2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben cok az limon damlatiyorum içine kana kana içemiyorum ama biraz rahatlatıyor limon
Progestan kullanıyorum vajinal, idrar yolu enfeksiyonu olurum diye korkuyorum icmem lazım ama bu haftadır cok az iciyorum, deniyeyim ins iyi gelir limonlu çilekli, elmalı su.

Canım progestanı vajinal neden almıyorsunuz Dr mu önermedi? Benimki vajinal al dedi daha önce sersem gibi olmuştum ağızdan alınca
Canım kanamam vardi o yuzden ağızdan almami söyledi doktor yan etkisi cok oliyor agizdan alinca

Benim de düşüyor cnm, dün cok fena oldum, evin içinde zor dolaşıyorum, miğde bulantısı cok kotu derken bide çıkartmaya başladım oda zormus..
Ya geçmiş olsun cnm leblebi falan ye kuzum ac olunucada mide bulantin cok olur yoksa doktor serum felan versin cnm

Ya geçmiş olsun cnm leblebi falan ye kuzum ac olunucada mide bulantin cok olur yoksa doktor serum felan versin cnm
Ac kalinca daha kötü oluyor cnm dediğin gibi, corba ve hafif şeyler yemeye çalışıyorum elimden geldiğince, aralarda da galeta yiyorum. Sorucam cnm doktoruma ya cok susuz kaldım belki verir serum. Zaten mutfağa asla giremiyorum annem sağolsun hazırlıyor bişeyler, bugün de wcye giderken banyodan tiksindim.. Dua ediyorum Allahın izniyle su günler geçsin ins

Ac kalinca daha kötü oluyor cnm dediğin gibi, corba ve hafif şeyler yemeye çalışıyorum elimden geldiğince, aralarda da galeta yiyorum. Sorucam cnm doktoruma ya cok susuz kaldım belki verir serum. Zaten mutfağa asla giremiyorum annem sağolsun hazırlıyor bişeyler, bugün de wcye giderken banyodan tiksindim.. Dua ediyorum Allahın izniyle su günler geçsin ins
Allah şifanı versin cnm insllah bugunlerde gececek yavrunu saglikla kucagina alacaksin.serum iyi gelir canim en azindan

Kızlar su içmeye dikkat edelim, hem çatlaklar da olmazmış….ben bir de Lierac adında bir krem kullanmıştım çatlak önleyici, ilk gebeliğimde 3 kutu falan bitirmiştim, 3.ayımda başlamıştım ve sıfır çatlakla doğumu gerçekleştirdim 🥰☺️ Tavsiye ederim 😉

Kızlar su içmeye dikkat edelim, hem çatlaklar da olmazmış….ben bir de Lierac adında bir krem kullanmıştım çatlak önleyici, ilk gebeliğimde 3 kutu falan bitirmiştim, 3.ayımda başlamıştım ve sıfır çatlakla doğumu gerçekleştirdim 🥰☺️ Tavsiye ederim 😉
Merhaba. Lieraci bende cok duyuyorum. 7. Haftama girdim ne zaman kullanmaya baslamaliyiz sizce?

Canim birinci cocukta çatlama çatlama doğuma yakin çatladım 🤭😁ikincide oyle fazla birsey kullanmadim.ne olsa çatladım diye😂üçünde kullanirmiyim bilemiyorum😄birazda genetik oluyor

Bir de temiz içerikli yağları kullanın ve tüm vücudu yağlayın diyorlar, göğüs bacaklar kollar filan bile çatlayabiliyormuş. İçten bol su da çok öenmliymiş evet ama içebiliriz inşallah 😂

Kızlar bende hergun 2 parol icerek bas agrisindan bi nebze kurtuldum bugun doktora gidicemya daha iiyim sadece grip var suan sesim değişti halsizligimde azaldı cok şükür doktor 8+0 dedi normalde sali günü 7+0 di suan tam benim hesapladigim gibi cıktı kalbi de dakikada 176 atiyor insanin dinledikce dinleyesi geliyor😍 dis icinde yapilabiliyor dedi arkadasin eşi en kotu memlekete gidince ona yaptircam burda yapmazlarsa. Bu arada ben de 31 yaşındayım ilk gebeligim gumushanedeyiz is dolayisiyla😊

X