Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç doktora git zaten canım ben 3 doktora gitmiştim hakkında hayırlısı olsun inşallahHem karından göremeyince 7bin değerle alttanda baktı yok malesef
Ayy gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün nasıl bir hatadır bu can gidecekti çok sağolun ptesi olsun bakicam eğer doktorda gene aynısını der içime sıkıntı düşürürse hemen başka doktora giderim
Değerin iki katına çıkması gerekiyor. Şimdiden hayırlı olsun gözünüz aydınHanımlar günaydın sat 26 Nisan bat 22 mayıstı iki gün önce testte çift çizgi gördüm dün merakımdan acile gittim bhcg 494 çıktı nasıldır bu değer daha çoook küçük yani rabbim izin verirse pazartesi tekrar kan vereceğim katlanması gerek değil mi değerin daha Dr a gitmedim adetim 1 gün gecikmiş oldu yani
Degerin 2 katına çıkması gerekiyor. Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahHanımlar günaydın sat 26 Nisan bat 22 mayıstı iki gün önce testte çift çizgi gördüm dün merakımdan acile gittim bhcg 494 çıktı nasıldır bu değer daha çoook küçük yani rabbim izin verirse pazartesi tekrar kan vereceğim katlanması gerek değil mi değerin daha Dr a gitmedim adetim 1 gün gecikmiş oldu yani
3 gün sonra bir daha yaptırın testi. Bende sizin gibi adetten 1 gun sonra oğlumu öğrenmiştim 300 idi degerim. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahHanımlar günaydın sat 26 Nisan bat 22 mayıstı iki gün önce testte çift çizgi gördüm dün merakımdan acile gittim bhcg 494 çıktı nasıldır bu değer daha çoook küçük yani rabbim izin verirse pazartesi tekrar kan vereceğim katlanması gerek değil mi değerin daha Dr a gitmedim adetim 1 gün gecikmiş oldu yani
Merhaba hayırlı olsun Bnm de bat 22 Mayıstı. Ewt çok küçükler dahaHanımlar günaydın sat 26 Nisan bat 22 mayıstı iki gün önce testte çift çizgi gördüm dün merakımdan acile gittim bhcg 494 çıktı nasıldır bu değer daha çoook küçük yani rabbim izin verirse pazartesi tekrar kan vereceğim katlanması gerek değil mi değerin daha Dr a gitmedim adetim 1 gün gecikmiş oldu yani
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben bekleyemeyeceğim dün gece gerçekten çok ağrı çektim uykudan uyandım bu yüzden. En azından doktor birşey yok dese belki psikolojik olarak daha rahat edeceğimBendede ağrı var. İlkinde yoktu böyle. Acaba sezeryan yerimi ağrıyor diye düşündüm bugün. Doktora henüz gitmedim. 10. Haftamı bekliyorum . Bide çok affedersiniz kabızlık çekiyorum onada bağladım kasık ağrılarını ama hayırlısı olsun.
Kızlar bugün 5+1 günlük hamileyim.dün doktora gittik folik asit + imom (balık yağı) + d vitamini yazdı. Folidoce folik asit kullanıyordum zaten imomun içinde de folik asit varmış ikisini birlikte kullanan var mı?
Ben 6+6 dayım hala yaşıyorum çok sızlıyolar arada geçiyo sonra tekrar başlıyo bakalım ne zaman bitecekKızlar göğüs ağrısı kaçıncı haftaya kadar sürüyor bilgisi olan var mı?
Normali 68 TL vala yalan olmasın da doktor yazınca 20 kusuremi ne düştü ilaçPrilam dr bulantı ilacını yazdırınca fiyatı düşüyor mu kızlar ?? Bilgisi olan yazabilir mi ona göre kendim gidip alıcam eczaneden. Pahalıymış
Ben previt kullanıyorum içersinde folik asit var doktorum ayrıca vermediKızlar bugün 5+1 günlük hamileyim.dün doktora gittik folik asit + imom (balık yağı) + d vitamini yazdı. Folidoce folik asit kullanıyordum zaten imomun içinde de folik asit varmış ikisini birlikte kullanan var mı?
Benim doktorum da previt positive verdi baska folik asit kullaniyorsan birak dediBen previt kullanıyorum içersinde folik asit var doktorum ayrıca vermedi
Ben 6+6 dayım hala yaşıyorum çok sızlıyolar arada geçiyo sonra tekrar başlıyo bakalım ne zaman bitecek
Aynen canım ben şuan tam kaç haftaligim bilmiyorum Bat a göre 6 benim de bazen geciyo gibi oluyo sonra şiddetleniyoBen 6+6 dayım hala yaşıyorum çok sızlıyolar arada geçiyo sonra tekrar başlıyo bakalım ne zaman bitecek
Bende folbiol kullanıyordum bıraktım buna başlayınca,Benim doktorum da previt positive verdi baska folik asit kullaniyorsan birak dedi