2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yarın dün verdiğim hastanede bir daha test yaptıracağım 3bin olursa inşallah kese gözükür kan sulandırıcı başlamam lazım endişem o yüzden

Kızlar merhaba sizde de akıntı oluyor mu benim arada beyaz arada sarı kıvamlı akıntılarım var normal mi ?

Bende de var canım. doktora sormayı unuttum ama
Bende akıntı ilk zamaardan beri var beyaz renkte. Ara ara da şekerli şeyler yiyince sarıya dönüyor. Önceden de öyleydi. Doktora sordum eğer akıntı beyaz sarı ama kokusuz ise sorun yok dedi. Son bir hftda azaldı ama ilk sıralar çok yoğundu ben her seferinde adet oluyorum sanıyordum

Rahatlayabilirim o zaman teşekkür ederim

Aynı ben Benim çok şükür bulantım yok o yüzden iştahımın maşallahı var. Cuma günü de kayınvalidem sevdiğim yemekleri yapıp getirecekmiş çok çılgın bir hafta sonu beni bekliyor

Aynı ben Benim çok şükür bulantım yok o yüzden iştahımın maşallahı var. Cuma günü de kayınvalidem sevdiğim yemekleri yapıp getirecekmiş çok çılgın bir hafta sonu beni bekliyor
Cuma ben de kv.gidicem ve çok güzel yemekler yapar inşallah midem bulanmaz da yiyebilirim
Yine de dikkat etmekte fayda var. Doktor 12.haftaya kadar gram alma dedi bana

Cuma ben de kv.gidicem ve çok güzel yemekler yapar inşallah midem bulanmaz da yiyebilirim
Aa neden öyle dedi ki ? İlk üç ay 2-3 kiloya normal diyorlar aslında Ben her gün yürüyorum kilo almamak için. Hala hamile kaldığım kilodayım bakalım 3.ayı kaç kiloyla bitireceğim

Yaaa çok teşekkür ederimevet zaten bir tane embriyomuz döllenme sırasında da geriden geliyorduinşallah sağlıkla ilerler ikisi deçok teşekkür ederim bilgi ve güzel dualarınız için

Yaaa çok teşekkür ederimevet zaten bir tane embriyomuz döllenme sırasında da geriden geliyorduinşallah sağlıkla ilerler ikisi deçok teşekkür ederim bilgi ve güzel dualarınız için
Allah kısmet ederse ikiz olacak ya doğumdan sonra birdaha konuşalım bu konuyu hahahahah Allah yardımcınız olsunnn elbetteki mukemmel güzel ama zor bir durum çift bebe

AA aaa o niyeymis ben varya zaten bir filden az zayıfım yandım allahhh işin şakası epey kilolu gebe kaldım vala ben umarım çok almam

Kizlar bisey sorucam ben bugun 4+5 oldum, dun hafif kahve rengimsi lekelenmem oldu bir kez, bugun ultrasona girdim. Minik bir kese gorundu ama bebis gorunmuyor henuz. 16 mayista bhcg 1300 civariydi. Dis gebelik degildir di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…