Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cok az limon damlatiyorum içine kana kana içemiyorum ama biraz rahatlatıyor limonKızlar su içmek icin önerebileceğiniz yöntem var mi? Oyle iğrendim ki dus alırken bile çok kötü oluyorum. Su içtikten sonra çıkartıyorum hep
Progestan kullanıyorum vajinal, idrar yolu enfeksiyonu olurum diye korkuyorum icmem lazım ama bu haftadır cok az iciyorum, deniyeyim ins iyi gelir limonlu çilekli, elmalı su.Ben cok az limon damlatiyorum içine kana kana içemiyorum ama biraz rahatlatıyor limon
Canım kanamam vardi o yuzden ağızdan almami söyledi doktor yan etkisi cok oliyor agizdan alincaCanım progestanı vajinal neden almıyorsunuz Dr mu önermedi? Benimki vajinal al dedi daha önce sersem gibi olmuştum ağızdan alınca
Ya geçmiş olsun cnm leblebi falan ye kuzum ac olunucada mide bulantin cok olur yoksa doktor serum felan versin cnmBenim de düşüyor cnm, dün cok fena oldum, evin içinde zor dolaşıyorum, miğde bulantısı cok kotu derken bide çıkartmaya başladım oda zormus..
Ac kalinca daha kötü oluyor cnm dediğin gibi, corba ve hafif şeyler yemeye çalışıyorum elimden geldiğince, aralarda da galeta yiyorum. Sorucam cnm doktoruma ya cok susuz kaldım belki verir serum. Zaten mutfağa asla giremiyorum annem sağolsun hazırlıyor bişeyler, bugün de wcye giderken banyodan tiksindim.. Dua ediyorum Allahın izniyle su günler geçsin insYa geçmiş olsun cnm leblebi falan ye kuzum ac olunucada mide bulantin cok olur yoksa doktor serum felan versin cnm
Benim de hep düşük 5 lerde gezerAaa tamam o zaman benim hep düşük o yüzden yazdım
Allah şifanı versin cnm insllah bugunlerde gececek yavrunu saglikla kucagina alacaksin.serum iyi gelir canim en azindanAc kalinca daha kötü oluyor cnm dediğin gibi, corba ve hafif şeyler yemeye çalışıyorum elimden geldiğince, aralarda da galeta yiyorum. Sorucam cnm doktoruma ya cok susuz kaldım belki verir serum. Zaten mutfağa asla giremiyorum annem sağolsun hazırlıyor bişeyler, bugün de wcye giderken banyodan tiksindim.. Dua ediyorum Allahın izniyle su günler geçsin ins
İnşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın ve bir daha da öyle bir acı yaşamazsın canım…Bende Bursada yim kizlar, 32 yaşındayim, 2.bebegim birincisi cennette melek kizim..
Oyy oyy iki prenses ne güzelBen de Ankara’danım yaşım 32.
9 ve 5yaşlarında iki kızım var
Amin ins cnm, sağlıkla kucağıma alinca unuturum herşeyiAllah şifanı versin cnm insllah bugunlerde gececek yavrunu saglikla kucagina alacaksin.serum iyi gelir canim en azindan
Ya Amin ins sağol cnm hepimiz sağlıkla kavusuruzİnşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın ve bir daha da öyle bir acı yaşamazsın canım…
Merhaba. Lieraci bende cok duyuyorum. 7. Haftama girdim ne zaman kullanmaya baslamaliyiz sizce?Kızlar su içmeye dikkat edelim, hem çatlaklar da olmazmış….ben bir de Lierac adında bir krem kullanmıştım çatlak önleyici, ilk gebeliğimde 3 kutu falan bitirmiştim, 3.ayımda başlamıştım ve sıfır çatlakla doğumu gerçekleştirdim Tavsiye ederim
Benim bu üçüncü hamilleğim diğer ikisinde doğuma kadar bulantı kusma ile geçti şimdi tık yok 6+5 oldum bi tedirgin oluyorum niye bulantı yok diye
İnşallah olmaz kusmak berbat bir şey.Benim bu üçüncü hamilleğim diğer ikisinde doğuma kadar bulantı kusma ile geçti şimdi tık yok 6+5 oldum bi tedirgin oluyorum niye bulantı yok diye
Canim birinci cocukta çatlama çatlama doğuma yakin çatladım ikincide oyle fazla birsey kullanmadim.ne olsa çatladım diyeüçünde kullanirmiyim bilemiyorumbirazda genetik oluyorKızlar su içmeye dikkat edelim, hem çatlaklar da olmazmış….ben bir de Lierac adında bir krem kullanmıştım çatlak önleyici, ilk gebeliğimde 3 kutu falan bitirmiştim, 3.ayımda başlamıştım ve sıfır çatlakla doğumu gerçekleştirdim Tavsiye ederim
Bilirim canım insanı mahvediyor tez vakitte geçer inşallahCanım kanamam vardi o yuzden ağızdan almami söyledi doktor yan etkisi cok oliyor agizdan alinca