- 13 Temmuz 2023
- 1.192
- 1.111
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.901
Ben çok zorlanmadım inşallah seninde kolaylıkla geçer gecmis olsunOldum bakalım inş çok bi şey olmaz, sola yaptırdım zatenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok zorlanmadım inşallah seninde kolaylıkla geçer gecmis olsunOldum bakalım inş çok bi şey olmaz, sola yaptırdım zatenn
Canım 12. Haftadan sonraki ense kalınlığının down sendromu gibi hastalıklar konusunda yanıltıcı olduğunu biliyorum. Down riski olsa zaten ikili testte mutlaka ense kalınlığı çıkardı sonuçta bu rahatsızlık sonradan çıkmıyor genetik bir hastalık. Bazı bebekler yapısal olarak ensesi kalın kafası büyük vs olabilir. Çok rahatsız olduysan bi fetal DNA yaptirabilirsin o da yüzde 99 doğru sonuç veriyor ve amniyosentez gibi riskleri de yok. En azından doğuma kadar kafan rahat olur.Kızlar az önce detaylıdan çıktım herşey iyi ama ense kalınlığı sınırı 6 senin 6.1 çıktı amniyosentez yaptırmak ister misin dedi istemiyorum dedim imza attım ikili vs temiz çıkmıştı hatta ikilide sınır 3 senin 1.1 demişti doktor… başına gelen var mı ? Beynim durdu resmen napıyım bilmiyorum
Ay ne güzel canım yine çok iyi geçsin inşallah hepimizinkiBen ikizlerimi sezeryanla doğurdum ertesi gün gayet iyiydim. Hep ayaktaydim kendim ilgilendim herseyleriyle. Umarım yine rahat rahat dogururuz. Korkmayın hiç
12. Haftada normal çıkıp doğru ölçüm yapıldıysa ensesi hafif kalın bir çocuk olacaktır bide başka bı anomali gördümu yoksa sadece ense kalınlığı miKızlar az önce detaylıdan çıktım herşey iyi ama ense kalınlığı sınırı 6 senin 6.1 çıktı amniyosentez yaptırmak ister misin dedi istemiyorum dedim imza attım ikili vs temiz çıkmıştı hatta ikilide sınır 3 senin 1.1 demişti doktor… başına gelen var mı ? Beynim durdu resmen napıyım bilmiyorum
Yok sadece ense kalınlığı 6.1 ölçtüm sınır üstü dedi, taramada iyi çıkmıştı dedim ölçümden falan kaynaklıdır belki bu 100% down olacak değil sadece risk dedi amniyosentez yaptırmak istemedim ben oda imza attırdı o kadar. Ama 2lide 1.1 çıkmıştı ebet hatırlıyorum. O kadar moralim bozuldu ki bağıran bilmiyorum12. Haftada normal çıkıp doğru ölçüm yapıldıysa ensesi hafif kalın bir çocuk olacaktır bide başka bı anomali gördümu yoksa sadece ense kalınlığı mi
Canım baska bir doktora gitmeni hatta iyi bir perinatologa gitmeni tavsiye ederim belki yanlış ölçtü başka bi anomali de görmemiş sonuçta .Yok sadece ense kalınlığı 6.1 ölçtüm sınır üstü dedi, taramada iyi çıkmıştı dedim ölçümden falan kaynaklıdır belki bu 100% down olacak değil sadece risk dedi amniyosentez yaptırmak istemedim ben oda imza attırdı o kadar. Ama 2lide 1.1 çıkmıştı ebet hatırlıyorum. O kadar moralim bozuldu ki bağıran bilmiyorum
Canım öncelikle mutlaka başka bir doktora gidip tekrar ölçtür cihaz farkı olabilir.Kızlar az önce detaylıdan çıktım herşey iyi ama ense kalınlığı sınırı 6 senin 6.1 çıktı amniyosentez yaptırmak ister misin dedi istemiyorum dedim imza attım ikili vs temiz çıkmıştı hatta ikilide sınır 3 senin 1.1 demişti doktor… başına gelen var mı ? Beynim durdu resmen napıyım bilmiyorum
Selam canım bende çok kilo almadım karnım çıktı . Bu aralar iştahım çok açık ama beni dışardan söylediğim şeyler mutlu etmiyor nedense iki gün önce evde yemek yoktu kebap söyledim yiyemedim attım kola hiç içmedim zararlı diye aşırı vicdan yapıyorum. Kahve bile içmedim 6 aydır canımda istemiyor. Sık sık ara ara yiyorum. Şuan canım mantı çekiyor mesela.23. haftadan merhaba kızlar Bu hafta detaylı ultrason levelini de atladık çok şükür herşey yolunda. Son dönemde yediğim hamburgerler sebebile 51le başlayan kilom 58e çıkmış, canım hep fast foodla cola çekiyor. Karnım henüz yeni belirginleşmeye başladı benim, bir çok insan anlamıyor bile. Sizde durumlar nasıl iştah olayını halletmemiz lazım sonu iyi gözükmüyor
Ben bi tek kahveyi kestim, cola falan içiyorum arada çok takmamaya çalışıyorum bu haftalarda iştah artıyormuş ve normale göre 2 kat hızlı kilo ala biliriz, o yüzden dikkatli olmamız lazımSelam canım bende çok kilo almadım karnım çıktı . Bu aralar iştahım çok açık ama beni dışardan söylediğim şeyler mutlu etmiyor nedense iki gün önce evde yemek yoktu kebap söyledim yiyemedim attım kola hiç içmedim zararlı diye aşırı vicdan yapıyorum. Kahve bile içmedim 6 aydır canımda istemiyor. Sık sık ara ara yiyorum. Şuan canım mantı çekiyor mesela.
