- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Merhaba yaşım 26. İlk gebeliğim daha. Bursa’da yaşıyorumKızlar bu arada yaşlarınız kaç . Kaç çocuğunuz var. Bir de hangi şehirlerdensiniz diğer arkadaşlar da merak etmiştir eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yaşım 26. İlk gebeliğim daha. Bursa’da yaşıyorumKızlar bu arada yaşlarınız kaç . Kaç çocuğunuz var. Bir de hangi şehirlerdensiniz diğer arkadaşlar da merak etmiştir eminim
32 yaşındayım 5 yaşında kızım var ,Erzurum’da yaşıyorumKızlar bu arada yaşlarınız kaç . Kaç çocuğunuz var. Bir de hangi şehirlerdensiniz diğer arkadaşlar da merak etmiştir eminim
Kızlar bu arada yaşlarınız kaç . Kaç çocuğunuz var. Bir de hangi şehirlerdensiniz diğer arkadaşlar da merak etmiştir eminim
Ben allahtan 110 kg ile hamile kalmistim.Ayyy düşünemiyorum inş hepimizin 12 de biter rahat ederiz sağlıkla ilerleriz seni tebrik ediyorum gerçekten çok zorlanmış olmalısın ben şuan 43 kiloyum 10 versem 33 kilo ile ölürüm heralde
Ben allahtan 110 kg ile hamile kalmistim.
Su aanda da 110 ile hamile kaldim.
Canim bugun 7. Haftama girdim 3 haftaya yakindir sabah aksam kullaniyorum. Ctesi bile halen lekelenmem geldi aksatmadan iciyorum.Merhaba hanımlar 7+6 olduk biraz önce peçeteye kahverengi lekelenme geldi doktora sordum olabilecek birşeymi diye evet dedi progestan 200 yazdı kullanan varmı yada bilgisi olan?
Ay sorma ya 4 gündür bir sıcak başladı ki sıcaktan midem bulanıyor dün akşam soğuk şalgam içtim üstüne dondurma yedim üstüne karpuz yedim hiç biri serinletmedi. Duşun altından çıkamadım. Dediğin gibi sadece 2 ay çekicem. Kızımda son 4 ay yaz mevsimiydi burada eylülde yazdan sayılıyor mahvolmuştumOo Mersin sıcaktır şimdi iyiki son aylarımız kışa geliyor
Canım progestanı vajinal neden almıyorsunuz Dr mu önermedi? Benimki vajinal al dedi daha önce sersem gibi olmuştum ağızdan alıncaEvet kuzum günde 1 tane verdiyse akşam yatarken iç ben oyle yapiyorum sabah etken kalkip kahvaltimi yapip sabah olani içip tekrar yatiyorum yoksa kotu yapiyor
Ilactanda olabilir cnm dedigin gibi bu süreci hayilisi ile bitirip cinsiyet zamanlarina geliriz insallah
Kızımda aşırı bulantım vardı cnm yoğurtlu makarna ile besledim 12 hafta kadar iş yerinden de izin rapor almadım çok yoğundu göze batamıyorsun. Gelip iş yerinde kusuyorum akşama kadar çok zordu. Şimdi hafif dalgalanma var midem de idare ediyorum. Hala izin almıyorum çünkü sonra çok lazım olacak birde ben kimseye duyurmak istemiyorum iş yerinde malum hemen yapıştırıyorlar hamile az çalışır sanki bir tek sen hamile oldun gibi yaftalar kavga etmemek için duyurmuyorumÇubuk krakerli bir sabahtan herkese günaydın.Hafta sonu midem dalga dalga dalgalandı.Halsizlik uyuyup uyanmalar..İnlemeler ..8 yaşında ki kızımın yorumu anne sen başına ne iş açtın oldu.. :) Şu an işteyim hafif hafif geliyor bulantı.Çalışan deneyimli arkadaşlar bu dönemlerde neler yaptınız rapor aldınız mı? Daha 16. haftaya çookk var. Zaten zorla geliyorum işe ..
Çok zor bir zamana denk geldi hava çok sıcak dikkat ettim hava ne kadar sıcaksa bulantım o kadar artıyor.Günaydın hiç uyanamıyorum ne zmn kendimize geleceğiz
Ayni durum bendede var arkadaşım bulantin olmasindan iyidir idare et diye teselli ediyor. Haklisin diyorum.Günaydın hiç uyanamıyorum ne zmn kendimize geleceğiz
Hahah canım valla ben de oğlumda çok rahat ve aktiftim. Şuan yataktan çıkmak istemiyorum hiç halim yok. En sevdiğim çaydan tiksindimankaradayım, 35 yaşındayım 5 yaşında oğlum var
ilkinde hamile olduğumu anlamıyordum bunda hamile olduğumu unutamıyorum
Eğer ilk gebeliğim gibi olursa asla işe gelemem.Ama böyle devam ederse 17. haftaya kadar işe geleceğim.Sonra ihbar süresi +6 hafta rapor alma hakkım varmış.Zaten rapor bitiminde 32. hafta başlamış oluyor.Şimdilik planlarım bunlar herşeyin hayırlısı olur inşallah.Kızımda aşırı bulantım vardı cnm yoğurtlu makarna ile besledim 12 hafta kadar iş yerinden de izin rapor almadım çok yoğundu göze batamıyorsun. Gelip iş yerinde kusuyorum akşama kadar çok zordu. Şimdi hafif dalgalanma var midem de idare ediyorum. Hala izin almıyorum çünkü sonra çok lazım olacak birde ben kimseye duyurmak istemiyorum iş yerinde malum hemen yapıştırıyorlar hamile az çalışır sanki bir tek sen hamile oldun gibi yaftalar kavga etmemek için duyurmuyorum