• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Herkese günaydın.Bugun kan vermeye gittim gitmişken doktora da yeniden sorayım dedim dün akşam lekelenme oldu diye .Muayene etti sorun yok ama progestan verdi yine fitil şeklinde ve muhtemelen 12.haftaya kadar kullanicam myomdan dolayı .Kalp atışını da gördük tesadüfen :) bugün tam tamına 6+0 cuma kalp atışı için gidecektim sürpriz yaptı :)
Merhabalar Allah bağışlasın hayırlı olsun doktor alttan mı baktı yoksa karından mı

7748 değer bu değere göre gözükmesi gerekirdi karından baktı göremedi sonra vajinal baktı yine gözükmedi dış gebelik olamaz dimi çok moralim bozuk gerçekten annem koronadan hastanede yatıyor gebeliğim böyle ilerliyor herşey üst üste geliyor gibi 😔😔😔
Canım seni üzmek istemem inşallah değildir ama dış gebelik konusunda dikkatli ol ben de 4350 değerde kese görememişlerdi dış gebelik teşhisi koydular kanaman olursa acil hastaneye git atlatırsın inşallah Rabbim annene de şifa versin

Kızlar bende bugün bir de reflü başladı iyi mi 🤦🏻‍♀️ Kırk yılda bir türk kahvesi içtim ondan mı anlamadım. Kayınvalidem enginar yapmış getirmiş. Enginardan da şüpheleniyorum 🤪Reflü son aylarda olur benim bildiğim. Yediğim her şeye reaksiyon veren bir midem var gibi hissediyorum. Korka korka yemeye başladım artık. Zencefil iyi gelir mi acaba ? Bir çay kaşığı toz zencefil kaynattım içiyorum şimdi.

Canım seni üzmek istemem inşallah değildir ama dış gebelik konusunda dikkatli ol ben de 4350 değerde kese görememişlerdi dış gebelik teşhisi koydular kanaman olursa acil hastaneye git atlatırsın inşallah Rabbim annene de şifa versin
Bnde olabilir mi diyorum olmaz diye birşey yok yedi bin değerde olmaz diolar ama işte kan sulandırıcı da kullanıyorum inşallah ptesi iyi sonuç alırım çok sagolun

Mide bulantısına iyi gelen bir şeyler var mı arkadaşlar en korkulu zamanlar maalesef başladı benim için 🙏
Canım bana ayva,yeşil elma,kola ,tuzlu kraker iyi geliyordu ama iyice artınca doktorum bir hap verdi .Maşallah tak diye kesildi .Günde 6 7 defa istifra eden ben bugün çok şükür hiç istifra etmedim .İstediğimi yedim.

Bnde olabilir mi diyorum olmaz diye birşey yok yedi bin değerde olmaz diolar ama işte kan sulandırıcı da kullanıyorum inşallah ptesi iyi sonuç alırım çok sagolun
Canım eğer tüpün geniş kısmındaysa olabilir e nabıza baktım şimdi benim 14.000 e kadar çıkmış beta karnından mı bakmıştı doktor alttan mı

Kızlar bende bugün bir de reflü başladı iyi mi 🤦🏻‍♀️ Kırk yılda bir türk kahvesi içtim ondan mı anlamadım. Kayınvalidem enginar yapmış getirmiş. Enginardan da şüpheleniyorum 🤪Reflü son aylarda olur benim bildiğim. Yediğim her şeye reaksiyon veren bir midem var gibi hissediyorum. Korka korka yemeye başladım artık. Zencefil iyi gelir mi acaba ? Bir çay kaşığı toz zencefil kaynattım içiyorum şimdi.

Çok mantık arama bize hersey bişiy yapıyor zaten 😂😂😂 hormonlara karşı savaşamiyoruz.

