• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
anladım canım sayende baya aydınlandım benim 2. gebeliğim ama birincide hiç kullanmamıştım o yüzden anlamaya çalışıyorum
İlkinde birşey olmadıysa sıkıntı yapma hiç canım . Allahın izniyle hiçbirşey olmaz😊 ama tedbiri elden bırakma. aklında kalmasından iyidir. Benim ilk gebeliğim 11. Haftada düşükle sonuçlandığı için çok üstüne düştüm. Yoğun pıhtılaşma iğne ya da hap kullanmayınca düşükle sonuçlanıyormuş.

Kızlar spor yapan var mı, yürüyüş(1s) pilates ves..? Haftaya kontrolüm var internette de yasak değil yazıyor ama emin olamadım.

İlkinde birşey olmadıysa sıkıntı yapma hiç canım . Allahın izniyle hiçbirşey olmaz😊 ama tedbiri elden bırakma. aklında kalmasından iyidir. Benim ilk gebeliğim 11. Haftada düşükle sonuçlandığı için çok üstüne düştüm. Yoğun pıhtılaşma iğne ya da hap kullanmayınca düşükle sonuçlanıyormuş.
aynen önce tedirgindim ama şuan biraz rahatladım gerekirse kullanacağız sağlığımız herşeyden önemli çok haklısın 💜

Pozitifi görür görmez başladım. Keseyi görünce de ek olarak aspirine başlayacağım
Ben iki aydır ecopirin kullanıyorum ilk kizimda da hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım aspirini bunda da başladım bebek düşündüğüm için aklıma hamile kalınca mi iğneye başlıyordum keseyi görünce mi o gelmedi ondan sordum size akşam doktora gideceğim mutlaka iğneleri başlamak icin çok sağolun bilgi icin

Rica ederim 😊🙏🏻
Ben iki aydır ecopirin kullanıyorum ilk kizimda da hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım aspirini bunda da başladım bebek düşündüğüm için aklıma hamile kalınca mi iğneye başlıyordum keseyi görünce mi o gelmedi ondan sordum size akşam doktora gideceğim mutlaka iğneleri başlamak icin çok sağolun bilgi icin

Merhaba kızlar bugün sabah benim de kahverengi akıntım geldi.doktorum 7 ve 8 haftalarda normal olduğunu söylemişti. Ama görünce endişe ediyor insan ilk iki gebeliğim de yaşamadığım için şaşırdım açıkcası

Kızlar spor yapan var mı, yürüyüş(1s) pilates ves..? Haftaya kontrolüm var internette de yasak değil yazıyor ama emin olamadım.
Bunu bende merak ediyorum. Bacaklarım için spora başlicaktım bide karın kası için. Karın kası yattı ama bacaklarıma yapsam sıkıntı olur mu olmaz mı emin olamadım net bişeyde okumadım 😅. Bu hamilelikte tepe üstü kalkanlar nasıl yapıyor hiç mi korkmuyorlar yoksa biz mi fazla pimpirikliyiz 😂

İlk 3 ay ağır tempolu sporlar önermiyor doktorlar ama kontrole gidince danismakta fayda var .Ben hafif tempolu yürüyüş yapıyorum.Sirf hareket olsun diye .

Merhabaa bende aranıza yeni katıldım T tulperde
Yaş 27
08.01.2022
1.cocuk
Bugün ultrasona girdim sata göre 6+3 karından bakilan ultrason 6+0 çıktı crl 0.28cm doktor keseyle biraz uyumsuz dedi fakat kalp atışlarını gorebildik hafif lekelenmelerim de oluyor progestan kullanıyorum sizce crl değerim normal mi akşam akşam içimi bir korku sardı 😔

Bunu bende merak ediyorum. Bacaklarım için spora başlicaktım bide karın kası için. Karın kası yattı ama bacaklarıma yapsam sıkıntı olur mu olmaz mı emin olamadım net bişeyde okumadım 😅. Bu hamilelikte tepe üstü kalkanlar nasıl yapıyor hiç mi korkmuyorlar yoksa biz mi fazla pimpirikliyiz 😂
Ben dun ilk pilates dersimi aldim reformerla cok rahat gecti ama suan karin kaslarimda hissediyorum biraz 😄 karin kaslarimi mi hissediyorum rahmim mi genisliyor onu tam fayirt edemiyotum 😬 ben biraz yuksek kiloyla hamile kaldigim icin dikkat ediyorum hareket etmeye ve saglikli beslenmeye. Bakalim ne zamana kadar dayanacagim 😄

Merhabaa bende aranıza yeni katıldım T tulperde
Yaş 27
08.01.2022
1.cocuk
Bugün ultrasona girdim sata göre 6+3 karından bakilan ultrason 6+0 çıktı crl 0.28cm doktor keseyle biraz uyumsuz dedi fakat kalp atışlarını gorebildik hafif lekelenmelerim de oluyor progestan kullanıyorum sizce crl değerim normal mi akşam akşam içimi bir korku sardı 😔
Bence 3 gun normal? Cogu kiside olabiliyor benim
Bildigim. Bakalim benim kontrolum haftya persembe insallah biz de kalp atisini duyariz❤️ Alttan mi ustten mi muayene oldunuz?

Bence 3 gun normal? Cogu kiside olabiliyor benim
Bildigim. Bakalim benim kontrolum haftya persembe insallah biz de kalp atisini duyariz❤️ Alttan mi ustten mi muayene oldun
İnşallah bir problem çıkmaz bir ay öncesinde kimyasal gebelik yaşamıştım onun etkisi sanırım fazla takıyorum galiba😊 inşallah duyarsn canım üstten muayenede gözüktü

Kan basıncını çok fazla artırmayacak kardiyo egzersizler yapmazsan bir şey olmaz. Kendini dinle zorlandığın yerde yapma. Tepe üstü Kalkanların normal rutini😀alışmışlar. Senin vücudun neye alışkınsa ona benzer egzersizler yapman zorlamaz. 3. Aydan sonra sırt üstü yatılan egzersizleri önermiyorlar sanırım .

Bende 2 gündür yapıyorum doktoruma sormuştum yapabilirsin dedi bende seda altın videoları var instagramda canlı yayında yapıp youtube a yüklüyor çok fazla hoplama zıplama hareketlerini daha yavaş hareketler seçerek yapıyorum

Bende 75 kiloyla hamile kaldım kızlar kendim 1 ay dikkat ederek 73.3 oldum boy 167 fazla kilolu durmuyorum kemikler kalın ama bunun üzerine çok kilo almak istemiyorum oyüzden yarın diyetisyenede gideceğim hem gebelikte beslenme hakkında sorularımı soracağım

Back