2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba hayirli olsun ben ilk dogumumu 2011 yılında HRS'de Şükran Hanim'la yaptim. Sezaryen olmama rağmen bir kez bile agri pompasina basmadim. Hicbir sıkıntı yasamadim, iz bile kalmadi. Dogru bir tercih yapmissiniz.👍
Teşekkür ederim ben ssvd için onu tercih etti açıkcası inşallah o yönde ilerler hamileliğim.ben de arkadaş tavsiyesi üzerine gidiyorum 4doğumunu da Şükran hanımda yaptı çok memnun kaldı😊

Kizlar baş dönmesi yaşiyormusunuz?Acaba tansiyonumu düşüyor yoksa hafif bir acikma da mi dönüyor anlamadim
Benim de düşüyor cnm, dün cok fena oldum, evin içinde zor dolaşıyorum, miğde bulantısı cok kotu derken bide çıkartmaya başladım oda zormus..

Günaydın kızlar..senmisin benim midem niye bulanmıyor diye şikayet eden 6.haftanın ilk günü mide bulantısı ile güne gözümü açtım..
Benim bu üçüncü hamilleğim diğer ikisinde doğuma kadar bulantı kusma ile geçti şimdi tık yok 6+5 oldum bi tedirgin oluyorum niye bulantı yok diye😅

Kızlar su içmek icin önerebileceğiniz yöntem var mi? Oyle iğrendim ki dus alırken bile çok kötü oluyorum. Su içtikten sonra çıkartıyorum hep

Kızlar su içmek icin önerebileceğiniz yöntem var mi? Oyle iğrendim ki dus alırken bile çok kötü oluyorum. Su içtikten sonra çıkartıyorum hep
İcine bi iki damla limon sık. Bide bis eferde degil yavas yavas ic. Bi bardagi en erken 10-15 dakika da bitirmeye calis.

İcine bi iki damla limon sık. Bide bis eferde degil yavas yavas ic. Bi bardagi en erken 10-15 dakika da bitirmeye calis.
Limonu deniyeyim cay içerken denedim güzel geldi. Gözümün önünde hep su cnm ama istifra ettikce içesim gelmiyor ama biliyorum içmem lazım hele su havalarda

Çubuk krakerli bir sabahtan herkese günaydın.Hafta sonu midem dalga dalga dalgalandı.Halsizlik uyuyup uyanmalar..İnlemeler ..8 yaşında ki kızımın yorumu anne sen başına ne iş açtın oldu.. :) Şu an işteyim hafif hafif geliyor bulantı.Çalışan deneyimli arkadaşlar bu dönemlerde neler yaptınız rapor aldınız mı? Daha 16. haftaya çookk var. Zaten zorla geliyorum işe ..
Ben de aynı şekildeyim, 2 ay daha böyle nasıl geçecek modundayım😅

X