• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen senin gibiyim, ne yesem tadsız geliyor. Sabah bulantı ve aç karınla uyanıyorum. Hatta dün gece yarısı bile açlıktan uyandım. Bir gün iyi gelen diğer gün mide bulantımı arttırıyor. Ekmek türü ve tuzlu şeyler öneriliyor genelde mide bulantısı iÇin ama onlar da kilo yapıyor.. su içemiyorum bulantım arttığı iÇin bu yüzden de kabız oldum.. ne yapsam yanlış oluyor yani😥😓
Kabız ve şişkinlik için bol yürüyüş yapmak lazım. Su olmasa bile çorba gibi sıvı bir şeyler tüketmek lazım. Ben kabızdan kurtuldum gibi ama hala ağzımın tadı yok. Gaz yapan yemeklerden uzak durmak gerekiyor. Kimisine iyi gelen kimisine kötü gelebiliyor.

Benimde karnım 5 aylık gibi, eşim tuzlu yediğim için şiştiğimi söylüyor. Doktorum ise hamileliğim kesinleştikten sonra hemen diyetisyen önerdi. Daha başlamadım ama başlayacağım bu gidişle.. sizden bir hafta gerideyim birde ben😞
Doktorum ilk aylar şişkinlik olmasının normal olduğunu söylemişti. Ama tuzu mutlaka azaltmalısınız. Kaç kilosunuz? Kilo almaya müsait bir yapınız varsa diyetisyene gitmek mantıklı. Karbonhidratı mümkün olduğu kadar kesmek lazım.

Kızlar merhaba birkaç sorum olacak cevap verirseniz sevinirim
1. Kaç kiloya kadar ağırlık kaldırıyorsunuz?
2. Ani seslerden filan irkildiğiniz, korktuğunuz oluyor mu?
3. Sık sık ultrasona girmek hakkında ne düşünüyorsunuz?

Herkese iyi haftalar ben dayanamadım haftayı bekleyemedim bugün dr.a gittim minigimi gördüm kalp atışını duydum hamdolsun şükürler olsun yaradanima 🤲🤲6+6 olmuşuz rabbim cümlemizi sevindirsin sağlıklı gebelikler olsun hepimize...🧿🧿🧿

Herkese iyi haftalar ben dayanamadım haftayı bekleyemedim bugün dr.a gittim minigimi gördüm kalp atışını duydum hamdolsun şükürler olsun yaradanima 🤲🤲6+6 olmuşuz rabbim cümlemizi sevindirsin sağlıklı gebelikler olsun hepimize...🧿🧿🧿
Merhaba son adet tarihiniz nedir acaba beklenen doğum aynı gozukuyorda

Bende bugün hastaneye gittim arkadaşlar ultrasonda 6+2 görünüyor benim hesaplamaya göre 6+6 idi doktor kanama alanın var dedi kalp atisi oluşmuş ama zayıf diye dinletmedi korkuyorum inşallah bisey olmaz :KK43::KK43:

Kızlar merhaba birkaç sorum olacak cevap verirseniz sevinirim
1. Kaç kiloya kadar ağırlık kaldırıyorsunuz?
2. Ani seslerden filan irkildiğiniz, korktuğunuz oluyor mu?
3. Sık sık ultrasona girmek hakkında ne düşünüyorsunuz?
15 kiloya kadar kaldırıyorum kızım bütün gün kucak istiyor 😩ulturason haftada bir ilk aylar için sorun teşkil etmez

Kızlar selam bnde bugün doktora gittim çok şükür kese gözüktü 4hafta ile uyumlu dedi geriden biraz dedi ama kan değerim 15bin doktorum ikiz olabilir tek kese ama bu değerle kese yeni gozukuyorsa ikiz ihtimalinin War dedi allahm hayırlısını nasip etsin herşeyin sağ salim gelsin bebislerimiz de gerisi önemli değil iki hafta sonra yeniden çağırdı

Back