bilmiyorum ki Ankara daha güvenilir diye buraya geldim 1-2 gün sonra kendi şehrimde özele gideyim diyorumCanım baska bir doktora gitmeni hatta iyi bir perinatologa gitmeni tavsiye ederim belki yanlış ölçtü başka bi anomali de görmemiş sonuçta .
İşte benim şuan 21+2 artık daha da bellidir diye düşünüyorum. Moralim aşırı bozuldu, Ankara’ya gelmiştim detaylıya, Pazartesi özele gidicem kendi şehrimdeCanım öncelikle mutlaka başka bir doktora gidip tekrar ölçtür cihaz farkı olabilir.
Ben 10. Haftada yaşadım 3 buçuk çıkmıştı sınır 3 iken.
Sonra git gide düştü çok şükür. Bana doktor demişti ki zaten bişey olsa tarama testlerinde mutlaka sinyal verirdi sadece ölçüm ile alakalı değil zaten bu haftalarda çok net bir ölçü elde edemediğimiz için artık ölçmeyiz bile demişti o yüzden çok takılma ama mutlaka başka bi doktora da görün canım
Bende ilk kez sabah 9'da bime gittim sırf ürünler için aman aman ne kalabalık hışırtılı kitap, organizer, oioi diş kaşıyıcı anca alabildimKızlaaaar selammmm napıyosunuz, keyifler nasıl? 22+4 olduk bugün aksam kontrolümüz var. Çok özledim oğlumuÖnümüzdeki hafta işe başlıyorum maalesef raporun sonuna doğru geldik izinli olmak kendime ve ogluşa vakit ayırmak açıkcası cok iyi geldi. Hala eksikleri tamamlamaya calısıyoruz %80lik kısmı bitti şükürbugün bime de bebiş ürünleri gelmişti. Eğitici köpeği ve fisher price ürünlerini aldım hemen
bende bu sabah detaylıya gırdım bursa sehır hastanesıne perınotolojı bölumune benımkındede bır böbreği biraz buyuk dedi ama sonra duzelıyo genelde dedı yınede sordu amnıyosentez ıstermısın dıye ıstemıyorum dıye yazıp imza attım çıktım.Kızlar az önce detaylıdan çıktım herşey iyi ama ense kalınlığı sınırı 6 senin 6.1 çıktı amniyosentez yaptırmak ister misin dedi istemiyorum dedim imza attım ikili vs temiz çıkmıştı hatta ikilide sınır 3 senin 1.1 demişti doktor… başına gelen var mı ? Beynim durdu resmen napıyım bilmiyorum
Yaaa sağlıkla kullansın oğluşlarzaman yaklaştıkla insan inanılmaz heyecanlanıyor içim kıpır kıpır oluyorBende ilk kez sabah 9'da bime gittim sırf ürünler için aman aman ne kalabalık hışırtılı kitap, organizer, oioi diş kaşıyıcı anca alabildim
Amin inşallah. Öyle valla ne ara bu haftalara geldik şaşkınım zaman geçmek bilmiyordu sanki ilk haftalarYaaa sağlıkla kullansın oğluşlarzaman yaklaştıkla insan inanılmaz heyecanlanıyor içim kıpır kıpır oluyor