımızı yaşıyoruz (En güzel yaş içinde bulunduğun yaş) 😎
Sen aç geliyorum arkandan :KK55:

Ben de aşırı gazlanıp kendimi 10 da odaya kapadım . Aha şu saate kadar emzirdim , salladım , pışladım , töte vura vura haşladım .
Sonuç : pört pört gözlerle bana bakıp hıı hiii diye sırıtan aşırı uyanık bir hanım :KK57:
Benim hesap açık. Pek kullanmıyorum ama açık. Bekliyorum gel

Bunlar da talimat tutmayan babaları gibi kural/düzen tutmuyor
Ben uyuttum üstüne yaprak sardım desem linçlermisin beni 🧐
Daha zor yemek bulamadın diye mi sarma?
Ay sus allah korusun ne var genceciksiniz daha. Kaç tanıdığım 40 yaşından sonra doğurdu bile isteye 😅
40'ından sonra yapanların ki hep "kazara" oluyor ama 🤣🤣
Benimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya
Allah kolaylık versin, su gibi geçsin gitsin

Mama sandalyesi aldınız mı erken mi daha ben şimdiden almaya karar verdim ama karar veremiyorum
Aldım ve hayatım kurtuldu😅 kahvaltı ederken yatar pozisyonda yanıma alıyorum, yemek yapıyorum falan süper oldu. Ana kucağından sıkıldı artık durmuyor🤷🏻‍♀️
Olum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir 🤦🏻‍♀️ 34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
Bişi olmaz merak etme. Ben benimkini suda bırakıyorum, buruşana kadar tepikleniyo😅 En az 10dk küvet keyfi yapıyo ben sonra devreye giriyorum.

Bebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza

Bu arada kısalan uykularda bu gece: 21.30'da uyudu, 06.20'de bitirdi gece uykusunu. İki saattir sövecen bakışıyoruz. Ben uyku istiyorum, o oyun

Bebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza

Bu arada kısalan uykularda bu gece: 21.30'da uyudu, 06.20'de bitirdi gece uykusunu. İki saattir sövecen bakışıyoruz. Ben uyku istiyorum, o oyun
Kızımda he yıkamada ütülerdim şimdi ilk yıkandığında ütülendi sonrası hep makine kurur katla giydir 😂

X