2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlısi olsun inşallah

Kizlar yarin ikinci kan testimi olucam Hcg guzel artmis olsun insallah dua ederseniz cok mutlu olurum. Ilk degerlim 260 dun ogrendim sonucu. 4 haftalik tam, iyi di mi? Nedense onaylanmak istiyor insan bilse bile.

Bu hamilelik bende acayip sinir yaptı eşimin yaptığı herşey gözüme batiyor. Birde ramazan olunca o da tahammül edemiyordu bana çok zor günler geçiriyoruz

Bana da tam tersi yaa bende hiç bunlar yoktu e senin yaşın da var tabi ondan böyle zor geçiyor diyorlar. Ya da bunlar annelik kızım işte şimdiden çekiyorsun annelik böyle birşey diyorlar. Sanki her bebek zor,susmayan, gazlı sorunlu olmak zorundainsanın simdiden morelini bozuyorlar. Annelik neden keyifli dünyanın en güzel şeyi değil de uykusuz stresli kendini unutmuş kadın profili ben anlayamıyorum

Kizlar yarin ikinci kan testimi olucam Hcg guzel artmis olsun insallah dua ederseniz cok mutlu olurum. Ilk degerlim 260 dun ogrendim sonucu. 4 haftalik tam, iyi di mi? Nedense onaylanmak istiyor insan bilse bile.
Çok iyi canım gayet güzel bi değerle öğrenmişsin. Zaten önemli olan değerin yükselmesi. Yarın yaz canım inşallah yükselmiştir..

Eşler çocuk bakımında ya da evin diğer işlerinde sorumluluk almazsa, temizliktir yemektir hepsi kadının yüküyse o zaman ortaya stresli mutsuz anneler çıkıyor. Ve mutsuz kadın demek; mutsuz çocuk, mutsuz koca, kısacası mutsuz aile demek.
Öte yandan, tam tersi olunan durumlarda evet annelik de babalık da dünyanın en güzel şeyi..

Tabi ilk doğduğunda hormonların da etkisiyle alışma süreci adapte süreci biraz sikıntılı fazlasıyla anneye ihtiyaç duyan minnicik bir canlli onun dilini cozene kadar biraz sancılı bir süreç ama insanın aklına gelmiyor ki kendime bakayım giyineyim susleneyim die o durumla bebeğinle öyle mutlusun ki...tabi dışardan bakan göz kendinden vazgeçmiş dio ama aslında bir kadın özellikle o dönemde bebeğiyle tekrar doğuyor öğreniyor büyüyor her ne kadar zorlu süreç olsa da dünyanın en mükemmel dönemi annelik rabbim isteyen herkese yaşatsın

Ya bakımı falan kim düşünür o zamanlarda. Ben ilk doğurduğumda kendimi inek gibi hissediyordum durmadan emzir, gazını çıkar, uyut, altını değiştir hep aynı döngü..
Ama o yenidoğan kokusu yok mu hepsine değer..
18 günlük falandı sanırım annem bana acıdı da bi kuaföre git dedi
Gidip fön çektirdim geldim ama eve gelince yine lohusa topuzumu yapıp inek görevime kaldığım yerden devam etmiştim..

Kızlar iyi akşamlar bende yemek yedikten sonra afedersiniz ama çok geğirme oluyo acaba benim gibi yaşayan var mı ya napsam bilmiyorum öyle olduğu için midem bulanıyo bu sefer çıkarıyorum
Merhaba ben de gebelik beklentisi içindeyim bu durum bende de oluyor, anlam veremiyorum. Buraya bı yazayım dedim sizin yazınızı gördüm. Böyle kusmiyorum ama midem agzimda. Sürekli ağzımdan gaz veriyorum gibi. Ay hem ayıp gibi hem de napacagimi bilemiyorum. Bu bı belirti mi acaba ?

Bu tarz belirtiler gebeliğin 6.haftasında falan çıkıyor genelde ve herkeste olmuyor. Yani içinizde biraz büyüdükçe oluyor, oluşurken değil de. Bence ilk ve en net belirti adet gecikmesidir :) gecikme yaşadınız mı?

Teşekkür ederim. Hayır bı 5 gün. Sonra test yapabileceğim ancak. Sağlıkla gelsin sizin de evladınız inşallah

Bende acilde kan verdim ilk kan vermem değerim 2497 . Valla iyi sabrediyorum annemlerin yanına geldim ama hiç kimseye demedik 10 haftalıkken gidicem doktora öyle karar verdim çünkü sık sık ultrasona mağruz kalmak istemiyorum bu sefer . Bide aramızda Ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) düşünen var mı???

Ben düşünüyordum esasen ama iri bir bebe olursa zor .Zira 4500 Gr doğdu oğlum normal doğum yapamadım

Başlarda zor oluyor herkes de bu zamanları hatırlıyor sanırım. Uykusuzluk, ağlama krizleri vs. Bir de bizim milletin çocuk yetiştirme tarzı bence çok yorucu onun da etkisi var. Benim etrafımda gözlemlediklerim genelde o şekildeydi.

Merhaba arkadaşlar
Bugün dayanamayıp hastanede ultrason doktoruna rica ettim keseyi görmek için kırmadı sağolsun.
kese 3 kat büyümüş içinde fetüs de net görünüyordu. O da 3-4 mm kadar göründü
İçim rahatladı biraz
24 mayısa kadar beklemek beni çok gerecekti
Bulantı falan yaşamadığım için boş gebelik mi diye endişelendim şükürler olsun ki bebiş oradaymış

Yarin da ben gidicem
Hayirlisiyla bana da görmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…