• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay gerçekten. Eşimle doğru düzgün heyecanlanamadık bile dur bakalım bi cuma olsunn da diye diye ayrı gayrı oturuyoruz moda girmemek için 😁😁😁
Ben bir hafta kala öğrenmiştim sonra bekle babam bekle 🤣
Ama hemen koşarak kan vermedim bat gününü bekledim hcg için.

😁 iyiymis ben de acelecilerdendim de agzimin payini alinca bu kez gec yaptim test sukur gorduk pozitifi simdi baska mevzularin pesine dustuk
Dahaaaa oooo Allah'ın izni ile sendrolarimiz mevzularimiz bitmez 2 lisi 3lusu 5 lisi bitmez bu testler cinsiyet tahminleri vs vs vs 🤣🤣🤣🤣🤣 en son da doğurdum dogurcam normaldi sezeryandi sonra emiyor emmiyor ayyy gazi ayy guzu daha saymicam tamam tamam 🤣🤣🤣🤣🤣

Ben bir hafta kala öğrenmiştim sonra bekle babam bekle 🤣
Ama hemen koşarak kan vermedim bat gününü bekledim hcg için.
Ben sürekli çiş yaptığım için tahlil vermeye hem de sürüntü falan alınır belki antibiyotik bilmemne kullanmak zorunda kalırsam önümüzdeki aya yetişsin diye gitmiştim 😁😁

Dahaaaa oooo Allah'ın izni ile sendrolarimiz mevzularimiz bitmez 2 lisi 3lusu 5 lisi bitmez bu testler cinsiyet tahminleri vs vs vs 🤣🤣🤣🤣🤣 en son da doğurdum dogurcam normaldi sezeryandi sonra emiyor emmiyor ayyy gazi ayy guzu daha saymicam tamam tamam 🤣🤣🤣🤣🤣
Sonra düğünü askeri meslek bulması 😂😂
Yaşlanınca baksalar bari bize değse bunca emeğe 🤣🤣

AA ama ne var ben doğumdan önce adet sancisindan kivranir majezik yoksa yataktan kalmadım berbat sancı çekerdim anam doğumdan sonra adet olduğumu zerre anlamıyordum 0 ağrı 🤣🤣

Yaa hem keyifli hem zor bi surec su an alttan alttan minik sancilar geliyor hah diyorim dis gebelik ondan oluyo zorluyo fln. 🤗

Yaa hem keyifli hem zor bi surec su an alttan alttan minik sancilar geliyor hah diyorim dis gebelik ondan oluyo zorluyo fln. 🤗
Kız yokkkk unut dış gebeliği flan onun yan etkileri bambaşka ultrasonda bakar bakmaz anlarlardi merak etme sistemsel olarak giriş yap.ak zorundalar ya sadece ondan yazıyorlar boşver keyfini çıkarmaya bak 🥰

Back