• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba hanımlar, bugün dr gittim kese var ama bebek görünmüyor henüz, çok sancım var ve adet gibi kanamam var, progestan igne ve hap verdi doktor. Benim gibi yaşayanlar var mı aranız da? Hâlâ sancım ve kanamam devam ediyor iğneyi vuruldum hapı aldım. Ne zaman geçer ne kadar devam eder 😥😥
Cok cok gecmis olsun. Ben daha doktora gitmedim benim de bikac gundur cok az pembemsi olmustu durdu. Ben cok yurumustum ondan belki bilmiyorum. Sen agir bir sey yaptin mi yoruldun mu?Doktorun ne dedi tam olarak? Boyle kanama yasayan da cok oluyor sonra ilacla duzeldigini cok okuyorum. Insallah hemen toparlanirsin. Yat dinlen ayaga asla kalma mecbur olmadikca. Korkudan ben de 3 gundir yatiyorum. .

Cok cok gecmis olsun. Ben daha doktora gitmedim benim de bikac gundur cok az pembemsi olmustu durdu. Ben cok yurumustum ondan belki bilmiyorum. Sen agir bir sey yaptin mi yoruldun mu?Doktorun ne dedi tam olarak? Boyle kanama yasayan da cok oluyor sonra ilacla duzeldigini cok okuyorum. Insallah hemen toparlanirsin. Yat dinlen ayaga asla kalma mecbur olmadikca. Korkudan ben de 3 gundir yatiyorum. .
Tesekkur ederim 🤗 doktor normal dedi, progestan verdi dinlenip hic iş yapmamami söyledi,ama hala kanama olması canımı sıkıyor 😥 2 oğlum var mecbur fazla hareket etmis olabilirim sanirim😥gunluk rutin isler aslında ama dikkat etmeliydim demekki

Tesekkur ederim 🤗 doktor normal dedi, progestan verdi dinlenip hic iş yapmamami söyledi,ama hala kanama olması canımı sıkıyor 😥 2 oğlum var mecbur fazla hareket etmis olabilirim sanirim😥gunluk rutin isler aslında ama dikkat etmeliydim demekki
Oh ama bak rahatladim doktorun soylediklerinden. Asla hareket etme gereksiz. Sen de haklisim 2 cocuk varken zor ama destek alabilecegin yakinlarin varsa rica et. Benim herkes uzakta bir de kizim var annecim kuzucum diye diye yattigim yerden oyaliyorum, kac gundur evi saldim cayira umurumda da degil.. sukur su an hicbir sey yok ama yine de yatiyorum. Sen de oyle yap ilaclarini da dakikasininaksatmadan al hicbir seyin kalmaz😊 Tekrar gecmis olsun

Back