- 23 Nisan 2021
- 526
- 328
- 53
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var ama sarı yada beyaz enfeksiyon olabilir ben başta olmuştu enfeksiyon demişti doktor ilaç verdi bol su içiyorum ama hala devam ediyorBu akıntı konusunu ben de sordum ama görülmedi galiba bende de sarı/yeşil akıntı oluyor yalayan var mı?
Anladım canım geçmiş olsun banada enfeksiyon olabilir demişti ama bol su içiyorum hala geçmedi o yüzden sorayım dedimBende de var canım. doktora sormayı unuttum ama
Ben de beyaz oldu bi kaç kere ama sanki yumurtlama dönemimle denkti o zamanlardı yaniBu akıntı konusunu ben de sordum ama görülmedi galiba bende de sarı/yeşil akıntı oluyor yalayan var mı?
idrar testi vermiştim ben onda bir sorun çıkmadı. Ben hamilelik hormonlarından olduğunu düşünüyorumAnladım canım geçmiş olsun banada enfeksiyon olabilir demişti ama bol su içiyorum hala geçmedi o yüzden sorayım dedim
Yarın dün verdiğim hastanede bir daha test yaptıracağım 3bin olursa inşallah kese gözükür kan sulandırıcı başlamam lazım endişem o yüzdenİki hastane arasında gayet de fark çıkıyor canım, zaten burdaki hata farklı hastanelerde test yaptırılmış olması. Takip tahlillerin için tek hastane seçip ordan devam etmelisin, değerin yüksek kese nomalde gözükür ama bende de bu değerde karından gözükmedi çünkü rahim şeklim herkesin aksine bende arkaya doğru, alttan muayene ile gözükmüştü. 2 güne gözükür kese
Ayrıca karından ultrason için çok sıkışık olmalısın
Yok canım demedi bana da yatacaksin diye sadece dikkat et dedi canım benimİnsallah bebeklerimiz sağlıkla doğar. Size doktor yatacaksın falan dedi mi bana sadece 2 hafta seks yok dedi. İnternette okudum yatıp dinlen falan yazmış herkes sadece tuvalete kalkıyorlarmış falan.
Kızlar merhaba sizde de akıntı oluyor mu benim arada beyaz arada sarı kıvamlı akıntılarım var normal mi ?
Bende akıntı ilk zamaardan beri var beyaz renkte. Ara ara da şekerli şeyler yiyince sarıya dönüyor. Önceden de öyleydi. Doktora sordum eğer akıntı beyaz sarı ama kokusuz ise sorun yok dedi. Son bir hftda azaldı ama ilk sıralar çok yoğundu ben her seferinde adet oluyorum sanıyordumBende de var canım. doktora sormayı unuttum ama
Rahatlayabilirim o zaman teşekkür ederimBende akıntı ilk zamaardan beri var beyaz renkte. Ara ara da şekerli şeyler yiyince sarıya dönüyor. Önceden de öyleydi. Doktora sordum eğer akıntı beyaz sarı ama kokusuz ise sorun yok dedi. Son bir hftda azaldı ama ilk sıralar çok yoğundu ben her seferinde adet oluyorum sanıyordum
Aynı ben Benim çok şükür bulantım yok o yüzden iştahımın maşallahı var. Cuma günü de kayınvalidem sevdiğim yemekleri yapıp getirecekmiş çok çılgın bir hafta sonu beni bekliyorBu şey değil mi ya ben
Hep açım 7/24. Yemekten kalkıp daha sofrayı toplarken yeniden acıkıyorum ama gel gör ki hiçbi şey yiyemiyorum mide bulantısından. Acaba iyi bi şey mi diye düşünmeye başladım midem bulanmasa şimdiden beş kilo alırdım herhalde bu açlıkla
Cuma ben de kv.gidicem ve çok güzel yemekler yapar inşallah midem bulanmaz da yiyebilirimAynı ben Benim çok şükür bulantım yok o yüzden iştahımın maşallahı var. Cuma günü de kayınvalidem sevdiğim yemekleri yapıp getirecekmiş çok çılgın bir hafta sonu beni bekliyor
Aa neden öyle dedi ki ? İlk üç ay 2-3 kiloya normal diyorlar aslında Ben her gün yürüyorum kilo almamak için. Hala hamile kaldığım kilodayım bakalım 3.ayı kaç kiloyla bitireceğimCuma ben de kv.gidicem ve çok güzel yemekler yapar inşallah midem bulanmaz da yiyebilirim
Yine de dikkat etmekte fayda var. Doktor 12.haftaya kadar gram alma dedi bana
Yaaa çok teşekkür ederimevet zaten bir tane embriyomuz döllenme sırasında da geriden geliyorduinşallah sağlıkla ilerler ikisi deçok teşekkür ederim bilgi ve güzel dualarınız içinGenelde küçük haftalarda bebeği görmek oldukça zordur ki ölçüm yapmazlar içi dolu demiş olması çok güzel demekki sağlıklı gebelik sadece şuan ikiz ama biri geriden geliyor yani birinin buyumeme ihtimali var demiş ama bence içiniz ferah olsun genelde ikiz bebeklerde tabi bildigim ve duyduğum kadarıyla hep eşit gitmezler hep biri önde olur sağlıkla gelsin minnoslar
Allah kısmet ederse ikiz olacak ya doğumdan sonra birdaha konuşalım bu konuyu hahahahah Allah yardımcınız olsunnn elbetteki mukemmel güzel ama zor bir durum çift bebeYaaa çok teşekkür ederimevet zaten bir tane embriyomuz döllenme sırasında da geriden geliyorduinşallah sağlıkla ilerler ikisi deçok teşekkür ederim bilgi ve güzel dualarınız için
AA aaa o niyeymis ben varya zaten bir filden az zayıfım yandım allahhh işin şakası epey kilolu gebe kaldım vala ben umarım çok almamCuma ben de kv.gidicem ve çok güzel yemekler yapar inşallah midem bulanmaz da yiyebilirim
Yine de dikkat etmekte fayda var. Doktor 12.haftaya kadar gram alma dedi bana