• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gunaydin kizlar 😍
Günaydın kızlar 🙋🏻‍♀️ Benim gibi devamlı aç hisseden var mı 🤭 Kilom fazla değil 53 kiloyum ama bu iştahla kaç olurum bilmiyorum 😁 Şimdilik yediğime dikkat ediyorum ama bütün gün yemek düşünüyorum. Bir de açlığa dayanamıyorum. Hemen gidip ağzıma peynir, zeytin falan atıyorum.
ben de surekli yemek dusunuyorum ama dikkat ediyorum ve duzenli beslenmeye calisiyorum 😄 sabah bulantim oldugu icin krakerle bastiriyorum oglene dogru sıkı kahvaltı sonra arlarda meyve/fıstık falan sonra akşam ve kapanış 😄 gündüz 2l su içtiğim için midem hep dolu gibi sankı 😬 akşam yemeğinden sonra bulantım olduğu için bir şey yemiyorum başka allahtan 😄

Bende çok çabuk acıkıyorum 🤷🏼‍♀️
Günaydın kızlar 🙋🏻‍♀️ Benim gibi devamlı aç hisseden var mı 🤭 Kilom fazla değil 53 kiloyum ama bu iştahla kaç olurum bilmiyorum 😁 Şimdilik yediğime dikkat ediyorum ama bütün gün yemek düşünüyorum. Bir de açlığa dayanamıyorum. Hemen gidip ağzıma peynir, zeytin falan atıyorum.

Kızlar selam bugün keseyi gördük çok şükür🙏İki taneymiş ama biri geriden geliyo belli olmaz dedi iki hafta sonra görüşelim dedi. Hİç bir şey sormamışım doktora🙈biz şimdi kaç haftalığız mesela hiç birşey söylemedi. Sonra iki hafta sonra kalp atışı için mi çağırdı acaba. Bizim şimdi tüp bebek merkezi ya burası acaba başka doktor mu bulsak kendimize? Sanki burda devam etmeyecek gibiyiz ne yapıcam bilmiyorum.

Kızlar selam bugün keseyi gördük çok şükür🙏İki taneymiş ama biri geriden geliyo belli olmaz dedi iki hafta sonra görüşelim dedi. Hİç bir şey sormamışım doktora🙈biz şimdi kaç haftalığız mesela hiç birşey söylemedi. Sonra iki hafta sonra kalp atışı için mi çağırdı acaba. Bizim şimdi tüp bebek merkezi ya burası acaba başka doktor mu bulsak kendimize? Sanki burda devam etmeyecek gibiyiz ne yapıcam bilmiyorum.
Öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın. Tüp Bebek Özel ilgi isteyen bir durum bence. Bir tanıdığımız tüp bebek yaptirtti ancak gebelik oluştuktan sonra farklı doktorla devam etti tavsiyem farklı doktorla devam etmeniz... Özel bir gebelik için doktorun açıklama yapmamış olması çok enterasan hem maddi hem manevi yipranmanin ardından gelen güzel haber mümkünse düzgün bir doktoru hak ediyor naçizane

Selamın aleyküm. Tesadüf gördüm burayı kızlar. Bende ocak annesi olacağım inşallah. 30 yaşındayım. Üçüncü gebeliğim ama yaşayan çocuğum yok iki düşük yaptım. İnşallah bu bebeğimi kucağıma alırım sağlıkla sıhhatle. 05.01.2022 tahmini doğum tarihi. Aslında altısı diyor ama ben beşi olsun istiyorum eşimin doğum günü de ocak beş çünkü 🥰

Selamın aleyküm. Tesadüf gördüm burayı kızlar. Bende ocak annesi olacağım inşallah. 30 yaşındayım. Üçüncü gebeliğim ama yaşayan çocuğum yok iki düşük yaptım. İnşallah bu bebeğimi kucağıma alırım sağlıkla sıhhatle. 05.01.2022 tahmini doğum tarihi. Aslında altısı diyor ama ben beşi olsun istiyorum eşimin doğum günü de ocak beş çünkü 🥰
Sağlıkla hayırlısi ile alın kucaginiza inşallah 🙏🙏

Öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın. Tüp Bebek Özel ilgi isteyen bir durum bence. Bir tanıdığımız tüp bebek yaptirtti ancak gebelik oluştuktan sonra farklı doktorla devam etti tavsiyem farklı doktorla devam etmeniz... Özel bir gebelik için doktorun açıklama yapmamış olması çok enterasan hem maddi hem manevi yipranmanin ardından gelen güzel haber mümkünse düzgün bir doktoru hak ediyor naçizane
Evet zaten tedavi süresince hiç gebe görmedim gelen. Zaten devam etmiyorlar kontrole bence. Yok aslında doktorum çok iyi ama ben de hiç birşey sormamışım. Bir de girdiğimde eşime anlatmaya başlamıştı. Acaba eşim mi atladı söylemeyi. Erkekler çok anlamıyo bu işlerden. Bi daha sorayım ona. Ama teşekkür ederim. Galiba yeni bir doktor bulmamız gerekecek😊🙏buna da şükür🙏

