Canım kaçıncı haftada yaşamıştın? Bence o haftayı geçirince daha öyle rüya görmezsin. Çok normal bunu yaşaman. Ben kötü bir tecrübe yaşadım düşük değildi ama dış gebelikti. rüyaşarıma girmese de ilk haftalarımda çok tedirgin geçti süreç. İlk beta hcg’min 180 olduğunu görünce bile kesin dış gebelik diye ağlamıştım.Kızlar merhaba ben sürekli rüyamda kanamamın başladığını ve bebeğimin düşeceğini görüyorum. Her gece hem de. Daha önce düşük yaptığım için bilinçaltında olduğunu düşünüyorum o korku hep var. Benim gibi kötü tecrübesi olup rüyalarında gören var mısanki yeniden aynı şeyi yaşayacak gibi hissediyorum. (
Canım 7.haftadaydım psikolojik olarak çok zordu. Zaten gebeliğim de stresli geçmişti. Geç döllenmeydiCanım kaçıncı haftada yaşamıştın? Bence o haftayı geçirince daha öyle rüya görmezsin. Çok normal bunu yaşaman. Ben kötü bir tecrübe yaşadım düşük değildi ama dış gebelikti. rüyaşarıma girmese de ilk haftalarımda çok tedirgin geçti süreç. İlk beta hcg’min 180 olduğunu görünce bile kesin dış gebelik diye ağlamıştım.
Cok gecmis olsunCanım kaçıncı haftada yaşamıştın? Bence o haftayı geçirince daha öyle rüya görmezsin. Çok normal bunu yaşaman. Ben kötü bir tecrübe yaşadım düşük değildi ama dış gebelikti. rüyaşarıma girmese de ilk haftalarımda çok tedirgin geçti süreç. İlk beta hcg’min 180 olduğunu görünce bile kesin dış gebelik diye ağlamıştım.
Selamlar, bunun için bilinçaltı temizliği diye geçen olumlama videoları var youtube da, evrim balıkçınınkini dinlemiştim gece yatmadan önce dinleyebilirsin belki iyi hissettiriyor insanaKızlar merhaba ben sürekli rüyamda kanamamın başladığını ve bebeğimin düşeceğini görüyorum. Her gece hem de. Daha önce düşük yaptığım için bilinçaltında olduğunu düşünüyorum o korku hep var. Benim gibi kötü tecrübesi olup rüyalarında gören var mısanki yeniden aynı şeyi yaşayacak gibi hissediyorum. (
Deneyeyim canım sağ olSelamlar, bunun için bilinçaltı temizliği diye geçen olumlama videoları var youtube da, evrim balıkçınınkini dinlemiştim gece yatmadan önce dinleyebilirsin belki iyi hissettiriyor insana
Aynı sorun bende de varMide bulantısına iyi gelen bir şeyler var mı arkadaşlar en korkulu zamanlar maalesef başladı benim için
Erik, yeşil elma, süt mısırı birazcık bastırıyor ama tüm gün çok fenayım. İlaçtan başka her yolu deniyorum ama çözümü yok gibi. Bileklere masaj yapınca bulantıyı biraz hafifletiyormuş. Onu da denedim pek faydası olmadı gibi. İlk gebeliğimde de uzun sürmüştü. İnşallah bir an önce geçer hepimizinMide bulantısına iyi gelen bir şeyler var mı arkadaşlar en korkulu zamanlar maalesef başladı benim için
Mentol taşı varmış nette gördüm onu kokluyorlarmış gebeler. Bende bulantı yok ama olursa diye almıştım siz de deneyin istersenizErik, yeşil elma, süt mısırı birazcık bastırıyor ama tüm gün çok fenayım. İlaçtan başka her yolu deniyorum ama çözümü yok gibi. Bileklere masaj yapınca bulantıyı biraz hafifletiyormuş. Onu da denedim pek faydası olmadı gibi. İlk gebeliğimde de uzun sürmüştü. İnşallah bir an önce geçer hepimizin
Bakayım, teşekkür ederimMentol taşı varmış nette gördüm onu kokluyorlarmış gebeler. Bende bulantı yok ama olursa diye almıştım siz de deneyin isterseniz
Merhaba ben de 4+5’deyim.Kızlar merhaba, 4+4 haftalık hamileyim . Yarın doktor randevum var. Sizlere sormak istediğim birkaç şey var . Yeni hamileler neler yapıyor merak ediyorum.
