• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba arkadaşlar
Bugün dayanamayıp hastanede ultrason doktoruna rica ettim keseyi görmek için kırmadı sağolsun.
kese 3 kat büyümüş içinde fetüs de net görünüyordu. O da 3-4 mm kadar göründü
İçim rahatladı biraz
24 mayısa kadar beklemek beni çok gerecekti
Bulantı falan yaşamadığım için boş gebelik mi diye endişelendim şükürler olsun ki bebiş oradaymış
Bulantı olmayınca boş gebelik mi oluyor?

Bende acilde kan verdim ilk kan vermem değerim 2497 🙈. Valla iyi sabrediyorum annemlerin yanına geldim ama hiç kimseye demedik 10 haftalıkken gidicem doktora öyle karar verdim çünkü sık sık ultrasona mağruz kalmak istemiyorum bu sefer 😁😁. Bide aramızda Ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) düşünen var mı???

Benim öyle olacak gibi görünüyor. Yurtdışındayım, burda anne ya da bebekte riskli bir durum olmadıkça sezeryan yapmıyolar. İlk doğumum Türkiyedeydi 5 sene önce. Bakalım bu nasıl olacak🤷🏼‍♀️

Benim öyle olacak gibi görünüyor. Yurtdışındayım, burda anne ya da bebekte riskli bir durum olmadıkça sezeryan yapmıyolar. İlk doğumum Türkiyedeydi 5 sene önce. Bakalım bu nasıl olacak🤷🏼‍♀️
Yurtdışını bu doğum konusunda tevrik ediyorum. Olması gerektiği gibi davranıyorlar ☺️. Bende şuan Erzurumdayım, auğstosta tayinciyiz bakalım nereye düşecez. Muhtmelen doğum içinde istanbula gidicem sırf ssvd için. Bi doktor var nasipse ona gidicem 😌 Dr. Nehir bayram.

Yurtdışını bu doğum konusunda tevrik ediyorum. Olması gerektiği gibi davranıyorlar ☺️. Bende şuan Erzurumdayım, auğstosta tayinciyiz bakalım nereye düşecez. Muhtmelen doğum içinde istanbula gidicem sırf ssvd için. Bi doktor var nasipse ona gidicem 😌 Dr. Nehir bayram.
Ben de de durum tam tersi ilk doğum normaldi şuan kısmetse nerde sezeryan planlayan doktor var acaba die arıyorum 🤣🤣

Hanımlar ben çok korkuyorum boş gebelik falan olursa diye 😢 şuan 5+1 im kese göründü. Hatta dün gittiğimde kese büyümüş. Siz ne zaman gördüğünüz bebeği yada gören var mı bu haftalarda?

Merhaba arkadaşlar
Bugün dayanamayıp hastanede ultrason doktoruna rica ettim keseyi görmek için kırmadı sağolsun.
kese 3 kat büyümüş içinde fetüs de net görünüyordu. O da 3-4 mm kadar göründü
İçim rahatladı biraz
24 mayısa kadar beklemek beni çok gerecekti
Bulantı falan yaşamadığım için boş gebelik mi diye endişelendim şükürler olsun ki bebiş oradaymış
Karından ultrasonda mı baktılar. 7. Haftada duyulur mu kalp atışı. 7+4 te gitmeyi düşünüyordum ama şimdi ben de merak ettim .

Neden ssvd tercih ediyorsunuz arkadaşlar? Benim ilk hamileliğim. Normal doğum gözümü korkuttuğu için sezaryen var aklımda ama bilgili ve tecrübeli olmadığım için sizin tecrübenizi merak ettim.

Neden ssvd tercih ediyorsunuz arkadaşlar? Benim ilk hamileliğim. Normal doğum gözümü korkuttuğu için sezaryen var aklımda ama bilgili ve tecrübeli olmadığım için sizin tecrübenizi merak ettim.
Bence her kadının doğum hikayesi farklıdır hiç bilgi edinip ne kendini korkut nede rahata bağla vala bilmemek bazen en iyisi oluyor.

Hanımlar ben çok korkuyorum boş gebelik falan olursa diye 😢 şuan 5+1 im kese göründü. Hatta dün gittiğimde kese büyümüş. Siz ne zaman gördüğünüz bebeği yada gören var mı bu haftalarda?
Neden boş olsun ki 😏 bı sıkıntı mı var da böyle dediniz kötü düşünmeyin bence

Sanırım transvajinal ultrasonla görülüyor ama karından görülmesi imkansız gibi.

Neden boş olsun ki 😏 bı sıkıntı mı var da böyle dediniz kötü düşünmeyin bence
Bir sıkıntı yok beta değerim de iyi. Sadece biraz uğraş sonucu oldugu için korkuyorum bi sıkıntı olur diye.
Sanırım transvajinal ultrasonla görülüyor ama karından görülmesi imkansız gibi.
Karından bakılmadı zaten. Vajinal bakıldı kese öyle göründü ama başka bişey görülmedi daha

Back