Teşekkür ederim içimi rahatlattınızAgri ama hep oluyor regl olacakmis gibi ilk 3 ay ozellikle normal. Cok siddetli agri, yogun kanama olmadiktan sonra normal diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızAgri ama hep oluyor regl olacakmis gibi ilk 3 ay ozellikle normal. Cok siddetli agri, yogun kanama olmadiktan sonra normal diyorlar.
Ay gerçekten. Eşimle doğru düzgün heyecanlanamadık bile dur bakalım bi cuma olsunn da diye diye ayrı gayrı oturuyoruz moda girmemek içinAyyy erken öğrenmekte ayrı sorun he insan sabredemio bı turlu hahahah
iyiymis ben de acelecilerdendim de agzimin payini alinca bu kez gec yaptim test sukur gorduk pozitifi simdi baska mevzularin pesine dustukAy daha onlar var değil mi. Bende daha kese mese hiç bişe yok gidip döllenmeden 9-10 gün sonra öğrendiğim için deli gibi
Ben bir hafta kala öğrenmiştim sonra bekle babam bekleAy gerçekten. Eşimle doğru düzgün heyecanlanamadık bile dur bakalım bi cuma olsunn da diye diye ayrı gayrı oturuyoruz moda girmemek için
Oha her adet günü geldiğinde yeniden mi ağrıyor ?Benim 2.adet dönemim yaklaşıyor sanırım o yüzden yeniden kasık ve bel ağrıları yaşıyorum
Dahaaaa oooo Allah'ın izni ile sendrolarimiz mevzularimiz bitmez 2 lisi 3lusu 5 lisi bitmez bu testler cinsiyet tahminleri vs vs vs en son da doğurdum dogurcam normaldi sezeryandi sonra emiyor emmiyor ayyy gazi ayy guzu daha saymicam tamam tamamiyiymis ben de acelecilerdendim de agzimin payini alinca bu kez gec yaptim test sukur gorduk pozitifi simdi baska mevzularin pesine dustuk
İlk 3 ay olabiliyormuş.Oha her adet günü geldiğinde yeniden mi ağrıyor ?
Ben sürekli çiş yaptığım için tahlil vermeye hem de sürüntü falan alınır belki antibiyotik bilmemne kullanmak zorunda kalırsam önümüzdeki aya yetişsin diye gitmiştimBen bir hafta kala öğrenmiştim sonra bekle babam bekle
Ama hemen koşarak kan vermedim bat gününü bekledim hcg için.
Ben mesela 9 ay baş ağrısı yaşadım her adet doneminde gebelikten öncede öyleydi mesela ...İlk 3 ay olabiliyormuş.
Sonra düğünü askeri meslek bulmasıDahaaaa oooo Allah'ın izni ile sendrolarimiz mevzularimiz bitmez 2 lisi 3lusu 5 lisi bitmez bu testler cinsiyet tahminleri vs vs vs en son da doğurdum dogurcam normaldi sezeryandi sonra emiyor emmiyor ayyy gazi ayy guzu daha saymicam tamam tamam
Evet bugün başım da inanılmaz ağrıdı beniö bi tane parol içmek zorunda kaldımBen mesela 9 ay baş ağrısı yaşadım her adet doneminde gebelikten öncede öyleydi mesela ...
Hahahahhaa yok anam kendilerine baksınlar yeter hahahahaSonra düğünü askeri meslek bulması
Yaşlanınca baksalar bari bize değse bunca emeğe
Günde 6 taneye kadar parol izin veriyor doktor ama tabi kendi doktorunuza danışmak en iyisi ama gebe ilacı bir tek parolEvet bugün başım da inanılmaz ağrıdı beniö bi tane parol içmek zorunda kaldım
Yaa hem keyifli hem zor bi surec su an alttan alttan minik sancilar geliyor hah diyorim dis gebelik ondan oluyo zorluyo fln.Dahaaaa oooo Allah'ın izni ile sendrolarimiz mevzularimiz bitmez 2 lisi 3lusu 5 lisi bitmez bu testler cinsiyet tahminleri vs vs vs en son da doğurdum dogurcam normaldi sezeryandi sonra emiyor emmiyor ayyy gazi ayy guzu daha saymicam tamam tamam
Kız yokkkk unut dış gebeliği flan onun yan etkileri bambaşka ultrasonda bakar bakmaz anlarlardi merak etme sistemsel olarak giriş yap.ak zorundalar ya sadece ondan yazıyorlar boşver keyfini çıkarmaya bakYaa hem keyifli hem zor bi surec su an alttan alttan minik sancilar geliyor hah diyorim dis gebelik ondan oluyo zorluyo fln.
Iyi tamam tesekkurler sen cok pozitifsin en sevdigim forum insani modeliKız yokkkk unut dış gebeliği flan onun yan etkileri bambaşka ultrasonda bakar bakmaz anlarlardi merak etme sistemsel olarak giriş yap.ak zorundalar ya sadece ondan yazıyorlar boşver keyfini çıkarmaya bak
Hahahah teşekkürler normalde paranoyak bı tipimdir ama nedense mutlu olunca hayat full toz pembeIyi tamam tesekkurler sen cok pozitifsin en sevdigim forum insani modeli
Oyle evet kotu dusunmenin de bir faydasi yok, temkinli olup fazla karartmamak.en iyisiHahahah teşekkürler normalde paranoyak bı tipimdir ama nedense mutlu olunca hayat full toz pembe