- 24 Nisan 2013
- 2.230
- 1.523
- 373
- 32
Hayırlısı ile inşallah.Sabah ilk işim eczaneye gitmek olacak tabi adet olmazsam o zamana kadarHayırlısıyla gelsin pazartesiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ile inşallah.Sabah ilk işim eczaneye gitmek olacak tabi adet olmazsam o zamana kadarHayırlısıyla gelsin pazartesiii
Belirtileriniz nedir ben de üçüncüden şüpheleniyorum . Bu sene ocak annelerinde tecrübeli anneler çok olacak gibi nasipseHayırlısı ile inşallah.Sabah ilk işim eczaneye gitmek olacak tabi adet olmazsam o zamana kadar
İnşallah bakalım Beyaz akıntı ve âdet ağrısına benzer kasik ağrısı ama çok hafif.Birde sol kasığımda bi his var . Önceki gebeliğimde de oldu.Ama inşallah psikolojik değildirBelirtileriniz nedir ben de üçüncüden şüpheleniyorum . Bu sene ocak annelerinde tecrübeli anneler çok olacak gibi nasipse
Ben unutmuşum belirtiler nasıldı, ilk defa kendimi dinliyorum. Eğer doğru hislerse burdan paylaşırız. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı. Gebelik bekleyen tüm adaylara ramazan bereketiyle gelir inşallah,hayırlı haberlerle şenlendirirler burayı.İnşallah bakalım Beyaz akıntı ve âdet ağrısına benzer kasik ağrısı ama çok hafif.Birde sol kasığımda bi his var . Önceki gebeliğimde de oldu.Ama inşallah psikolojik değildir
Amin inşallahBen unutmuşum belirtiler nasıldı, ilk defa kendimi dinliyorum. Eğer doğru hislerse burdan paylaşırız. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı. Gebelik bekleyen tüm adaylara ramazan bereketiyle gelir inşallah,hayırlı haberlerle şenlendirirler burayı.
Canım nasılsın test sonucun belli oldumuYok canim cumartesi transfer oldum henuz
Kimyasal gebelik geciriyorum canimCanım nasılsın test sonucun belli oldumu
Dün bende test yapacaktım eşim eczaneye uğramayı unutmasaydi Hayırlı olsun inşallah topigin ilk annelerinden birisi sizsinizMerhaba herkese dün test yaptım pozitif çıktı, çarşamba kan vereceğim inşallah. Her şey yolundaysa tahmini doğum 4 ocak 2022 gösteriyor takvim bakalım hayırlısı..
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda, hazır hissettiğinde ve istediğinde normal ,sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle..Kimyasal gebelik geciriyorum canim
Çok üzüldüm canım. Rabbim en kısa zamanda bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallahKimyasal gebelik geciriyorum canim
Hayırlı olsun canım sat nezamandı pekiiMerhaba herkese dün test yaptım pozitif çıktı, çarşamba kan vereceğim inşallah. Her şey yolundaysa tahmini doğum 4 ocak 2022 gösteriyor takvim bakalım hayırlısı..
Profil yazılarınizdan anladığım kadarıyla 2018 li bir oğlunuz var :) Benim de 2018 li bir kızım var. Sizin de kafanızı kurcalıyor mu bebek gelirse şüpheler doğruysa nasıl olur diyeHayırlı olsun canım sat nezamandı pekii
Teşekkürler.. sat 30 marttı canım.Hayırlı olsun canım sat nezamandı pekii
Gerçekten mi.. okuyamadım başları öğrenen yok mu ki daha başka.. ben erken gebelik testiyle adete 5 gün kala öğrendim :) siz gebe değil misiniz altta gebelik takvimi var?Dün bende test yapacaktım eşim eczaneye uğramayı unutmasaydi Hayırlı olsun inşallah topigin ilk annelerinden birisi sizsiniz
Eveet oğlum var tam 2 yaşında aralık 2018 doğumlu.. ve eğer tahminler yanıltmazsa bizi yine bu sene aralık ayına denk gelecek doğumumuz tam 3 yaş olacak aralarında. Umarım o zamana kadar biraz daha kolaylar şuan ki vaziyette bazen vaz geçmek istiyorum bu isteğimden yalan değil. Ama isteyen tarafımız ağır basıyor ayrıca oğlum normal şartlarda sakin uyumlu bir çocuk tabii istisnalar kaydeyi bozmazProfil yazılarınizdan anladığım kadarıyla 2018 li bir oğlunuz var :) Benim de 2018 li bir kızım var. Sizin de kafanızı kurcalıyor mu bebek gelirse şüpheler doğruysa nasıl olur diye
Benimde 29 mart ama henüz idrarda çıkmadı umarım çıkar siz erken öğrenmişsiniz tebrik ederimTeşekkürler.. sat 30 marttı canım.
Benimde 29 mart ama henüz idrarda çıkmadı umarım çıkar siz erken öğrenmişsiniz tebrik ederim
[/OTE]
İnşallah çıkar canım. Erken gebelik testinde çıktı benim de. Teşekkürler..
Hayırlı olsun saglıkla alın kucağınıza insallah :) bat tarihi gelmişmiydi.. erken mi yapmıştınız testiMerhaba herkese dün test yaptım pozitif çıktı, çarşamba kan vereceğim inşallah. Her şey yolundaysa tahmini doğum 4 ocak 2022 gösteriyor takvim bakalım hayırlısı..