• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İki hastane arasında gayet de fark çıkıyor canım, zaten burdaki hata farklı hastanelerde test yaptırılmış olması. Takip tahlillerin için tek hastane seçip ordan devam etmelisin, değerin yüksek kese nomalde gözükür ama bende de bu değerde karından gözükmedi çünkü rahim şeklim herkesin aksine bende arkaya doğru, alttan muayene ile gözükmüştü. 2 güne gözükür kese
Ayrıca karından ultrason için çok sıkışık olmalısın
Yarın dün verdiğim hastanede bir daha test yaptıracağım 3bin olursa inşallah kese gözükür kan sulandırıcı başlamam lazım endişem o yüzden

Kızlar merhaba sizde de akıntı oluyor mu benim arada beyaz arada sarı kıvamlı akıntılarım var normal mi ?

Bende de var canım. doktora sormayı unuttum ama
Bende akıntı ilk zamaardan beri var beyaz renkte. Ara ara da şekerli şeyler yiyince sarıya dönüyor. Önceden de öyleydi. Doktora sordum eğer akıntı beyaz sarı ama kokusuz ise sorun yok dedi. Son bir hftda azaldı ama ilk sıralar çok yoğundu ben her seferinde adet oluyorum sanıyordum 🤣

Bende akıntı ilk zamaardan beri var beyaz renkte. Ara ara da şekerli şeyler yiyince sarıya dönüyor. Önceden de öyleydi. Doktora sordum eğer akıntı beyaz sarı ama kokusuz ise sorun yok dedi. Son bir hftda azaldı ama ilk sıralar çok yoğundu ben her seferinde adet oluyorum sanıyordum 🤣
Rahatlayabilirim o zaman teşekkür ederim😊

Bu şey değil mi ya ben 🤪
Hep açım 7/24. Yemekten kalkıp daha sofrayı toplarken yeniden acıkıyorum ama gel gör ki hiçbi şey yiyemiyorum mide bulantısından. Acaba iyi bi şey mi diye düşünmeye başladım midem bulanmasa şimdiden beş kilo alırdım herhalde bu açlıkla 🤣🤣
Aynı ben 😆 Benim çok şükür bulantım yok o yüzden iştahımın maşallahı var. Cuma günü de kayınvalidem sevdiğim yemekleri yapıp getirecekmiş çok çılgın bir hafta sonu beni bekliyor 🤣

Aynı ben 😆 Benim çok şükür bulantım yok o yüzden iştahımın maşallahı var. Cuma günü de kayınvalidem sevdiğim yemekleri yapıp getirecekmiş çok çılgın bir hafta sonu beni bekliyor 🤣
Cuma ben de kv.gidicem ve çok güzel yemekler yapar inşallah midem bulanmaz da yiyebilirim 🤣🤣
Yine de dikkat etmekte fayda var. Doktor 12.haftaya kadar gram alma dedi bana 😲

Cuma ben de kv.gidicem ve çok güzel yemekler yapar inşallah midem bulanmaz da yiyebilirim 🤣🤣
Aa neden öyle dedi ki ? İlk üç ay 2-3 kiloya normal diyorlar aslında 🤔 Ben her gün yürüyorum kilo almamak için. Hala hamile kaldığım kilodayım bakalım 3.ayı kaç kiloyla bitireceğim 🤪

Genelde küçük haftalarda bebeği görmek oldukça zordur ki ölçüm yapmazlar içi dolu demiş olması çok güzel demekki sağlıklı gebelik 😍😍 sadece şuan ikiz ama biri geriden geliyor yani birinin buyumeme ihtimali var demiş ama bence içiniz ferah olsun genelde ikiz bebeklerde tabi bildigim ve duyduğum kadarıyla hep eşit gitmezler hep biri önde olur sağlıkla gelsin minnoslar
Yaaa çok teşekkür ederim🙏🙏😊😊evet zaten bir tane embriyomuz döllenme sırasında da geriden geliyordu😍inşallah sağlıkla ilerler ikisi de🥰🙏çok teşekkür ederim bilgi ve güzel dualarınız için😊🙏

Yaaa çok teşekkür ederim🙏🙏😊😊evet zaten bir tane embriyomuz döllenme sırasında da geriden geliyordu😍inşallah sağlıkla ilerler ikisi de🥰🙏çok teşekkür ederim bilgi ve güzel dualarınız için😊🙏
Allah kısmet ederse ikiz olacak ya doğumdan sonra birdaha konuşalım bu konuyu hahahahah Allah yardımcınız olsunnn elbetteki mukemmel güzel ama zor bir durum çift bebe 😇😇

AA aaa o niyeymis ben varya zaten bir filden az zayıfım 🤣🤣 yandım allahhh işin şakası epey kilolu gebe kaldım vala ben umarım çok almam 🤦

Kizlar bisey sorucam ben bugun 4+5 oldum, dun hafif kahve rengimsi lekelenmem oldu bir kez, bugun ultrasona girdim. Minik bir kese gorundu ama bebis gorunmuyor henuz. 16 mayista bhcg 1300 civariydi. Dis gebelik degildir di mi?

Back