2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Adet günü geçince mi test vermistin cnm
Benim beta değerlerim
Adet günü 55
Ikigun sonra 208
Sonrasinda 5020 çıkmıştı
Ben yum günü gebe kaldigim tarihi bildigim icin bana fazla gelmişti
Senin belkide erken dollenme olmuştur cnm sağlıkla kese ve bebegi görürsün insllah🤲
Evet canım adetim 4 gün geçmişti çarş randevumuz var inşallah herşey yolundadır 😊

Benimde 7. Haftada lekelenmem oldu canım hala peçeteye silince geliyor arada doktoruna danış o karar verir ben ilac iğne vs kullandım kanama rahimde gorunmuyor enfeksiyon tedavisi oluyorum şu an rahim ağzından olabilir dedi doktorum ama genelde normal ilk aylarda diyorlar
Görünce bugün hemen yazdım doktora progestan 200 içmemi söyledi sabah akşam. 1 temmuzda doktor randevum İNŞALLAH bir sıkıntı olmaz sanada geçmiş olsun canım.

Onu doktor söyler zaten çoğul gebelik olabilir diye benim yüksek çıkmasına rağmen tek kese ve bebek var :)
Aynen belli olur canım usg de. Ben daha dr a gidemedim ya acaba ikiz mi diye düşündüm hayırlısı olsun ama tek yeterli 😅

Merhaba. .
Aynı durumdayız eksiği var fazlası yok. Yiyemiyorum yemedikce daha çok bulanıyor. Akşam patates haşladim o iyi geldi 2 tane yedim ay doydum vallahi aklınızda bulunsun sizinde.

İnşallah biter en geç 12. Haftada. Bende 44 kiloyum, cok halsiz hissediyorum kendimi..

30 yaşındayım ,6 bucuk yaşında bi oğlum var,Eskişehirliyim😊
Hemşeriyiz 😍 eşim Eskişehirli ama İstanbulda yaşıyoruz iş nedeniyle , bayramda oradayız kısmetse 🤗

Bende doktor tavsiyesiyle bugün aldım içtim canım fena baş dönmesi ve uyku yapıyor:)baş dönmesi seninde haptan olabilir mi?
Evet kuzum günde 1 tane verdiyse akşam yatarken iç ben oyle yapiyorum sabah etken kalkip kahvaltimi yapip sabah olani içip tekrar yatiyorum yoksa kotu yapiyor
Ilactanda olabilir cnm dedigin gibi bu süreci hayilisi ile bitirip cinsiyet zamanlarina geliriz insallah😊

Evet kuzum günde 1 tane verdiyse akşam yatarken iç ben oyle yapiyorum sabah etken kalkip kahvaltimi yapip sabah olani içip tekrar yatiyorum yoksa kotu yapiyor
Ilactanda olabilir cnm dedigin gibi bu süreci hayilisi ile bitirip cinsiyet zamanlarina geliriz insallah😊
Bende erken kalkabilsem aslında bu şekilde kullansam iyi olur yoksa bütün günüm uyuyarak geçicek.
Hoş hap kullanmasamda çok halsizim zaten genelde yatıyorum. İNŞALLAH o günleride görürüz hayırlısıyla:)

Merhaba bende aynı sizin gibi rahat bir hamilelik geçiriyorum. İştahımda hiç kapanma olmadı yada mide bulantısı yaşamadım. Kaçıncı haftadasınız ? Ben 6.haftadayım bugün
7+3’üm canım bugün…6.haftalarda mide bulantım vardı yok değildi ama yiyemeyecek kadar hiç olmadım. İnşallah böyle gider canım senin de 💕

Görünce bugün hemen yazdım doktora progestan 200 içmemi söyledi sabah akşam. 1 temmuzda doktor randevum İNŞALLAH bir sıkıntı olmaz sanada geçmiş olsun canım.
Tesekkur ederim baya azaldı benimde progestan ignesi vuruluyorum gün aşırı ve duphaston kullanıyorum endişe etme hemen etki eden bir ilaç geçer inşallah kısa sürede benimde 8 temmuzda bakalım ilk defa bu kadar görmemiş olacağım bebeğimi kanama kanama her hafta gitmişim galiba 🙄😊

Kızlar hem zofer hem prilam kullanan var mı aranızda kesiliyordu bulantim prilam ile antibiyotikten galiba bugün sürekli bulandı hic rahatlayamadim ne önerirsiniz farklı yiyecek haricinde sabah zofer aldım aksama doğru ve şimdi prilam rahatlayamiyorum bir türlü

Merhabalar tekrar ☺️ Bende 35 İstanbul’dan 15 yaşında bir oğlum var ilk hesabım da da hamileyken. Buradaydım çok güzel dostluklarımız oldu hala görüşürüz ikinci de de koştum bu siteye 😂

Çubuk krakerli bir sabahtan herkese günaydın.Hafta sonu midem dalga dalga dalgalandı.Halsizlik uyuyup uyanmalar..İnlemeler ..8 yaşında ki kızımın yorumu anne sen başına ne iş açtın oldu.. :) Şu an işteyim hafif hafif geliyor bulantı.Çalışan deneyimli arkadaşlar bu dönemlerde neler yaptınız rapor aldınız mı? Daha 16. haftaya çookk var. Zaten zorla geliyorum işe ..

Geçmiş olsun canım anti-virüs diye bir pastil var hamileler kullanabiliyor bildiğim kadarıyla 1 hafta önce benimde halsizlik be boğaz ağrım oldu parol içtim birde bu pestilden aldım şükür geçti bu pastil çok güzel çocuklarıma da kullanırım hep yıllardır hep bulundururum yanımda
Canım çok teşekkür ederim deneyeyim bugün alıp

X