- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Amin amin canım. Kimse yaşamasınHayırlı haberler alın insallah Allah yasatmasin tekrarını da canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin canım. Kimse yaşamasınHayırlı haberler alın insallah Allah yasatmasin tekrarını da canim
Hayırlısı ile sağlıkla inşallahMerhabalar iyi geceler. Ben henüz doktora gitmedim ama testim pozitif çıkmıştı. Allah nasip ederse benim bebeğim de 22 Ocakta dünyaya gelecek.
Yaşım:28 ve ilk bebeğim olacak
Inşallah teşekkür ederim, dualarınıza talibimÇok geçmiş olsun, inşallah hemen geçer kanamanız ve bebeğinizi görürsünüz. Dinlenin zorda kalmadıkça kalkmayın ve ayaklarınızı yüksek yere kaldırın.
Amin amin. Hepimizin bebişi sağlıkla gelsinHayırlısı ile sağlıkla inşallah
Cok cok gecmis olsun. Ben daha doktora gitmedim benim de bikac gundur cok az pembemsi olmustu durdu. Ben cok yurumustum ondan belki bilmiyorum. Sen agir bir sey yaptin mi yoruldun mu?Doktorun ne dedi tam olarak? Boyle kanama yasayan da cok oluyor sonra ilacla duzeldigini cok okuyorum. Insallah hemen toparlanirsin. Yat dinlen ayaga asla kalma mecbur olmadikca. Korkudan ben de 3 gundir yatiyorum. .Merhaba hanımlar, bugün dr gittim kese var ama bebek görünmüyor henüz, çok sancım var ve adet gibi kanamam var, progestan igne ve hap verdi doktor. Benim gibi yaşayanlar var mı aranız da? Hâlâ sancım ve kanamam devam ediyor iğneyi vuruldum hapı aldım. Ne zaman geçer ne kadar devam eder
Tesekkur ederim doktor normal dedi, progestan verdi dinlenip hic iş yapmamami söyledi,ama hala kanama olması canımı sıkıyor 2 oğlum var mecbur fazla hareket etmis olabilirim sanirimgunluk rutin isler aslında ama dikkat etmeliydim demekkiCok cok gecmis olsun. Ben daha doktora gitmedim benim de bikac gundur cok az pembemsi olmustu durdu. Ben cok yurumustum ondan belki bilmiyorum. Sen agir bir sey yaptin mi yoruldun mu?Doktorun ne dedi tam olarak? Boyle kanama yasayan da cok oluyor sonra ilacla duzeldigini cok okuyorum. Insallah hemen toparlanirsin. Yat dinlen ayaga asla kalma mecbur olmadikca. Korkudan ben de 3 gundir yatiyorum. .
Oh ama bak rahatladim doktorun soylediklerinden. Asla hareket etme gereksiz. Sen de haklisim 2 cocuk varken zor ama destek alabilecegin yakinlarin varsa rica et. Benim herkes uzakta bir de kizim var annecim kuzucum diye diye yattigim yerden oyaliyorum, kac gundur evi saldim cayira umurumda da degil.. sukur su an hicbir sey yok ama yine de yatiyorum. Sen de oyle yap ilaclarini da dakikasininaksatmadan al hicbir seyin kalmaz Tekrar gecmis olsunTesekkur ederim doktor normal dedi, progestan verdi dinlenip hic iş yapmamami söyledi,ama hala kanama olması canımı sıkıyor 2 oğlum var mecbur fazla hareket etmis olabilirim sanirimgunluk rutin isler aslında ama dikkat etmeliydim demekki
Çok teşekkür ederimSağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaHayırlı olsun
Hayırlı olsun sizede
Maşallah .Hiç olmaz böyle umarım .Benim malesef cok var ..Yok canım çok şükür ya inşallah olmaz da aşırı bulantı yok
Ben de hep tedirginim ya artarsa diye gerçekten çok zor inşallah hemen atlatırızMaşallah .Hiç olmaz böyle umarım .Benim malesef cok var ..
İnşallah canım .Benim her geçen gün artıyor .Daha kötü oluyorum Çok şükür yine de .Bebeğim sağlıklı olsun da .Ben de hep tedirginim ya artarsa diye gerçekten çok zor inşallah hemen atlatırız
Evet önemli olan o zaten sağlıklı olsunlar da. Bende 8e girdim bakalım beni neler bekliyorİnşallah canım .Benim her geçen gün artıyor .Daha kötü oluyorum Çok şükür yine de .Bebeğim sağlıklı olsun da .
Bebegin kalp atisini kaçıncı haftada duydunuz kizlarrEvet önemli olan o zaten sağlıklı olsunlar da. Bende 8e girdim bakalım beni neler bekliyor
Ben daha duymadım canım yani bu hafta gidicemBebegin kalp atisini kaçıncı haftada duydunuz kizlarr
Kacinci haftadasiniz ayy bende yarin gidicemBen daha duymadım canım yani bu hafta gidicem
Tam 7+0 da duydum cılız bir ses şeklinde. 5+5 de gittik ama duyamadık alttan. 7+0 da karından duydukBebegin kalp atisini kaçıncı haftada duydunuz kizlarr
Bende yarin 5+4 de olucam cok umutlanmayayim o zaman.Tam 7+0 da duydum cılız bir ses şeklinde. 5+5 de gittik ama duyamadık alttan. 7+0 da karından duyduk
7+1canim senKacinci haftadasiniz ayy bende yarin gidicem
Biz daha 5+4 deyiz7+1canim sen