• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir sıkıntı yok beta değerim de iyi. Sadece biraz uğraş sonucu oldugu için korkuyorum bi sıkıntı olur diye.

Karından bakılmadı zaten. Vajinal bakıldı kese öyle göründü ama başka bişey görülmedi daha
Bence hiç kötü dusunmeyin zaten görünmesi için çok erken ben 6haftada gittim keseyi gördü kalp atışını haftaya duyariz dedi yada 2 hafta sonra dedi görünmüyor zaten

Kızlar merhaba oncelikle hepinize hayırlı olsun size kısa ve öz bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim

Yumurtlama gününü mu yoksa çatlama gününü mü değerlendirdiniz? 😊😊
Pikden önceki günü,pik günü ve çatlamayı değerlendirdim. Yumurtlamadan önce gün aşırı ilişki öneriyorlar

Bulantı olmayınca boş gebelik mi oluyor?
Bu gebelik nasipse 3. Gebeliğim öncekilerde farklı süreçler yaşadığım için stresliyim sanırım
Kese görünüp içinde fetüs görünmeyince boş bebelik mi diye evham yaptım ama sizleri de böyle endişelere sokmak istemem
Karından ultrasonda mı baktılar. 7. Haftada duyulur mu kalp atışı. 7+4 te gitmeyi düşünüyordum ama şimdi ben de merak ettim .
İki kontrolümde de karından bakıldı
İlk haftalarda özellikle tedaviyle olan gebeliklerde vajinal ultrason pek yapılmıyor
Önceden yazdığım gibi aşılamadan dolayı gebelik haftam net olmadığı için endişeliyim

Neden ssvd tercih ediyorsunuz arkadaşlar? Benim ilk hamileliğim. Normal doğum gözümü korkuttuğu için sezaryen var aklımda ama bilgili ve tecrübeli olmadığım için sizin tecrübenizi merak ettim.
Blntkbra Blntkbra arkadaşıma katılıyorum. Kişisel tercih diyelim yoksa sezeryanım çok güzel geçti 🥰. İşin ucunda kavuşmaların en güzeli var 💙

Güzel anneler merhaba ilk hamileliğimde de takip etmiştim. Aklımda meraklı sorularla yine geldim. Dün test yaptım negatif çıktı. Regl günüm sabittir hatta erken olurum ama bu ay 3gundur geçti. Geç döllenme olacağını düşünüyorum. Yarına kan tahlili yaptırmayi düşünüyorum herhangi bir sürpriz olmazsa. Olumlu sonuç alırsam bende sizlerle bu yolculuğa devam edicem inşallah. Dualarınıza talibim.. 🥰🥰🥰🥰

Blntkbra Blntkbra arkadaşıma katılıyorum. Kişisel tercih diyelim yoksa sezeryanım çok güzel geçti 🥰. İşin ucunda kavuşmaların en güzeli var 💙
He bide normal doğum evet ok zor ancak dogurdugun an öyle bi değişik duygu ki sanki ağrı çeken sancı çeken sen degilsjn ve çıktığı an yani anlatilmaz yaşanır bı duygu muhteşem güzel bir duygu 🥰🥰 her iki doğumunda kendine has zorlukları var kolay olmasını beklememek lazım ki canından can çıkıyor rabbim kolayligini veriyor Y yberen

Güzel anneler merhaba ilk hamileliğimde de takip etmiştim. Aklımda meraklı sorularla yine geldim. Dün test yaptım negatif çıktı. Regl günüm sabittir hatta erken olurum ama bu ay 3gundur geçti. Geç döllenme olacağını düşünüyorum. Yarına kan tahlili yaptırmayi düşünüyorum herhangi bir sürpriz olmazsa. Olumlu sonuç alırsam bende sizlerle bu yolculuğa devam edicem inşallah. Dualarınıza talibim.. 🥰🥰🥰🥰
Allah gonlunuzdekini nasib etsin hayırlısını gönlünüzü razı etsin 🤲

