• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende 2 gündür yapıyorum doktoruma sormuştum yapabilirsin dedi bende seda altın videoları var instagramda canlı yayında yapıp youtube a yüklüyor çok fazla hoplama zıplama hareketlerini daha yavaş hareketler seçerek yapıyorum
Pamela reif diye bi kız var ona sarmıştım bi ara baya karın kası yapmıştım sonra saldım şimdi bacaklar yanlara doğru genişlemeye başladı tembellik ettim 😅 ha şimdi ha yarın şimdi hamileyim erteleyip duruyorum ama başlicam sanırım bende 😌

Bende 75 kiloyla hamile kaldım kızlar kendim 1 ay dikkat ederek 73.3 oldum boy 167 fazla kilolu durmuyorum kemikler kalın ama bunun üzerine çok kilo almak istemiyorum oyüzden yarın diyetisyenede gideceğim hem gebelikte beslenme hakkında sorularımı soracağım
Hamilelikte nefsi kontrol etmek zor olur ama hamur işi düşmandır 😅. Onlardan uzak dur. İlk 4 ay kilo almamaya çalışın kızlar 😌. Rabbim kolay hamilelikler geçirmemizi nasip etsin inşallah 🤲🏻💙 sağlıklı 😁

Merhaba kızlar bugün sabah benim de kahverengi akıntım geldi.doktorum 7 ve 8 haftalarda normal olduğunu söylemişti. Ama görünce endişe ediyor insan ilk iki gebeliğim de yaşamadığım için şaşırdım açıkcası
Merhaba benimde testim pozitif çıktı dün ama malum virüs illetinden dolayı hala sıra alıp da gidemedim. Bende de şuan kahverengi akıntı geliyor inanin bende korkuyorum umarım birşey yoktur

Pamela reif diye bi kız var ona sarmıştım bi ara baya karın kası yapmıştım sonra saldım şimdi bacaklar yanlara doğru genişlemeye başladı tembellik ettim 😅 ha şimdi ha yarın şimdi hamileyim erteleyip duruyorum ama başlicam sanırım bende 😌
Herşeyden öte sağlık için yapmamız lazım 😊
Hamilelikte nefsi kontrol etmek zor olur ama hamur işi düşmandır 😅. Onlardan uzak dur. İlk 4 ay kilo almamaya çalışın kızlar 😌. Rabbim kolay hamilelikler geçirmemizi nasip etsin inşallah 🤲🏻💙 sağlıklı 😁
Aynen canım amin inşallah 🤲🤗

Merhaba benimde testim pozitif çıktı dün ama malum virüs illetinden dolayı hala sıra alıp da gidemedim. Bende de şuan kahverengi akıntı geliyor inanin bende korkuyorum umarım birşey yoktur
İnşallah yoktur kahverengi lekelenmelerden korkmayın diyorlar ama insan rahat edemiyor

kızlar bu sabah kontrole gittim kalp atışlarını duyduk. ama kanama alanları var dedi doktorum. progestan verdi hem ağızdan hem de vajinadan alacakmışım. çok üzüldüm acaba bişey olur mu? bebeğin tutunması için bu alanların yok olması lazım dedi.
Ve Bahtubahtu Bahtubahtu kızlar merhaba bende 7+3 hamisim dün doktora gidip kalp atışını duydum sizler gibi kese yanlarında kanamalar var dedi kan uyuşmazlığı iğnesi ve progesteron 100 mg başladı ağızdan alıyorum inşallah birşey olmaz bebisle aktif kanamam lekelenmem yok şükür 🤲❣️

Ve Bahtubahtu Bahtubahtu kızlar merhaba bende 7+3 hamisim dün doktora gidip kalp atışını duydum sizler gibi kese yanlarında kanamalar var dedi kan uyuşmazlığı iğnesi ve progesteron 100 mg başladı ağızdan alıyorum inşallah birşey olmaz bebisle aktif kanamam lekelenmem yok şükür 🤲❣️
İnsallah bebeklerimiz sağlıkla doğar. Size doktor yatacaksın falan dedi mi bana sadece 2 hafta seks yok dedi. İnternette okudum yatıp dinlen falan yazmış herkes sadece tuvalete kalkıyorlarmış falan.

