• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar merhaba ben sürekli rüyamda kanamamın başladığını ve bebeğimin düşeceğini görüyorum. Her gece hem de. Daha önce düşük yaptığım için bilinçaltında olduğunu düşünüyorum o korku hep var. Benim gibi kötü tecrübesi olup rüyalarında gören var mı:KK43: sanki yeniden aynı şeyi yaşayacak gibi hissediyorum.:KK43:(
Canım kaçıncı haftada yaşamıştın? Bence o haftayı geçirince daha öyle rüya görmezsin. Çok normal bunu yaşaman. Ben kötü bir tecrübe yaşadım düşük değildi ama dış gebelikti. rüyaşarıma girmese de ilk haftalarımda çok tedirgin geçti süreç. İlk beta hcg’min 180 olduğunu görünce bile kesin dış gebelik diye ağlamıştım.

Canım kaçıncı haftada yaşamıştın? Bence o haftayı geçirince daha öyle rüya görmezsin. Çok normal bunu yaşaman. Ben kötü bir tecrübe yaşadım düşük değildi ama dış gebelikti. rüyaşarıma girmese de ilk haftalarımda çok tedirgin geçti süreç. İlk beta hcg’min 180 olduğunu görünce bile kesin dış gebelik diye ağlamıştım.
Canım 7.haftadaydım psikolojik olarak çok zordu. Zaten gebeliğim de stresli geçmişti. Geç döllenmeydi :( onun etkisi galiba sürekli rüyamda sabah kalkıp iç çamaşırımın kanlar içinde kaldığını görüyorum kalkar kalkmaz bakıyorum :( senin dış gebelik sürecin nasıldı? Benim de 4+3 te kese görünmedi dış gebelik şüphesi de var hep içimde:(

Cok gecmis olsun:( Dis gebelik oldugunu nasil anlamistiniz? Belirtilerin nelerdi cnm?

Kızlar merhaba ben sürekli rüyamda kanamamın başladığını ve bebeğimin düşeceğini görüyorum. Her gece hem de. Daha önce düşük yaptığım için bilinçaltında olduğunu düşünüyorum o korku hep var. Benim gibi kötü tecrübesi olup rüyalarında gören var mı:KK43: sanki yeniden aynı şeyi yaşayacak gibi hissediyorum.:KK43:(
Selamlar, bunun için bilinçaltı temizliği diye geçen olumlama videoları var youtube da, evrim balıkçınınkini dinlemiştim gece yatmadan önce dinleyebilirsin belki iyi hissettiriyor insana 🥰

Sizde de böyle en ufak bir sesten filan korkma irkilme var mı kızlar? Bugün uyurken eşim birden içeri girdi kapı sesinden ödüm patladı bağırarak uyandım 😔

Kızlar merhaba, 4+4 haftalık hamileyim . Yarın doktor randevum var. Sizlere sormak istediğim birkaç şey var . Yeni hamileler neler yapıyor merak ediyorum.
1- Hamilelik haberini aldıktan sonra cinsel hayatınıza devam ettiniz mi ?
2- Egzersiz , spor vs yapmaya devam ediyor musunuz?
3- Kilo almaktan çok korkuyorum, neyseki canım bir şey çekmiyor. Her şey kokuyor bana. Mide bulantım yok ama , midemde garip bir his var ve ağzımda metal bir tat var. Side de durum böyle mi 😊

Mide bulantısına iyi gelen bir şeyler var mı arkadaşlar en korkulu zamanlar maalesef başladı benim için 🙏
Erik, yeşil elma, süt mısırı birazcık bastırıyor ama tüm gün çok fenayım. İlaçtan başka her yolu deniyorum ama çözümü yok gibi. Bileklere masaj yapınca bulantıyı biraz hafifletiyormuş. Onu da denedim pek faydası olmadı gibi. İlk gebeliğimde de uzun sürmüştü. İnşallah bir an önce geçer hepimizin

