- 16 Mart 2015
- 369
- 341
- 103
Masallah, Ne güzel erken öğrenmişsinizBenim adetime 4 gün varken çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah, Ne güzel erken öğrenmişsinizBenim adetime 4 gün varken çıkmıştı
En son ilişkiden 10 gün yada 12 gün sonra çıkıyormuş testte.
Masallah, Ne güzel erken öğrenmişsiniz
10 gün sonra silikte olsa çıkanlar var. İnşallah Rabbim sizede tüm isteyenlere de nasıp eder.10. gün tam pazar günü oluyor
Rabbim hayırla gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah.. Sağlıklı bi şekilde oğlunuzu kucağınıza almak nasip olsun :)Benim 5 kızım var. Birde hayırlı sağlıklı bir erkek evlediminda olmasını istiyorum. Küçük kizim 2.5 yaşında. Bakalım Allah nasip ederse bende düşünüyorum bu ay hamile kalmayı.
Her anneye lazım diye bir kitap var orada erkek evlat isteyenler için bazı dualar var etrafımda yapıp sonuç alan arkadaşlarım oldu. Bir bakın isterseniz inşaallahBenim 5 kızım var. Birde hayırlı sağlıklı bir erkek evlediminda olmasını istiyorum. Küçük kizim 2.5 yaşında. Bakalım Allah nasip ederse bende düşünüyorum bu ay hamile kalmayı.
Eger sizde varsa o sayfayı fotoğraf atabilir misiniz bende nasipse erkek istiyorumHer anneye lazım diye bir kitap var orada erkek evlat isteyenler için bazı dualar var etrafımda yapıp sonuç alan arkadaşlarım oldu. Bir bakın isterseniz inşaallah
Yarın ilk işim bakmak kuzumEger sizde varsa o sayfayı fotoğraf atabilir misiniz bende nasipse erkek istiyorum
Yaa çok teşekkür ederim şimdiden, iyi uykularınız olsunYarın ilk işim bakmak kuzum
Allah razı olsun canim Rabbim sana da gonlundekini versin insallahRabbim hayırla gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah.. Sağlıklı bi şekilde oğlunuzu kucağınıza almak nasip olsun :)
Valla bende adet bittiği gün tek ilişki denedim. Artık Rabbime kalmış. Hayırlısıyla verir inşallah.Her anneye lazım diye bir kitap var orada erkek evlat isteyenler için bazı dualar var etrafımda yapıp sonuç alan arkadaşlarım oldu. Bir bakın isterseniz inşaallah
Benim de bugün 10. gün.Testte çıkar artık ama pazartesiyi bekliycez .Adetim 4 gün gecikti.10. gün tam pazar günü oluyor
Yaa maşallah size.Benimde eğer şüphelerim doğruysa 4. geliyor.Allah gönlünüze göre versinBenim 5 kızım var. Birde hayırlı sağlıklı bir erkek evlediminda olmasını istiyorum. Küçük kizim 2.5 yaşında. Bakalım Allah nasip ederse bende düşünüyorum bu ay hamile kalmayı.
Hayırlısı olsun inşallahYaa maşallah size.Benimde eğer şüphelerim doğruysa 4. geliyor.Allah gönlünüze göre versin
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah sevindimYaa maşallah size.Benimde eğer şüphelerim doğruysa 4. geliyor.Allah gönlünüze göre versin
Ben de telefonda ki App yumurtlama günü 14 -15 diyordu, akıntım en çok da o zamandı.. 2 kez yaptık, akşamı değerlendirdik ama zaman tutmuştur bilmiyorum. Hepimiz saglıkla kavuşalım inşallahValla bende adet bittiği gün tek ilişki denedim. Artık Rabbime kalmış. Hayırlısıyla verir inşallah.
Hayırlısıyla gelsin pazartesiiiBenim de bugün 10. gün.Testte çıkar artık ama pazartesiyi bekliycez .Adetim 4 gün gecikti.
Allah razı olsunHakkınızda hayırlısı olsun inşaallah sevindim