Kesinlikle benimde içim hiç rahat değil ama bilemiyorum lekelenmeyle birlikte bel ağrısı vs yaşadığınız oldu mu acaba?
Ben aşılama ile hamile kaldım. Aşılama sonrası 3-4 gün içinde başlayan bel ağrılarım vardı bazen dayanılmayacak ilaç içirecek dereceye geliyordu ama bu evde 2 çocuk daha olmasıyla alakalı bence, hiç dinlenme fırsatım olmuyor. Dün akşam bir türlü yatış pozisyonumu ayarlayamadım ve çok bel ağrım oldu sabah lekelenmeye karşılaştım

Kızlar doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi kese gözükmedi kan istedi sonuç 1100 çıktı dün başka hastanede yaptırmıştım 1400 çıkmıştı doktor iki gün sonra bir dha bizim hastanede kan ver iki katı artış olursa iğneye başlayacağız dedi çok moralim bozuk iki hastane arasinda nasıl böyle sonuç çıkar bilen varmi

Ben aşılama ile hamile kaldım. Aşılama sonrası 3-4 gün içinde başlayan bel ağrılarım vardı bazen dayanılmayacak ilaç içirecek dereceye geliyordu ama bu evde 2 çocuk daha olmasıyla alakalı bence, hiç dinlenme fırsatım olmuyor. Dün akşam bir türlü yatış pozisyonumu ayarlayamadım ve çok bel ağrım oldu sabah lekelenmeye karşılaştım
Demekki yorgunluktan oluyormuş dikkat edin kendinize

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 🤗
Yaş 36
Sat 21 Nisan
Allah nasip ederse 3 çocuğum olacak
Dr göre umutsuz vakaydım senin tüp bebeğin bile olmaz dedi ama 5 ay sonra hamile kaldım.
Yumurtlamadan 9 gün önce adete 6 kala öğrendim hamileliğimi 10 Mayıs'ta hgc 18,70 Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş
Bebişi olanlarında sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Eklentiler

• 1621371627385..jpg
    1621371627385..jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba arkadaşlar evlatlarını herkes sağlıkla kucağına alır inşallah benim regl dündu tedavi görüyordum Test yaptım bugün ve hemen ikinci çizgi çıktı şuan kan vermeye gidiyorum ne olur dua edin eğer pozitifse sanırım bnde Ocak sonu annesi olacağım doğru hesaplıyor isem
Merhaba canım seni 2018 Kasım annelerinden hatırlıyorum kızlarımız yaşıt:) hoş geldin aramıza hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasib etsin
Kızlar merhaba kan sonucum çıktı 1455 ,bir gün geçti regl üstünden çok yüksek deilmi bu sayı nolur bilen birşey yazsin
Tek değerle normal yada değil diyemeyiz iki gün sana tekrar et testi artışa bak
Kızlar doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi kese gözükmedi kan istedi sonuç 1100 çıktı dün başka hastanede yaptırmıştım 1400 çıkmıştı doktor iki gün sonra bir dha bizim hastanede kan ver iki katı artış olursa iğneye başlayacağız dedi çok moralim bozuk iki hastane arasinda nasıl böyle sonuç çıkar bilen varmi
Canım her hastanenin ölçümü farklı oluyor o yüzden doğru artışı görmek için hep aynı yerde kan vermek gerekiyor sen endişelenme 2gün sonra aynı yerde kan ver artış oranı en az %60 olması gerekiyor

Merhaba canım seni 2018 Kasım annelerinden hatırlıyorum kızlarımız yaşıt:) hoş geldin aramıza hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasib etsin

Tek değerle normal yada değil diyemeyiz iki gün sana tekrar et testi artışa bak

Canım her hastanenin ölçümü farklı oluyor o yüzden doğru artışı görmek için hep aynı yerde kan vermek gerekiyor sen endişelenme 2gün sonra aynı yerde kan ver artış oranı en az %60 olması gerekiyor
Hoşbuldum cnm bakalım yarın bir dha test vereceğim inşallah artış olmuştur çok sağol 😘

Günaydın kızlar 🙋🏻‍♀️ Benim gibi devamlı aç hisseden var mı 🤭 Kilom fazla değil 53 kiloyum ama bu iştahla kaç olurum bilmiyorum 😁 Şimdilik yediğime dikkat ediyorum ama bütün gün yemek düşünüyorum. Bir de açlığa dayanamıyorum. Hemen gidip ağzıma peynir, zeytin falan atıyorum.

Back