2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar şu birkaç haftalık süreçte şunu öğrendim. Hamile olduğunuzu söylediğiniz an etrafınızda ne kadar anne varsa yaşadığı bütün negatif deneyimleri size aktarıp moralinizi bozuyor. Az önce çok yakın bir arkadaşıma dedim ki bende çok gaz oluyor ne yapsam iyi gelir sende böyle oldu mu hiç ? Kesin bebeğin çok gazlı olacak yandın sen diyor Kimseye bir sorunundan bahsetmeyeceksin onu anladım. Bir şey bildiklerinden de değil herkes kulaktan dolma atıyor kafadan bir şey. Bir tanesi de diyor ki bebeğinin hareketlerini iyi anlamaya çalış benim oğlum yetişmeseydik doğumda az daha ölüyordu İyi niyetlerinden böyle konuştuklarını düşünüyorum ama ben olsam şöyle saçmasapan yorumlar yapmam.

Kızım 3 buçuk yaşında. Karnım iyice büyüyüp artık saklayamayacak hale geldiğinde söylemeyi düşünüyorum. Pedagojik yönünü pek bilmiyorum ama doğuma birkaç ay kalmadan söylemem sanırım.
Bir de benim kızım hala yanımda yatıyor. Önce odasında yatmaya alıştıracağım. Eylülde de kreşe başlayacak. başlasın okuluna iyice alışsın sevsin öyle söylerim.
Yoksa kardeş geleceği için kendilerini başlarından attığımız düşüncesine kapılabiliyorlarmış.

Ben ilk gebeliğimde de aşırı gazlıydım bunda da. Bebeğim doğduğunda hiç gaz problemi yaşamadık maşallah. Sabahlara kadar mışıl mışıl uyuyan bir bebekti
Hiç bakmayın siz onlara. Ben iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum ayrıca. Aklı başında her insan bir hamileye bebeğim az kalsın karnımda ölecekti demez dememeli yani. Bunu daha uygun bir dille anlatabilir.

Korkma canım bir şey olmamıştır ama kendini germe bu kadar. Yogaya başlayabilirsin. İlk aylar çok yormadan kendini rahatlatıcı egzersizler yapabilirsin.

Kesinlikle daha uygun bir dil kullanılması gerekir. Düşünmeden konuşuyorlar. İlk akıllarına gelense hep negatif şeyler oluyor nedense. Bebek büyütmek kolay değil elbette ama neden kimse güzel olan şeylerden bahsetmiyor anlamıyorum.

Herkesin eşi yapabildiği kadarını yapıyor. İnan zannettiğin kadar mükemmel değil hiçbirimizin eşi. Birbirinize haksızlık etmeden bu ayların tadını çıkarın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ağızlarına kürekle vurasim geliyor öyle diyenlerin . Üzgünüm ama iyi niyet olarak göremiyorum yani olumsuz bir durumu olumlu şekilde de söyleyebilir insan ne bileyim neden bu yolu tercih eder insan .Zaten herşey yeterince zor ,hamile kalmak ,sağlıkla tamamlayıp kucağa almak .Bir de etraf zorlaştırıyor .

Bazısının ağzının gerçekten de torba olmasını istiyorum böyle buzeceksin bir daha asla konusamayacaklar

Eşimin yengesi hala yok mu bebek diyor. Niyetim yok galiba diyor. Ne kadar sinir bozucu ya. Belki rahatsızlığım var olmayacak. Sinir oldum.

Eşimin yengesi hala yok mu bebek diyor. Niyetim yok galiba diyor. Ne kadar sinir bozucu ya. Belki rahatsızlığım var olmayacak. Sinir oldum.
En gıcık olduğum insan tipi. Ben yirmi yıllık arkadasima bile sormuyorum belki istiyor olmuyor, belki baska derdi var. Gecenlerde kayinvalidemin komsusunu bozdum gayet, hadsiz hadsiz konuşuyorlar

Kızlar iyi akşamlar bende yemek yedikten sonra afedersiniz ama çok geğirme oluyo acaba benim gibi yaşayan var mı ya napsam bilmiyorum öyle olduğu için midem bulanıyo bu sefer çıkarıyorum

Kızlar iyi akşamlar bende yemek yedikten sonra afedersiniz ama çok geğirme oluyo acaba benim gibi yaşayan var mı ya napsam bilmiyorum öyle olduğu için midem bulanıyo bu sefer çıkarıyorum
Öğrendiğimden beri mide gazı problemi yaşıyorum. Yemek yiyince daha fazla oluyor. Midem ağzıma geliyor. Midem boş olduğunda da geğirme ihtiyacı hissediyorum. Her türlü midemde gaz var yani. pazartesi doktora gideceğim. Belkş bşr çözümü vardır.

Benim oğlumda 7 yaşında, daha haberi yok bakalım kalp atışını duyduğumuz gün bir hediyeyle söylicez, çok istiyor kardeşi olsun

Bende aynı durumdayım ya çözüm bulursanız benide bilgilendirin

T tulperde
Herkese merhaba
Ben 35 yaşında 2 kız çocuk (2014-2017 doğumlu) annesiyim.
30 Mart son adet tarihim
19 Nisan aşılama tarihim
İlk randevumda keseyi gördük şükürler olsun
24 Mayıs da kalp atışı için kontrolüm var hayırlısıyla.
Kalp atışını gördüğümüzde gebelik haftam netleşecek çünkü aşılamadan dolayı geç döllenme olmuştu.
Hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…