• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar herşeyden soğudum, canım hiçbirşey istemiyor, yediğim şeyden de soğuyorum, ekmek bile zor yiyorum, yedikten sonra bir daha asla aynı şeyi yiyesim gelmiyor

Kızlar herşeyden soğudum, canım hiçbirşey istemiyor, yediğim şeyden de soğuyorum, ekmek bile zor yiyorum, yedikten sonra bir daha asla aynı şeyi yiyesim gelmiyor
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki 😔 2 haftadır hiç birşeyden tat almıyorum ve herşey burnuma kokuyor. Buzdolabı kapağını açamıyorum o bile koktu biranda. Ben sadece meyve yiyebiliyorum eşim hazırlıyor. Kahvaltıyı da sağolsun haftasonu evdeyken hazırlıyo kendimi zorlayarak az yiyorum ama haftaiçi aç kalıyorum. Dün kendimi zorlayıp çorba yaptım, çorbayı yapana kadar fenalık geçirdim, maske takarak yaptım. 4.ayda geçer deniliyor, şimdi ilk 3 ay zaten minik bişey olduğu için depolardan beslenebiliyormuş. Ama 4 aya girince biraz yememiz gerekiyormuş. Doktorum bana dert etme şuan sorun değil dedi.

Ben de bu haldeyim sabahtan beri yiyebildiğim tek şey bir parça ekmek ve biraz ceviz çok açım ama yiyemiyorum 🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba ben sürekli rüyamda kanamamın başladığını ve bebeğimin düşeceğini görüyorum. Her gece hem de. Daha önce düşük yaptığım için bilinçaltında olduğunu düşünüyorum o korku hep var. Benim gibi kötü tecrübesi olup rüyalarında gören var mı:( sanki yeniden aynı şeyi yaşayacak gibi hissediyorum.:((

Off surekli gerginlik. Korkusu kendisinden beterm Doktorun ne demisti sana ilac verdi mi?

Bebekle alakalı bir kanama yok dedi.Progestani fitil olarak kullanmamı söyledi dün gece başladım . Peceteye silince geliyor sadece çok hafif kasik batması ağrısı oluyor ama gerçekten çok geriliyorum ister istemez .

Benimde 6+1 bugün ama başladığında 5+6 idi.Bu haftalarda normal diyorlar ama yaşayan için normal gelmiyor inan ayağa kalkıp tuvalete gitmeye korkuyorum ☹️
Benim 4.haftada da birkac gun cok cok az olup gecmisti. Tekrar edince simdi cok korktum. Doktorum gecen hafta ultrasonda cok minik bir kanama alani gordu ama ilaca gerek duymadi. Hafif agrim da var simdi ben de yatiyorum hayirlisi ne diyelim. Insallah iyi sonuclansin. Kolay bir sey degil gercekten:(

Sabah yine peceteye kahverengi leke geldi, moralim cok bozuldu gunlerdir yoktu gecti sanmistim
Bnm de aşılamanın 13. ve 14. günü pembemsi lekelenmelerim geldi. 2 gün hiç gelmedi. Dün yine başladı ama çok az. Yarın dr çağırdı bakalım daha söylemedim lekelenmelerimi ne diyecek. Siz dr unuzla görüştünüz mi lekelenmeler ile ilgili. Yerleşmede olabilir diyolar.

Kızlar merhaba ben sürekli rüyamda kanamamın başladığını ve bebeğimin düşeceğini görüyorum. Her gece hem de. Daha önce düşük yaptığım için bilinçaltında olduğunu düşünüyorum o korku hep var. Benim gibi kötü tecrübesi olup rüyalarında gören var mı:KK43: sanki yeniden aynı şeyi yaşayacak gibi hissediyorum.:KK43:(
Canım bnde yaşadım 3 kez pembemsi lekelenmelerim var çok korkuyorum. Kaç kere lavoboya gidiyorum.

Bnm de aşılamanın 13. ve 14. günü pembemsi lekelenmelerim geldi. 2 gün hiç gelmedi. Dün yine başladı ama çok az. Yarın dr çağırdı bakalım daha söylemedim lekelenmelerimi ne diyecek. Siz dr unuzla görüştünüz mi lekelenmeler ile ilgili. Yerleşmede olabilir diyolar.
Gecmis olsun insallah bir daha yasamazsiniz.Gecen hafta ultrasonda cok minik bir kanama alani gordu ama ilac vermedi, hatta ben sorunca soyledi evet minik bi alan var diye. Haftaya c.tesi benim randevum ama yarin haber vericem. Hafif agrim da var kipirdamadan yatiyorum. Ne zormus boyle.. Yerlesme kacinci haftaya kadar suruyor ki ben 5+3 oldum.

Gecmis olsun insallah bir daha yasamazsiniz.Gecen hafta ultrasonda cok minik bir kanama alani gordu ama ilac vermedi, hatta ben sorunca soyledi evet minik bi alan var diye. Haftaya c.tesi benim randevum ama yarin haber vericem. Hafif agrim da var kipirdamadan yatiyorum. Ne zormus boyle.. Yerlesme kacinci haftaya kadar suruyor ki ben 5+3 oldum.
İnş rabbim kimseye yaşatmasın her an korkuyla yaşamak çok zor🙈 bnm randevumda yarın bakalım dr ne diyecek🤷🏼‍♀️ Hiç bilmiyorum bnde 4+3 üm

Kızlar bugün 5+1 günlük hamileyim.dün doktora gittik folik asit + imom (balık yağı) + d vitamini yazdı. Folidoce folik asit kullanıyordum zaten imomun içinde de folik asit varmış ikisini birlikte kullanan var mı?
Senle aynıyız galiba canım. Keseyi gördün mü bi de beta değerlerin nasıldı 4.haftada?

Kızlar merhaba ben sürekli rüyamda kanamamın başladığını ve bebeğimin düşeceğini görüyorum. Her gece hem de. Daha önce düşük yaptığım için bilinçaltında olduğunu düşünüyorum o korku hep var. Benim gibi kötü tecrübesi olup rüyalarında gören var mı:KK43: sanki yeniden aynı şeyi yaşayacak gibi hissediyorum.:KK43:(
Bilincalti cnm. Boyle ruyalar cok normal gebelikte. Bebekle ilgili hep kotu ruyalar gorulur merak etme.

Back