He bide normal doğum evet ok zor ancak dogurdugun an öyle bi değişik duygu ki sanki ağrı çeken sancı çeken sen degilsjn ve çıktığı an yani anlatilmaz yaşanır bı duygu muhteşem güzel bir duygu 🥰🥰 her iki doğumunda kendine has zorlukları var kolay olmasını beklememek lazım ki canından can çıkıyor rabbim kolayligini veriyor Y yberen
Çok güzel tarif etmişsiniz, haklısınız. Teşekkürler yanıtlar için. Hepimize sağlıklı, güzel doğumlar :)

Çok güzel tarif etmişsiniz, haklısınız. Teşekkürler yanıtlar için. Hepimize sağlıklı, güzel doğumlar :)
Hem son bir şey önereceğim naçizane 🙏 ne zaman doğumdan korkarsaniz lütfen aklınıza 5 10 çocuk doğuran kadınlar gelsin eğer çekilen acı ve veya kötü tecrubeler Allah tarafından mucizevi şekilde unutturuluyor olmasaydı her kadın emin olun sadece 1 tane dogururdu 🤣🤣aklınıza hep bunu getirin 👍

:KK200:2022 OCAK ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI:KK200:

Merhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik süreci diliyor, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı temenni ediyorum.. :)

1. Yaş
2. Tahmini doğum tarihi
3. Kaçıncı çocuk

Cinsiyeti belli olduktan sonra yine beni etiketleyerek yazarsanız tabloda güncelleme yapabilirim..

Anne AdayıYaşTahmini Doğum TarihiKaçıncı ÇocukCinsiyet
@olcaaay3401.01.20221.
@Fraeya2801.01.20222.
P Pinkpeonyy 2801.01.20221.
@minok3501.01.20222.
@esraa922802.01.20221.
Y yberen 3103.01.20221.
Papatya220 Papatya220 2603.01.20221.
@yellowrose754003.01.20221.
T tulperde 3404.01.20222.
@zesamu932704.01.20221.
@coronabride3305.01.20221.
Blntkbra Blntkbra 3406.01.20222.
@Elikan2606.01.20221.
@Bahtubahtu2606.01.20222.
@Zeyneb27093108.01.20222.
@-mathilda-2908.01.20221.
@Cananyagmur2909.01.20222.
@bbusraa612610.01.20221.
@wasssaap2910.01.20221.
@ruzgarsmom3011.01.20222.
@roseanne3212.01.20222.
@pranayama3512.01.20221.
@ZehEs162914.01.20222.
@Angelo bianco3615.01.20222.
@Afra002915.01.20222.
@cimbomlukiz3315.01.20221.
BankacI26 BankacI26 2915.0120221.
SHR_ SHR_ 2816.01.20222.
Lamia78 Lamia78 3416.01.20222.
@yukseltugce3117.01.20222.
@elefanteroxo3119.01.20222.
Merhaba, 36 yaşındayım 3.gebeliğim 2 ocak 2022 doğum nasib olursa insallah

Bence her kadının doğum hikayesi farklıdır hiç bilgi edinip ne kendini korkut nede rahata bağla vala bilmemek bazen en iyisi oluyor.
O da doğru. Zaten doğum nasıl oluyor hiç öncesinde izlemeyi detaylarını öğrenmeyi düşünmüyorum. Başa gelince öğrenmiş oluruz inş. Teşekkürler.

Merhaba hanımlar, bugün dr gittim kese var ama bebek görünmüyor henüz, çok sancım var ve adet gibi kanamam var, progestan igne ve hap verdi doktor. Benim gibi yaşayanlar var mı aranız da? Hâlâ sancım ve kanamam devam ediyor iğneyi vuruldum hapı aldım. Ne zaman geçer ne kadar devam eder 😥😥

Hem son bir şey önereceğim naçizane 🙏 ne zaman doğumdan korkarsaniz lütfen aklınıza 5 10 çocuk doğuran kadınlar gelsin eğer çekilen acı ve veya kötü tecrubeler Allah tarafından mucizevi şekilde unutturuluyor olmasaydı her kadın emin olun sadece 1 tane dogururdu 🤣🤣aklınıza hep bunu getirin 👍
Çok doğru. Milyarlarca kadın bu süreçten defalarca geçmeye devam ettiğine göre dayanılmaz bir şey olamaz tabii. Sağ olun.

Hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah😍🧿

Back