- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Çok tşk ediyorum sağolun inşMerhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüyüp kucağına almak nasib olsun yerleşme kanaması bende yaşamadım 2. Gebeliğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tşk ediyorum sağolun inşMerhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüyüp kucağına almak nasib olsun yerleşme kanaması bende yaşamadım 2. Gebeliğim
Bütün kayinvalideler aynı desenize benim annem kimseye soylemezDaha bugün anneme yeni söyledim kalp atışını duyunca 7+1.
Kv söylemeye çekiniyorum, o duyarsa tüm akraba hısım en uzak nerde tanıdık var o bile duyar
İnş canım çok tşk ederimtebrikler canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inşaşlah benim hiç yerleşme kanaması olmadı, bu ikinci gebeliğim
Aminnn!!!Bugün kalp atışını duyana kadar ben de öyleydim
Sabret canım en geç 2 haftaya sen de hamile gibi hissedeceksin inşallah
Bende de oluyor doktoruma sordum normal dedi. İlaç veremeyeceğini söyledi.Kızlar merhaba sizde de akıntı oluyor mu benim arada beyaz arada sarı kıvamlı akıntılarım var normal mi ?
Ailenize söyleyebilirsiniz bence tabi henüz kese görülmedi, kalp atışı duyulmadı gibi detayları verin, ama çok daha fazla yayılmasın çevreye zira çok erken. Malesef hem yakın arkadaşlarım hem de akrabalarım kendi hamileliklerini erken söyledikten sonra düşük gibi tecrübeler yaşadılar 7-8. Haftalarda doktorlar da 10.hafta doluncaya kadar söylememek daha iyi derler. Ama sanırım 2.ay(8.hafta bitiminde) iş yerime söyleyeceğim, zira covid nedeniyle hamileler evden çalışıyor ve ben hala işe gidip geliyorum virüs açısından risk alıyorum henüz söylemediğim için.Kızlar ben simdi 4+1’deyim. Sizce etrafa gebeligi ne zaman soylemeli?
Evden çalışmada hamilelikte hafta sınırı yok mu? Onu bilmiyordumAilenize söyleyebilirsiniz bence tabi henüz kese görülmedi, kalp atışı duyulmadı gibi detayları verin, ama çok daha fazla yayılmasın çevreye zira çok erken. Malesef hem yakın arkadaşlarım hem de akrabalarım kendi hamileliklerini erken söyledikten sonra düşük gibi tecrübeler yaşadılar 7-8. Haftalarda doktorlar da 10.hafta doluncaya kadar söylememek daha iyi derler. Ama sanırım 2.ay(8.hafta bitiminde) iş yerime söyleyeceğim, zira covid nedeniyle hamileler evden çalışıyor ve ben hala işe gidip geliyorum virüs açısından risk alıyorum henüz söylemediğim için.
Kese büyüme hızı inanılmaz gelişiyor günden güne gebelik henüz yeni gayet normal değerler kimsenin değerleri ile karsilastirmayin her bebek ve kadın Rahmi şahsına münhasır dir belli değerler arasında ( sağlıklı kabul edilen ) ileri ve/veya geri olması gayet normal içinizi ferah tutunKizlar ben bugun 4 hafta+5 oldum ve ultrasona girdim. Minik bi kese gorundu, 0.41 cm yani 4.1 mm oluyor sizce kucuk mu? 16 Mayistaki bhcg degerim 1300 civariydi. Su an 3000-5000 civaridir diye tahmin ediyorum. Bu durumda kucuk mu acaba yine deli sorular.
Yine aldiniz gonlumu Yani tabi dogru soyluyosunuz iste ana yuregi Illa bir yokluyoruz. Hayirlisi insallah Tesekkur ederimKese büyüme hızı inanılmaz gelişiyor günden güne gebelik henüz yeni gayet normal değerler kimsenin değerleri ile karsilastirmayin her bebek ve kadın Rahmi şahsına münhasır dir belli değerler arasında ( sağlıklı kabul edilen ) ileri ve/veya geri olması gayet normal içinizi ferah tutun
Teşekkür ederim canımBende de oluyor doktoruma sordum normal dedi. İlaç veremeyeceğini söyledi.
Benim 5+1 de 7mm di canım gayet normal benceKizlar ben bugun 4 hafta+5 oldum ve ultrasona girdim. Minik bi kese gorundu, 0.41 cm yani 4.1 mm oluyor sizce kucuk mu? 16 Mayistaki bhcg degerim 1300 civariydi. Su an 3000-5000 civaridir diye tahmin ediyorum. Bu durumda kucuk mu acaba yine deli sorular.
Canım benim doktorum günde 2 kusmayı geçerse haber ver ilaç başlatırız demişti. Sen doktorunu arayıp söylesene canım. İnşallah kısa sürede son bulur.Kizlar herkese günaydın .Hepimiz için ,bebeklerimiz için sağlıklı bir gün olsun . Benim gibi olan var mı içinizde? 7+4 deyim .Mide bulantım tavan yaptı .Hiçbir şey yiyemiyorum .Günde 7 bazen 8 istifra ediyorum .Bir tane badem yesem gidip çıkarıyorum .Sürekli lavabodayim .Yarın kontrolüm var .Artık bol bol su iciyorum .En azindan vücudum susuz kalmasin diye .
Kuruma göre değişiyor bizde 4 haftalık olan bile evde çalışıyor. Devlette değilim canımEvden çalışmada hamilelikte hafta sınırı yok mu? Onu bilmiyordum
Bişey sorabilir miyiimm?
geç döllenme olduğu nasıl anlaşılıyor
Bende çok korkuyorum insallah saglıkla kavuşuruz.. gece bir tane duphaston yazdı. İnsallah yeterli gelir, dolaşınca çok agrım oluyor sürekli yatmaya çalışıyorum. Evde çocuk olunca da çok mümkün olmuyor ama allahın izni ile su tehlikeli dönemi bi atlatsaydık.. sizin ağrınız var mı.. şunlara dikkat edin gibi bisey dedi mi doktorVe Bahtubahtu kızlar merhaba bende 7+3 hamisim dün doktora gidip kalp atışını duydum sizler gibi kese yanlarında kanamalar var dedi kan uyuşmazlığı iğnesi ve progesteron 100 mg başladı ağızdan alıyorum inşallah birşey olmaz bebisle aktif kanamam lekelenmem yok şükür