- 21 Ekim 2020
- 232
- 368
- 18
- 32
Kızlar benim kafa yapısı biraz farklı bişey yazıcam . Şimdi bulantısı olan kadınlar genelde yaşantılarında sağlıksız beslendikleri için biriken toksinler bebeğe gitmesin diye kusuyormuş. Yani aslında hem kötü bişey hem iyi bişey. Ayrıca bulantısı olan kadınlar acaba ilaçlardan sonra mı başladı?. Ben ilk gebeliğimde folik asit ve vitamin hapı beni kötü yapıyor diye içmemiştim bırakmıştım. Bu hamileliğimde daha doktora gitmedim ama vitaminlerime bakıp öyle hareket edicem yoksa bu sefer ilaö sürmicem ağzıma. Kan için kullanmıştım hatta sonlara doğru ikişer tane içmiştim düşük diye ama yükselmemişti . Pekmez yiyicem onun içinde aç karnına bir kaşık. Bide duyanınız oldu mu bilmiyorum ama haberlerde folik asit hapları için olumsuz konuşmuşlardı. Youtubeda videoyu bulursam söykerim.Alternatif tıpa daha çok ilgi duyuyorum okuduklarımı aktarmak istedim etkilemek değil amacım ben folik asit için hurma yiyorum .Söylendiği gibi düşük yapmıyor düşük yapması için günde bir kilo yemeniz gerek oda imkansız.