1- Hamilelik haberini aldıktan sonra cinsel hayatınıza devam ettiniz mi ?
2- Egzersiz , spor vs yapmaya devam ediyor musunuz?
3- Kilo almaktan çok korkuyorum, neyseki canım bir şey çekmiyor. Her şey kokuyor bana. Mide bulantım yok ama , midemde garip bir his var ve ağzımda metal bir tat var. Side de durum böyle mi
Aaa neden 12 hafta olmasın dedi, sizin durumunuzdan ötürü mü ? Yoksa genel kanı mı ? Biz o günden sonra 2 kez birlikte olduk sıkıntı yaşamadım benMerhaba ben de 4+5’deyim.
1. Doktorumuz bize ilk 12 hafta cinsel iliski olmasin dedi
2. Ben simdilik hicbir spor yapmiyorum. Bebek keseye girsin biraz daha tutunsun yapsam da sadece yuruyus yaparim herhalde.
3. Benim su an icin midemde istah acilmasi veya mide bulantısı yok ama bugun süt ictim midem cok kötü oldu.
gruptaki bizden iki hafta ondekiler mide bulantısından dolayi zordalar, mide bulantısından cok korkuyorum
Genel olarak söyledi. Birkac soru hazirlamistim bunu da sormuştum, bisiklet yuruyus falan da sormustum ona istinaden soyledi.Aaa neden 12 hafta olmasın dedi, sizin durumunuzdan ötürü mü ? Yoksa genel kanı mı ? Biz o günden sonra 2 kez birlikte olduk sıkıntı yaşamadım ben
Ben leblebi kraker hiçbirini yiyemiyorum 2017 de kızıma hamileyken bu kadar değildim gerçekten bu çok zor geçiyor sürekli bulantı beni mahvetti herşeyden tiksiniyorumCanım ben tuzsuz leblebi yiyorum, köyekmeğine domates sürüyorum arada az karabiber tuz ekiyorum, erik, elma, sarımsaksız cacık, bunlar yatıştırıyo, yemek olarak zeytinyağlılardan yiyorum, benim çok aşırı değil şuan ama ne görsem ıyy diyorum tek bunları yiyebiliyorum, burda yazışmaları okurken önüme hamburger / dürüm rekmalmar flan çıkıyor, bakmaya bile dayanamıyorum
Çok teşekkür ederim yarın bi eczaneden soracağımTam adını bilmiyorum ama bulantı kol bantları var. Kolda bi yere baskı uyguluyor bulantıyı kesiyor. Hatta eczanelerde satılıyor diye biliyorum
Kızlar merhaba, 4+4 haftalık hamileyim . Yarın doktor randevum var. Sizlere sormak istediğim birkaç şey var . Yeni hamileler neler yapıyor merak ediyorum.
1- Hamilelik haberini aldıktan sonra cinsel hayatınıza devam ettiniz mi ?
2- Egzersiz , spor vs yapmaya devam ediyor musunuz?
3- Kilo almaktan çok korkuyorum, neyseki canım bir şey çekmiyor. Her şey kokuyor bana. Mide bulantım yok ama , midemde garip bir his var ve ağzımda metal bir tat var. Side de durum böyle mi
Adeti 1 gün geçe 392 değerimdi canım 4+1 de. 5+0 da doktora gittim kese göründüSenle aynıyız galiba canım. Keseyi gördün mü bi de beta değerlerin nasıldı 4.haftada?
Hemen hemen aynıymışız canım benim beta adetin üçüncü gününde 2515 çıkmıştı o gün keseyi göremediler. Şimdi 5+2 deyim çarşambaya randevum var görünür inşaallahAdeti 1 gün geçe 392 değerimdi canım 4+1 de. 5+0 da doktora gittim kese göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?