• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cok tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kavusalim insallah. Dun cok yurudum baya baya belki de ondan oldu. Dikkat etmesem farkedilmeyecek kadar ama iste kese kalp atisina kadar stres birazcik alacak. Hayirlisi insallah💕
Amin hayırlısı inşallah 🤲🏻 Ben de kalp atışını daha duymadım. Keseyi gördük yolk sac vardı. Ama kalp atışını duymadan ben de rahat edemiyorum. Çok iyi anlıyorum sizi :)

Hayır kullanmadım. Doktora gittiğimde durmuştu. Adet olmam gereken günün öncesi ve sonrasındaki gün gelmişti kahverengi akıntı. Ama yoğun değil. 1-2 damla. Doktora söylediğimde yerleşme kanamasıdır dedi. Yoğun, kırmızı olmadıkça korkma dedi. Siz de içinizi ferah tutun. Yerleşmedir büyük ihtimal.
Oh super cok sukur. Benim de bugun bir onceki adetimden sonra 28. Gun yani tam 4 haftaligim. Gerci yerlesme olmus olmasi lazim ki ogrenebildim gebeligi ama insallah benimkinde oyle bir seydir.

Oh super cok sukur. Benim de bugun bir onceki adetimden sonra 28. Gun yani tam 4 haftaligim. Gerci yerlesme olmus olmasi lazim ki ogrenebildim gebeligi ama insallah benimkinde oyle bir seydir.
Tam 4 haftalıksa yerleşmedir. Stres yapmayın. Stres bizler için çok zararlı. Nefes terapisi yapmaya çalışıyorum rahatlamak için. Tavsiye ederim. Malum ilaç da kullanamıyoruz. Kaldık nefese :))

Tam 4 haftalıksa yerleşmedir. Stres yapmayın. Stres bizler için çok zararlı. Nefes terapisi yapmaya çalışıyorum rahatlamak için. Tavsiye ederim. Malum ilaç da kullanamıyoruz. Kaldık nefese :))
😊 Vallahi dogru. Az once bas agrisindan Parol ictim. Gebelikte kullanilabiliyodu 10 sene once😁 suan bilmiyorum ama ictim gitti. Dun kudurmus gibi yurudum belki de ondan oldu o minik lekeler. Haftaya Ultrasonda her sey belli olur.

Ay bakın işte ben de aksi gibi baya hurma yiyorum günde 10-15 tane filan benim doktor ilgisiz böyle şeyleri bana söyleyin lütfen başka neler yememem lazım neler yapmamam lazım doktor bana hiçbir uyarıda bulunmadı

Mathilda hangi doktora gidiyorsun .Seninle aynı lokasyonda oturuyoruz :) 2 isim aldım bende birine gideceğim.

21 Mayıs için randevu aldım .Kese +kalp hepsi aradan çıksın diye ama sanırım kalp için biraz daha beklemem gerek.Cuma 5+6 ( bazı yerlerde 5+5 çıkıyor ) oluyor.Henüz kalp atışını duyan oldu mu acaba karından USG ile .

21 Mayıs için randevu aldım .Kese +kalp hepsi aradan çıksın diye ama sanırım kalp için biraz daha beklemem gerek.Cuma 5+6 ( bazı yerlerde 5+5 çıkıyor ) oluyor.Henüz kalp atışını duyan oldu mu acaba karından USG ile .
Su an 7+0 im. Doktorum beni pazartesi cagirdi kalp atisi ve kese icinde bebegi gormek icin.

bulantılar gittikçe artıyor ne zaman geçecek 😕
elbette çok şükür bugünümüze

İlk kontrolde doktor ne diyor kızlar ,keseye falan bakar mi

Mathilda hangi doktora gidiyorsun .Seninle aynı lokasyonda oturuyoruz :) 2 isim aldım bende birine gideceğim.
Ben okandaki ferdaya gittim hiç memnun kalmadım. Tamamen geçiştirme ve aceleye getirme şeklinde bir muayeneydi ayrıca hiç bilgilendirme yapmadı. Ukala ukala konuştu sorduğum her soruya karşılık. Pendik bölge de doğan Cüceloğlu var ona gideceğim bu hafta . Sen kime gitmeyi düşünüyorsun?

cumaya 2 ye katlnsa 1200 cumartesı 1800 falan dıye dusun=) guzel artmıs bak=)) masallah masallah
Çok şükür 🤲🏻 İki hafta sonra kalp atımı bebişi görmk için gitcez gene. Gelelim yasaklaraaa..

Süslü annişler, yüz maskesi yasak. Oje ruj sürebilirsiniz 😂
Pastörize süt öneriliyor. Temizliğimizi abartmadan yapabilirmişiz. 5 kiloya kadar ağır kaldırabilirmişiz. Bol su içilecekmiş. Kilosu fazla olmayan kadınlar kavrulmuş kuruyemiş yiyebilir abartmadan ama kilosu fazla olanlar çiğ yeseler daha iyiymiş. Peynir tuzsuz olursa daha iyiymiş. Maden suyunu benim doktorum önermiyor. Birden tansiyonu cıkarabilirmiş. Limonata, ice tea yok. Ev yapımı şeker oranı az hoşaf olabilirmiş. Hergün yumurta yenilecekmiş. Cevizi zaten biliyorsunuz. Bunlar sorduklarımdı benim 😘

Çok şükür 🤲🏻 İki hafta sonra kalp atımı bebişi görmk için gitcez gene. Gelelim yasaklaraaa..

Süslü annişler, yüz maskesi yasak. Oje ruj sürebilirsiniz 😂
Pastörize süt öneriliyor. Temizliğimizi abartmadan yapabilirmişiz. 5 kiloya kadar ağır kaldırabilirmişiz. Bol su içilecekmiş. Kilosu fazla olmayan kadınlar kavrulmuş kuruyemiş yiyebilir abartmadan ama kilosu fazla olanlar çiğ yeseler daha iyiymiş. Peynir tuzsuz olursa daha iyiymiş. Maden suyunu benim doktorum önermiyor. Birden tansiyonu cıkarabilirmiş. Limonata, ice tea yok. Ev yapımı şeker oranı az hoşaf olabilirmiş. Hergün yumurta yenilecekmiş. Cevizi zaten biliyorsunuz. Bunlar sorduklarımdı benim 😘
Vitamin ilaçları yazdı mi canim. Bende gittiğimde soracam beslenme konusunu

Back