• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ben simdi 4+1’deyim. Sizce etrafa gebeligi ne zaman soylemeli?
Ailenize söyleyebilirsiniz bence tabi henüz kese görülmedi, kalp atışı duyulmadı gibi detayları verin, ama çok daha fazla yayılmasın çevreye zira çok erken. Malesef hem yakın arkadaşlarım hem de akrabalarım kendi hamileliklerini erken söyledikten sonra düşük gibi tecrübeler yaşadılar 7-8. Haftalarda😔 doktorlar da 10.hafta doluncaya kadar söylememek daha iyi derler. Ama sanırım 2.ay(8.hafta bitiminde) iş yerime söyleyeceğim, zira covid nedeniyle hamileler evden çalışıyor ve ben hala işe gidip geliyorum virüs açısından risk alıyorum henüz söylemediğim için.

Ailenize söyleyebilirsiniz bence tabi henüz kese görülmedi, kalp atışı duyulmadı gibi detayları verin, ama çok daha fazla yayılmasın çevreye zira çok erken. Malesef hem yakın arkadaşlarım hem de akrabalarım kendi hamileliklerini erken söyledikten sonra düşük gibi tecrübeler yaşadılar 7-8. Haftalarda😔 doktorlar da 10.hafta doluncaya kadar söylememek daha iyi derler. Ama sanırım 2.ay(8.hafta bitiminde) iş yerime söyleyeceğim, zira covid nedeniyle hamileler evden çalışıyor ve ben hala işe gidip geliyorum virüs açısından risk alıyorum henüz söylemediğim için.
Evden çalışmada hamilelikte hafta sınırı yok mu? Onu bilmiyordum

Kizlar ben bugun 4 hafta+5 oldum ve ultrasona girdim. Minik bi kese gorundu, 0.41 cm yani 4.1 mm oluyor sizce kucuk mu? 16 Mayistaki bhcg degerim 1300 civariydi. Su an 3000-5000 civaridir diye tahmin ediyorum. Bu durumda kucuk mu acaba yine deli sorular.

Kizlar ben bugun 4 hafta+5 oldum ve ultrasona girdim. Minik bi kese gorundu, 0.41 cm yani 4.1 mm oluyor sizce kucuk mu? 16 Mayistaki bhcg degerim 1300 civariydi. Su an 3000-5000 civaridir diye tahmin ediyorum. Bu durumda kucuk mu acaba yine deli sorular.
Kese büyüme hızı inanılmaz gelişiyor günden güne gebelik henüz yeni gayet normal değerler kimsenin değerleri ile karsilastirmayin 😇 her bebek ve kadın Rahmi şahsına münhasır dir belli değerler arasında ( sağlıklı kabul edilen ) ileri ve/veya geri olması gayet normal içinizi ferah tutun 😇

Kese büyüme hızı inanılmaz gelişiyor günden güne gebelik henüz yeni gayet normal değerler kimsenin değerleri ile karsilastirmayin 😇 her bebek ve kadın Rahmi şahsına münhasır dir belli değerler arasında ( sağlıklı kabul edilen ) ileri ve/veya geri olması gayet normal içinizi ferah tutun 😇
Yine aldiniz gonlumu😄 Yani tabi dogru soyluyosunuz iste ana yuregi 🤗 Illa bir yokluyoruz. Hayirlisi insallah🍀 Tesekkur ederim💜

Herkese merhaba .

Ben oğlum hariç herkese söyledim .Oğlumda artık cinsiyet öğreneceğimiz zaman Allah nasip ederse gelir görür kardeşini 😍 şimdi söylersem yer beni ne zaman doğacak diye 🤓
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler ,rakamlara takılmayın hepimizin gebeliği beta değeri hep farklı gidiyor . Önemli olan usg ler.

Bende yarın için randevu aldım bakalım ne durumdayız .İkinci olunca sanki daha rahat oluyor insan :)

Günaydın arkadaşlar hamileliğimi öğrendiğim den beri çoğu zaman şiddetli ve genelde hafif sızlama şeklinde bas agrim var . Birde burnum sürekli tıkalı bulantılar da başladı bu hamileliğim ilkine göre baya zor geçecek sanırım. Sizde durumlar nasıl

Kizlar herkese günaydın .Hepimiz için ,bebeklerimiz için sağlıklı bir gün olsun . Benim gibi olan var mı içinizde? 7+4 deyim .Mide bulantım tavan yaptı .Hiçbir şey yiyemiyorum .Günde 7 bazen 8 istifra ediyorum .Bir tane badem yesem gidip çıkarıyorum .Sürekli lavabodayim .Yarın kontrolüm var .Artık bol bol su iciyorum .En azindan vücudum susuz kalmasin diye .😔🙄

Benim 5+1 de 7mm di canım gayet normal bence 🥰

Kizlar herkese günaydın .Hepimiz için ,bebeklerimiz için sağlıklı bir gün olsun . Benim gibi olan var mı içinizde? 7+4 deyim .Mide bulantım tavan yaptı .Hiçbir şey yiyemiyorum .Günde 7 bazen 8 istifra ediyorum .Bir tane badem yesem gidip çıkarıyorum .Sürekli lavabodayim .Yarın kontrolüm var .Artık bol bol su iciyorum .En azindan vücudum susuz kalmasin diye .😔
Canım benim doktorum günde 2 kusmayı geçerse haber ver ilaç başlatırız demişti. Sen doktorunu arayıp söylesene canım. İnşallah kısa sürede son bulur.

Ve Bahtubahtu Bahtubahtu kızlar merhaba bende 7+3 hamisim dün doktora gidip kalp atışını duydum sizler gibi kese yanlarında kanamalar var dedi kan uyuşmazlığı iğnesi ve progesteron 100 mg başladı ağızdan alıyorum inşallah birşey olmaz bebisle aktif kanamam lekelenmem yok şükür 🤲❣️
Bende çok korkuyorum insallah saglıkla kavuşuruz.. gece bir tane duphaston yazdı. İnsallah yeterli gelir, dolaşınca çok agrım oluyor sürekli yatmaya çalışıyorum. Evde çocuk olunca da çok mümkün olmuyor ama allahın izni ile su tehlikeli dönemi bi atlatsaydık.. sizin ağrınız var mı.. şunlara dikkat edin gibi bisey dedi mi doktor :( ❤️

günaydın kızlar bugün kontrole gittim. doktor ilk fotoğrafını verdi hiçbişi görmüyorum ben :dondurma:
20.05.2021.jpeg

Back