Evet zaten tedavi süresince hiç gebe görmedim gelen. Zaten devam etmiyorlar kontrole bence. Yok aslında doktorum çok iyi ama ben de hiç birşey sormamışım. Bir de girdiğimde eşime anlatmaya başlamıştı. Acaba eşim mi atladı söylemeyi. Erkekler çok anlamıyo bu işlerden. Bi daha sorayım ona. Ama teşekkür ederim. Galiba yeni bir doktor bulmamız gerekecek😊🙏buna da şükür🙏
Genelde o tip merkezler devam etmiyorlar ancak görüşün önerdikleri yonlendirebilecekleri bir doktor vardır sanıyorum ki . Sistem söylese devam ediyor olabilir 2 hafta sonra kesenin ivinde bebeği görüp kalp atışı dinlendikten sonra yani gebelik kesinleşince başka doktora yönlendirici olabilirler çünkü bazı hastanelerde bile sistem böyle önce 3 aya kadar normal kadın doğum 3 aydan sonra ise gebe poliklinigi yapıyor kontrolleri ( bazı devlet hastaneleri )

Merhabaa bende aranıza yeni katıldım T tulperde
Yaş 27
08.01.2022
1.cocuk
Bugün ultrasona girdim sata göre 6+3 karından bakilan ultrason 6+0 çıktı crl 0.28cm doktor keseyle biraz uyumsuz dedi fakat kalp atışlarını gorebildik hafif lekelenmelerim de oluyor progestan kullanıyorum sizce crl değerim normal mi akşam akşam içimi bir korku sardı 😔
Kese kaç mm canım

Genelde o tip merkezler devam etmiyorlar ancak görüşün önerdikleri yonlendirebilecekleri bir doktor vardır sanıyorum ki . Sistem söylese devam ediyor olabilir 2 hafta sonra kesenin ivinde bebeği görüp kalp atışı dinlendikten sonra yani gebelik kesinleşince başka doktora yönlendirici olabilirler çünkü bazı hastanelerde bile sistem böyle önce 3 aya kadar normal kadın doğum 3 aydan sonra ise gebe poliklinigi yapıyor kontrolleri ( bazı devlet hastaneleri )
Aa anladım. Şu an biz keseyi gördük ama henüz içinde bebek yok mu yani? İçi dolu dedi ama doktor? Ya çok teşekkür ederim😊🙏aydınlandım resmen😊

Aa anladım. Şu an biz keseyi gördük ama henüz içinde bebek yok mu yani? İçi dolu dedi ama doktor? Ya çok teşekkür ederim😊🙏aydınlandım resmen😊
Genelde küçük haftalarda bebeği görmek oldukça zordur ki ölçüm yapmazlar içi dolu demiş olması çok güzel demekki sağlıklı gebelik 😍😍 sadece şuan ikiz ama biri geriden geliyor yani birinin buyumeme ihtimali var demiş ama bence içiniz ferah olsun genelde ikiz bebeklerde tabi bildigim ve duyduğum kadarıyla hep eşit gitmezler hep biri önde olur sağlıkla gelsin minnoslar

Bu şey değil mi ya ben 🤪
Hep açım 7/24. Yemekten kalkıp daha sofrayı toplarken yeniden acıkıyorum ama gel gör ki hiçbi şey yiyemiyorum mide bulantısından. Acaba iyi bi şey mi diye düşünmeye başladım midem bulanmasa şimdiden beş kilo alırdım herhalde bu açlıkla 🤣🤣

Kızlar doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi kese gözükmedi kan istedi sonuç 1100 çıktı dün başka hastanede yaptırmıştım 1400 çıkmıştı doktor iki gün sonra bir dha bizim hastanede kan ver iki katı artış olursa iğneye başlayacağız dedi çok moralim bozuk iki hastane arasinda nasıl böyle sonuç çıkar bilen varmi
İki hastane arasında gayet de fark çıkıyor canım, zaten burdaki hata farklı hastanelerde test yaptırılmış olması. Takip tahlillerin için tek hastane seçip ordan devam etmelisin, değerin yüksek kese nomalde gözükür ama bende de bu değerde karından gözükmedi çünkü rahim şeklim herkesin aksine bende arkaya doğru, alttan muayene ile gözükmüştü. 2 güne gözükür kese
Ayrıca karından ultrason için çok sıkışık olmalısın

Son düzenleme:
Back