Erik, yeşil elma, süt mısırı birazcık bastırıyor ama tüm gün çok fenayım. İlaçtan başka her yolu deniyorum ama çözümü yok gibi. Bileklere masaj yapınca bulantıyı biraz hafifletiyormuş. Onu da denedim pek faydası olmadı gibi. İlk gebeliğimde de uzun sürmüştü. İnşallah bir an önce geçer hepimizin
Mentol taşı varmış nette gördüm onu kokluyorlarmış gebeler. Bende bulantı yok ama olursa diye almıştım siz de deneyin isterseniz

Kızlar merhaba, 4+4 haftalık hamileyim . Yarın doktor randevum var. Sizlere sormak istediğim birkaç şey var . Yeni hamileler neler yapıyor merak ediyorum.
3- Kilo almaktan çok korkuyorum, neyseki canım bir şey çekmiyor. Her şey kokuyor bana. Mide bulantım yok ama , midemde garip bir his var ve ağzımda metal bir tat var. Side de durum böyle mi 😊
Merhaba ben de 4+5’deyim.
1. Doktorumuz bize ilk 12 hafta cinsel iliski olmasin dedi
2. Ben simdilik hicbir spor yapmiyorum. Bebek keseye girsin biraz daha tutunsun yapsam da sadece yuruyus yaparim herhalde.
3. Benim su an icin midemde istah acilmasi veya mide bulantısı yok ama bugun süt ictim midem cok kötü oldu.
gruptaki bizden iki hafta ondekiler mide bulantısından dolayi zordalar, mide bulantısından cok korkuyorum 😨

Merhaba ben de 4+5’deyim.
1. Doktorumuz bize ilk 12 hafta cinsel iliski olmasin dedi
2. Ben simdilik hicbir spor yapmiyorum. Bebek keseye girsin biraz daha tutunsun yapsam da sadece yuruyus yaparim herhalde.
3. Benim su an icin midemde istah acilmasi veya mide bulantısı yok ama bugun süt ictim midem cok kötü oldu.
gruptaki bizden iki hafta ondekiler mide bulantısından dolayi zordalar, mide bulantısından cok korkuyorum 😨
Aaa neden 12 hafta olmasın dedi, sizin durumunuzdan ötürü mü ? Yoksa genel kanı mı ? Biz o günden sonra 2 kez birlikte olduk sıkıntı yaşamadım ben 😌

Aaa neden 12 hafta olmasın dedi, sizin durumunuzdan ötürü mü ? Yoksa genel kanı mı ? Biz o günden sonra 2 kez birlikte olduk sıkıntı yaşamadım ben 😌
Genel olarak söyledi. Birkac soru hazirlamistim bunu da sormuştum, bisiklet yuruyus falan da sormustum ona istinaden soyledi.

Canım ben tuzsuz leblebi yiyorum, köyekmeğine domates sürüyorum arada az karabiber tuz ekiyorum, erik, elma, sarımsaksız cacık, bunlar yatıştırıyo, yemek olarak zeytinyağlılardan yiyorum, benim çok aşırı değil şuan ama ne görsem ıyy diyorum tek bunları yiyebiliyorum, burda yazışmaları okurken önüme hamburger / dürüm rekmalmar flan çıkıyor, bakmaya bile dayanamıyorum 🤢
Ben leblebi kraker hiçbirini yiyemiyorum 2017 de kızıma hamileyken bu kadar değildim gerçekten bu çok zor geçiyor sürekli bulantı beni mahvetti herşeyden tiksiniyorum

Merhaba hayırlı olsun
12.haftaya kadar cinsel ilişki önermiyorum dedi doktorum
Yürüyüş içinde keza 12.haftadan sonra hafif tempo başlarsın dedi ama şunu da ekledi ;Ne yaparsan yap dünyaya gelecek olan her şekilde geliyor :) bungee jumping yapan gebelerim oldu dedi :)

arkadaşlar bulantılar fenA bastırmak için sürekli pilav makarna patates yemekten 2 kilo almışım bile işin tuhafı ilk gebeliğimde çok geç göbeğim çıkmıştı şu an 5 aylık hamile gibiyim karnım top gibi oldu. ilkinde çok kilo almama rağmen 5 aydan sonra göbek belirmeye başlamıştı? acaba hormonlardan mı bu şişlik yoksa çok çabuk karnım çıkacak mı?

Back