- 3 Şubat 2021
- 1.104
- 2.169
- 83
- 38
Pekmeze bayılırım Bir dahaki sefere pekmez kullanayım o zamanPekmez koyuyorum ben öyle tatlandırıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pekmeze bayılırım Bir dahaki sefere pekmez kullanayım o zamanPekmez koyuyorum ben öyle tatlandırıyorum.
Benim bildiklerim; bitki çayları, maydanoz, nane, dereotu, hurma, ananas.. tabi ki abartılmadığı sürece yenilebilir diyor doktorlar ama ben yine de hiç yememeyi tercih ediyorum bunları.Ay bakın işte ben de aksi gibi baya hurma yiyorum günde 10-15 tane filan benim doktor ilgisiz böyle şeyleri bana söyleyin lütfen başka neler yememem lazım neler yapmamam lazım doktor bana hiçbir uyarıda bulunmadı
Bir de nar suyu riskli diyorlar ama cok emin degilim. Kepek ekmegi de kansizliga yol actigi icin onermiyorlarBenim bildiklerim; bitki çayları, maydanoz, nane, dereotu, hurma, ananas.. tabi ki abartılmadığı sürece yenilebilir diyor doktorlar ama ben yine de hiç yememeyi tercih ediyorum bunları.
Paketli gıdalar, dondurulmuş ürünler, sucuk sosis gibi ısıl işlem görmüş şeyler, konserve ürünleri, ton balığı, tatlılar, pasta, börek gibi unlu ürünler, gazlı içecekler.. bunlardan da ne kadar uzak dursan o kadar iyi canım.
Çayı kahveyi ben bırakamam.. günde birkaç bardak açık çay içiyorum.. haftada birkaç defa da sade Türk kahvesi..
Ben kepek ekmek tercih ediyorum kabızlığa da iyi geliyor diye. Kansızlık yaptığını bilmiyordum canım.Bir de nar suyu riskli diyorlar ama cok emin degilim. Kepek ekmegi de kansizliga yol actigi icin onermiyorlar
Ben pik gununun oncesini ve pik gununun sonrasi iki gunu (yani siliklesmisti cizgi ogunu ve ertesingunu degerlendirdim). Ovu testinin pik yaptigi gunu degerlendirmedikKızlar merhaba oncelikle hepinize hayırlı olsun size kısa ve öz bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim
Yumurtlama gününü mu yoksa çatlama gününü mü değerlendirdiniz?
Ilk gebeligimde diyetisyenim not etmisti bu sekilde. Ama dilersen sor canim belki 1 dilimden birsey olmuyordur. Ben de henuz doktoruma kavusamadim su an burda degil. Her seyi bastan soracagim. Burada da paylasirim.Ben kepek ekmek tercih ediyorum kabızlığa da iyi geliyor diye. Kansızlık yaptığını bilmiyordum canım.
Ben gün aşırı ilişkiyle hamile kaldım canım ama ovu test kullananlar yumurtlamayı da çatlamayı da iki gün üst üste değerlendiriyorlar diye biliyorum ben.Kızlar merhaba oncelikle hepinize hayırlı olsun size kısa ve öz bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim
Anladım canım sorayım ben de. Not alayım bari bunu da birikti baya soracaklarımIlk gebeligimde diyetisyenim not etmisti bu sekilde. Ama dilersen sor canim belki 1 dilimden birsey olmuyordur. Ben de henuz doktoruma kavusamadim su an burda degil. Her seyi bastan soracagim. Burada da paylasirim.
Merhaba açıklayıcı anlatımınız İçin teşekkür ederim. Ben doktor birşey söylemediği için haftalardır hurma yiyip duruyorum. Hatta bir gün abartmıyorum 20 tane yemişimde üstüste acaba birşey olmuş mudur çok korktum şimdiBenim bildiklerim; bitki çayları, maydanoz, nane, dereotu, hurma, ananas.. tabi ki abartılmadığı sürece yenilebilir diyor doktorlar ama ben yine de hiç yememeyi tercih ediyorum bunları.
Paketli gıdalar, dondurulmuş ürünler, sucuk sosis gibi ısıl işlem görmüş şeyler, konserve ürünleri, ton balığı, tatlılar, pasta, börek gibi unlu ürünler, gazlı içecekler.. bunlardan da ne kadar uzak dursan o kadar iyi canım.
Çayı kahveyi ben bırakamam.. günde birkaç bardak açık çay içiyorum.. haftada birkaç defa da sade Türk kahvesi..
Olmamıştır canım merak etme bundan sonra dikkat edersin.. Allah korusun bi şey olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu.Merhaba açıklayıcı anlatımınız İçin teşekkür ederim. Ben doktor birşey söylemediği için haftalardır hurma yiyip duruyorum. Hatta bir gün abartmıyorum 20 tane yemişimde üstüste acaba birşey olmuş mudur çok korktum şimdi
Ben yumurtlama değerlendirdimKızlar merhaba oncelikle hepinize hayırlı olsun size kısa ve öz bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim kahverengi gibi olmuştu ama onu araştırırken pembe akıntı sorusuna da sık rastlamıştım. İlk zamanlarda oluyormuş. Kırmızı olduğunda sorun olabilir diyorlardı. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziCok kisa bir sorum var kizlar. Hic pembemsi akintiniz oldu mu? Benim cok cok az belli belirsiz peceteye geliyor. Igne ucu kadar gibi. Bas agrim var baya. Biraz korkuyorum.Doktora da gidemedim henuz. Insallah bir sey yoktur. Hcg artisini da pazardan sonra ogrenebilicem.
Cok tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kavusalim insallah. Dun cok yurudum baya baya belki de ondan oldu. Dikkat etmesem farkedilmeyecek kadar ama iste kese kalp atisina kadar stres birazcik alacak. Hayirlisi insallahBenim kahverengi gibi olmuştu ama onu araştırırken pembe akıntı sorusuna da sık rastlamıştım. İlk zamanlarda oluyormuş. Kırmızı olduğunda sorun olabilir diyorlardı. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Hayır kullanmadım. Doktora gittiğimde durmuştu. Adet olmam gereken günün öncesi ve sonrasındaki gün gelmişti kahverengi akıntı. Ama yoğun değil. 1-2 damla. Doktora söylediğimde yerleşme kanamasıdır dedi. Yoğun, kırmızı olmadıkça korkma dedi. Siz de içinizi ferah tutun. Yerleşmedir büyük ihtimal.Y yellowrose75 Peki bir ilac vs. Kulkanmis miydiniz? Doktorunuz ne demisti?