2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selam kızlar kahverengi lekelenmem oldu bugün. Dün bayağı yoruldum. 14 kg oğlumu da arada kucağıma almak zorunda kalıyorum poliklinikler açık mıdır acaba yarın bi kontrole gitsem. Randevu alabiliyor muyuz?
Acile git istersen poliklinik kapalı diye biliyorum. Benimde kızım var sürekli kucak diye geliyor oturduğum yerde sarılıyorum mecbur. İçini ferah tut biraz uzan

Selam kızlar kahverengi lekelenmem oldu bugün. Dün bayağı yoruldum. 14 kg oğlumu da arada kucağıma almak zorunda kalıyorum poliklinikler açık mıdır acaba yarın bi kontrole gitsem. Randevu alabiliyor muyuz?
Benim doktorum kahverengi pembe leke olabilir korkma demişti

Hurmayı neden yasaklamış ya ben sürekli hurma yiyorum

Hurmayı neden yasaklamış ya ben sürekli hurma yiyorum
düşük veya erken doğuma sebep olabiliyormuş ama öyle bi riskin yoksa abartmadan yiyebilirsin bence.. yine de doktoruna danış istersen..
son haftalar yiyoruz hurmayı çünkü doğumu kolaylaştırsın diye..

Ben hoşaf yaparken şeker kullanmak istemediğim için onun yerine hurma koydum. Kayınvalidem öyle yapıyor. Hiç yemeyelim mi yani

36 yaş . Hurma bana da yeme dedi. Kabızlık için incir yiyordum öyle yeme dedi. Çok net kahve çay kesinlikle yasak. Her gittiğimde bari ara sıra içsem dedim yok dedi. Ben dün bugün içtim gerçi ama. Arkadaşım benden 3 yaş büyük ve bir sürü sikintisi var çayları içiyor valla

Ben hoşaf yaparken şeker kullanmak istemediğim için onun yerine hurma koydum. Kayınvalidem öyle yapıyor. Hiç yemeyelim mi yani
Hurma rahmi rahatlatıyor dolayısıyla normal doğum için 35. Haftadan sonra yediriyorlar. Rahmi genisletip normal doğum için iyi oluyormuş.brndr ramazan da zevkle yiyordum sonradan ogrndim doktora sordum yasak dedi

Kansızlığınız mı var acaba da öyle diyor doktorunuz. Günde birkaç bardak çayın hiçbir zararı olmaz normalde.

Ay bakın işte ben de aksi gibi baya hurma yiyorum günde 10-15 tane filan benim doktor ilgisiz böyle şeyleri bana söyleyin lütfen başka neler yememem lazım neler yapmamam lazım doktor bana hiçbir uyarıda bulunmadı

Kansızlığınız mı var acaba da öyle diyor doktorunuz. Günde birkaç bardak çayın hiçbir zararı olmaz normalde.
Kansızlığim yok aksine tüm değerler normal. Kasik ağrım var hala var batiyor ve yürütmuyor. Bende anlamadım riske atmak istemiyorum çay içindeki kafein de düşük riski var dedi uzun uzadıya anlattı da eğer türk kahvesi düşkünü ise kafeinsiz kahve var dedi

Ben de içmiyim o zaman. Kansızlık da var zaten. Donuyorum sürekli. Teşekkür ederim

Doktorun bana söylediği bitki çaylarından uzak dur. Sadece ıhlamur, papatya haftada 1-2 içebilirsin. Kahve için 1 fincan demişti. Çay içebilirsin abartmamak kaydıyla demişti. Onları biraz önce çıkardım listeden. Her öğünde salata bulundur dedi. Kabızlık için gün kurusu blenderdan geçirip kaşıklayabilirsin veya suda beklet dedi. Kaşıklarsan ardından bol su içmelisin
Çiğ hiçbirşey yeme ve içme dedi. Ödem atmak zayıflamak için olan çaylardan uzak dur dedi. Aklımdakiler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…