- 19 Nisan 2021
- 228
- 234
- 53
Ben de berbat durumdayım, bu sabah ilk kez tutamadım kendimi içtiğim suyu ilacı çıkarttım. Demir ilacı ve vitamini sabahları aç karna içiyordum ama daha fena yapıyor beni, akşama çekmeyi denicem bakalım. Doktorun ilaç verdi mi bulantılar için? Bana bitkisel bir şey verdi ama denemedim henüz, zencefil içerikli pek umudum da yok açıkçası o ilaçtan yana. Çalışırken iş yerinde kötü olmaktan çok korkuyorum, üstelik bende iki bebek var zor gerçekten her türlü öneriye açığım.Kızlar, bulantılarım çok arttı, afedersiniz 3 gündür çok fena kusuyorum, özellikle akşamları. İlk gebeliğimde de 4 ay sürmüştü, serumlarla geçirmiştim. En korktuğum şeydi, belki bunda o kadar olmaz diyordum ama başladı galibaÇok zor bir durum, su içemiyorum, yiyemiyorum. Yesem çıkarıyorum. Her yolu deniyorum ama çözümü yok gibi (
Ah canım benimKızlar, bulantılarım çok arttı, afedersiniz 3 gündür çok fena kusuyorum, özellikle akşamları. İlk gebeliğimde de 4 ay sürmüştü, serumlarla geçirmiştim. En korktuğum şeydi, belki bunda o kadar olmaz diyordum ama başladı galibaÇok zor bir durum, su içemiyorum, yiyemiyorum. Yesem çıkarıyorum. Her yolu deniyorum ama çözümü yok gibi (
Kacinci haftadasin Cnm gecmis olsunKızlar, bulantılarım çok arttı, afedersiniz 3 gündür çok fena kusuyorum, özellikle akşamları. İlk gebeliğimde de 4 ay sürmüştü, serumlarla geçirmiştim. En korktuğum şeydi, belki bunda o kadar olmaz diyordum ama başladı galibaÇok zor bir durum, su içemiyorum, yiyemiyorum. Yesem çıkarıyorum. Her yolu deniyorum ama çözümü yok gibi (
Henüz ikinci kontrol için doktora gitmedim. Haftaya gittiğimde sorucam. Kendim yaşadığım için anlıyorum tamamen, Allah yardımcımız olsun.Ben de berbat durumdayım, bu sabah ilk kez tutamadım kendimi içtiğim suyu ilacı çıkarttım. Demir ilacı ve vitamini sabahları aç karna içiyordum ama daha fena yapıyor beni, akşama çekmeyi denicem bakalım. Doktorun ilaç verdi mi bulantılar için? Bana bitkisel bir şey verdi ama denemedim henüz, zencefil içerikli pek umudum da yok açıkçası o ilaçtan yana. Çalışırken iş yerinde kötü olmaktan çok korkuyorum, üstelik bende iki bebek var zor gerçekten her türlü öneriye açığım.
7. haftadayım canım, 6+6Ah canım benimKaçıncı hafta kaçıncı gün? Bulantı için nefes egzersizlerini dene bir de istersen. Tuzlu kraker falan da mı işe yaramıyor
7. haftadayım canım, sağolasın. İnşallah olmaz çok zorKacinci haftadasin Cnm gecmis olsun( cok zor ben de ilkinde yasamistim bu kez bakalim ne olacak
7. haftadayım canım, 6+6
Tuzlu krakerden bile midem bulanıyor artıkAh canım benimKaçıncı hafta kaçıncı gün? Bulantı için nefes egzersizlerini dene bir de istersen. Tuzlu kraker falan da mı işe yaramıyor
Off 7de basliyo zaten benim de oyleydi. Su an 4+5teyim korkmuyo degilim7. haftadayım canım, sağolasın. İnşallah olmaz çok zor
tebrikler canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inşaşlahHerkese merhabalar,
32 yaşında, Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak
Bugün kan testiyle hamile olduğum kesinleşti. Umarım sağlıklı bir şekilde devam eder
Yerleşme kanaması yaşayan var mı? Aşılama ile hamile kaldım bu arada.
Merhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüyüp kucağına almak nasib olsunHerkese merhabalar,
32 yaşında, Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak
Bugün kan testiyle hamile olduğum kesinleşti. Umarım sağlıklı bir şekilde devam eder
Yerleşme kanaması yaşayan var mı? Aşılama ile hamile kaldım bu arada.
ayh ccanım okuyunca ilk gebeliğim geldi gözümün önüne benimde öyleydi şuan daha erken benimki başlamadı benimki genelde kalp atımı başlayınca betahcg de baya yükselmiş oluyor o sıralar başlamıştı bu sefer öyle olmayayım diye dua edip duruyorum, tuzlu şeyleri deniyor musun gerçi sen de tecrübeliymişsin ben o zaman çubuk kreker leblebi ve ayvayla yaşıyordum belki işine yarar diye yazmak istedim bir de doktor bir bulantı hapı vermişti ama hatırlayamadım adınıKızlar, bulantılarım çok arttı, afedersiniz 3 gündür çok fena kusuyorum, özellikle akşamları. İlk gebeliğimde de 4 ay sürmüştü, serumlarla geçirmiştim. En korktuğum şeydi, belki bunda o kadar olmaz diyordum ama başladı galibaÇok zor bir durum, su içemiyorum, yiyemiyorum. Yesem çıkarıyorum. Her yolu deniyorum ama çözümü yok gibi (
Bana doktor bugün prilam Dr die bir ilaç verdi bulantılar için umarım işime yarar doktorunuza bir danışın isterseniz sizdeKızlar, bulantılarım çok arttı, afedersiniz 3 gündür çok fena kusuyorum, özellikle akşamları. İlk gebeliğimde de 4 ay sürmüştü, serumlarla geçirmiştim. En korktuğum şeydi, belki bunda o kadar olmaz diyordum ama başladı galibaÇok zor bir durum, su içemiyorum, yiyemiyorum. Yesem çıkarıyorum. Her yolu deniyorum ama çözümü yok gibi (
Biz sadece esimin ve benim ailemize soyledik benim de yeni. Ben 4 aya kadar soylemeyi dusunmuyorum.mecbur kalamdikca.Kızlar ben simdi 4+1’deyim. Sizce etrafa gebeligi ne zaman soylemeli?
Wala biz evdeki idrar testi pozitif ciki ca söyledikKızlar ben simdi 4+1’deyim. Sizce etrafa gebeligi ne zaman soylemeli?
Biz sadece esimin ve benim ailemize soyledik benim de yeni. Ben 4 aya kadar soylemeyi dusunmuyorum.mecbur kalamdikca.
Benim aileme soyledik de kayinvalidemlerde sülalede iliskiler fazla yakın. Onlara söyleyince herkes duyar kesinWala biz evdeki idrar testi pozitif ciki ca söyledik
Bizimkilerde de öyle eşim dalga geçer hatta Müslümanlık bu kadar hızlı yayilmadi bu ne hız böyle die yapcak bişi yok insan sevgisi işteBenim aileme soyledik de kayinvalidemlerde sülalede iliskiler fazla yakın. Onlara söyleyince herkes duyar kesin
Mesela grip olduk dimi doktora gidicez daha soleriz onlara hastaneye gidicez 5 dk sonra köyden akraba arar geçmiş olsun neyin var die hahahahahaDaha bugün anneme yeni söyledim kalp atışını duyunca 7+1.
Kv söylemeye çekiniyorum, o duyarsa tüm akraba hısım en uzak nerde tanıdık var o bile duyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?