2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Var maalesef. Yukarıda sak_ran sak_ran atmış görselini

Ta kendisi. 2069'a bulmuşsun ama son bir ürün diyor bak kaçırma
Ben daha sağma makinası konusunu kapatamadım içimde salonun ortasına koydum kutusunu sürekli beyime diyorum sen aldırdın diye 😄

Tamam ülen sen de engelle

oioi puzzle tabak oioi kaşık oioş diş kaşıyıcı mycey meyve süzgeci ve baby plus kaşıklı ikili mama kabına 220 verdim canım. tabak 120di snaırım
Oh neyse az vermişsin 😂😂
Hii bende paylaşmadım 🥹 uzun bi süre daha paylaşmam gibi. Kızımı 6 ay paylaşmamıştım bunu biraz daha paylaşmam. Sakındığımdan değil ama çok kötü gözlü var çevremde onlar görsün istemiyorum çok yaşa dedikleri ertesi gün ölüyor çünkü 😂
Ya bende kızımı paylaşmamıştım ama oğlanda saldım paylaştım 😂
Olum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir 🤦🏻‍♀️ 34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
Bacım kendin yıka ben kimseyle yıkayamıyorım sinir geliyor 😂😂 15 dk yıla giydir halloluyor küvet var file var artık yüz üstü çevirince kafa da kalkıyor bebelerin kolayca yıkarsın

Ee ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN ne zaan İstakram hesabı açıyorsun? Aç da @KIRMIZILIKUCUKKIZ 'ın kanalına abone olalım
Sen aç geliyorum arkandan :KK55:
Kim başlattı bu gaz olayını dün ya sen miydin o? Yok yine emilyinpariss emilyinpariss galiba. Hep beyin yıkıyor böyle. İnşallah gidip blenderlı sebze haşlama şeyini de almam 🤲🏻 2045 tele Neal 2045 tele Neal 2045 tele Neal 2045 tele Neal. Alma alma alma alma
Ben de aşırı gazlanıp kendimi 10 da odaya kapadım . Aha şu saate kadar emzirdim , salladım , pışladım , töte vura vura haşladım .
Sonuç : pört pört gözlerle bana bakıp hıı hiii diye sırıtan aşırı uyanık bir hanım :KK57:

Sen aç geliyorum arkandan :KK55:

Ben de aşırı gazlanıp kendimi 10 da odaya kapadım . Aha şu saate kadar emzirdim , salladım , pışladım , töte vura vura haşladım .
Sonuç : pört pört gözlerle bana bakıp hıı hiii diye sırıtan aşırı uyanık bir hanım :KK57:
Ben uyuttum üstüne yaprak sardım desem linçlermisin beni 🧐

X