Benim doktorum da hiç alttan bakmıyor ben bu durumdan memnunum aslında ama ben 5+6 da gittim keseyi gördük beni kalp atışı İçin 31 mayısta çağırdı garantici davranıyor ama ben çatlatacağım meraktan
Rahat rahat duyulur kalbi o zamana :) bende dün gittiğimde (5+6) kese göründü bugün kalp atışı oluştu bir gün bile çok fark ediyor . Hayırlı uğurlu olsun yavrunuz inşallah .Zaten covid dönemi hastaneye çok sık gitmemek lazım bunu bir sağlıkçı olarak söylüyorum.😂

Hamile bir anne adayı olarak her gün usg ye girsem yeri ancak rahat eder kafa 🙈🙈🙈

Rahat rahat duyulur kalbi o zamana :) bende dün gittiğimde (5+6) kese göründü bugün kalp atışı oluştu bir gün bile çok fark ediyor . Hayırlı uğurlu olsun yavrunuz inşallah .Zaten covid dönemi hastaneye çok sık gitmemek lazım bunu bir sağlıkçı olarak söylüyorum.😂

Hamile bir anne adayı olarak her gün usg ye girsem yeri ancak rahat eder kafa 🙈🙈🙈
Yaaa inşallah dediğin gibi olur zaten doktor haftaya duyabiliriz ama ben kesin olsun istiyorum 31 mayısta gel dedi benim öncesinde kötü tecrübelerim var sanırım dokuz aya kadar ben dokuz doğuracağım 🤦🏻‍♀️ İnşallah kalbini duyarım sağlıkla kavuşurum 💚 Rabbim size de evladınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💙 anne olmak isteyen her kadına Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin

Merhaba dün esimin kuzeni yeni doğum yaptı korona yüzünden epeydir gorusemiyorduk onunla konuştuk. Gebeliğin 9 veya 10. Haftasında doktor dış gebelik demiş acil kürtaj vs demiş ağla ağla helak olmuşlar sonra tesadüfen doktor tavsiyesi alıp gitmişler ve bebek gümbür gümbür kalbi ile orada duruyormuş şuan doğurdu düşün 😇 tek doktora asla güvenmeyin doktorum çok iyi asla demeyin ne olur ne olmaz min 3 doktor görüşü alin. Belkide o doktora guvenseydi bebeğini kürtajla aldiricakdi korkunç bir şekilde doktor hatası....

Canım eğer tüpün geniş kısmındaysa olabilir e nabıza baktım şimdi benim 14.000 e kadar çıkmış beta karnından mı bakmıştı doktor alttan mı
Hem karından göremeyince 7bin değerle alttanda baktı yok malesef
Merhaba dün esimin kuzeni yeni doğum yaptı korona yüzünden epeydir gorusemiyorduk onunla konuştuk. Gebeliğin 9 veya 10. Haftasında doktor dış gebelik demiş acil kürtaj vs demiş ağla ağla helak olmuşlar sonra tesadüfen doktor tavsiyesi alıp gitmişler ve bebek gümbür gümbür kalbi ile orada duruyormuş şuan doğurdu düşün 😇 tek doktora asla güvenmeyin doktorum çok iyi asla demeyin ne olur ne olmaz min 3 doktor görüşü alin. Belkide o doktora guvenseydi bebeğini kürtajla aldiricakdi korkunç bir şekilde doktor hatası....
Ayy gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün nasıl bir hatadır bu can gidecekti çok sağolun ptesi olsun bakicam eğer doktorda gene aynısını der içime sıkıntı düşürürse hemen başka doktora giderim

Merhabalae benim sat 4 mayis. Rabbim nasip ederse subat 6 görünüyor doğumum ilk cocuk sezeryan olunca buda sezeryan olur ve ocak annesi olurum insallah. 12 gün vae bata suan goguslerimde acaip bir hassasiyet var insallah bebeğimin belirtisidir. Herkes sağlıkla kucağına alsin insallah

Merhabalae benim sat 4 mayis. Rabbim nasip ederse subat 6 görünüyor doğumum ilk cocuk sezeryan olunca buda sezeryan olur ve ocak annesi olurum insallah. 12 gün vae bata suan goguslerimde acaip bir hassasiyet var insallah bebeğimin belirtisidir. Herkes sağlıkla kucağına alsin insallah
inşallah gönlünüze göre versin rabbim 🥰

Back