- 16 Mart 2015
- 369
- 341
- 103
Şimdi gördümTeşekkürler.. sat 30 marttı canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi gördümTeşekkürler.. sat 30 marttı canım.
Sizinle aynı düşüncedeyim.Benim kız çok hareketli çok tatlı ama bence zor bir kız.Agustos doğumlu.İki de abi var onlar daha sakin tâbi büyüdüler 4 çocuk fikri birazcık fazla geliyor sayı olarak ama işte aynen isteyen taraf ağır basıyorEveet oğlum var tam 2 yaşında aralık 2018 doğumlu.. ve eğer tahminler yanıltmazsa bizi yine bu sene aralık ayına denk gelecek doğumumuz tam 3 yaş olacak aralarında. Umarım o zamana kadar biraz daha kolaylar şuan ki vaziyette bazen vaz geçmek istiyorum bu isteğimden yalan değil. Ama isteyen tarafımız ağır basıyor ayrıca oğlum normal şartlarda sakin uyumlu bir çocuk tabii istisnalar kaydeyi bozmaz
Takvimi bi hızla yaptım valla Negatif çıkarsa çok komik duruma düşeceğim.Neyse bize de eğlence olur burdaGerçekten mi.. okuyamadım başları öğrenen yok mu ki daha başka.. ben erken gebelik testiyle adete 5 gün kala öğrendim :) siz gebe değil misiniz altta gebelik takvimi var?
Takvimi bi hızla yaptım valla Negatif çıkarsa çok komik duruma düşeceğim.Neyse bize de eğlence olur burda
Hamilesinizdir inşallah. Maşallah bu olursa 4.mü olacak?Takvimi bi hızla yaptım valla Negatif çıkarsa çok komik duruma düşeceğim.Neyse bize de eğlence olur burda
Oo maşallah siz çocukları dizmişsiniz ne güzel Allah bağışlasın size de kolaylık versin. Bizim şuanda tek oğlumuz ikinciyi çok istiyoruz bakalım kısmet :)Sizinle aynı düşüncedeyim.Benim kız çok hareketli çok tatlı ama bence zor bir kız.Agustos doğumlu.İki de abi var onlar daha sakin tâbi büyüdüler 4 çocuk fikri birazcık fazla geliyor sayı olarak ama işte aynen isteyen taraf ağır basıyor
Oo maşallah siz çocukları dizmişsiniz ne güzel Allah bağışlasın size de kolaylık versin. Bizim şuanda tek oğlumuz ikinciyi çok istiyoruz bakalım kısmet :)
Kitabı bulamadım canım yaa birine verdim galiba baktım aklımdaydın ama istersen "her anneye lazım" adı netten sipariş verebilirsin ben yarın arakdaşıma da sorayım hatırlamıyorum kime verdiğimikitaptan sayfaları atıcaktın kuzum, sabırsızlıkla beklemedeyim
Hamilesinizdir inşallah. Maşallah bu olursa 4.mü olacak?
Evet olursa dördüncü olacak.İyi mi olur kötü mü olur bilemem tâbi ama düşüncesi bile mutlu ediyor.Hayirlisi ne ise öyle olur inşallahHamilesinizdir inşallah. Maşallah bu olursa 4.mü olacak?
Allah razı olsun İnşallah Allah gönlünüze göre versinOo maşallah siz çocukları dizmişsiniz ne güzel Allah bağışlasın size de kolaylık versin. Bizim şuanda tek oğlumuz ikinciyi çok istiyoruz bakalım kısmet :)
Hayırlısı olsun canım.Evet olursa dördüncü olacak.İyi mi olur kötü mü olur bilemem tâbi ama düşüncesi bile mutlu ediyor.Hayirlisi ne ise öyle olur inşallah
Merhaba hoş geldin. Benim de tahmini doğum 4 ocak görünüyor kan testi yaptırdınız mı?Merhaba ben de yeni geldim kuvvetle muhtemel Aralık sonu Ocak başı bebek gelecek ben de burada da olayım dedim inşallah testleri pozitif olup gelenler olur
Ocak ayının İlk annesiMerhaba herkese dün test yaptım pozitif çıktı, çarşamba kan vereceğim inşallah. Her şey yolundaysa tahmini doğum 4 ocak 2022 gösteriyor takvim bakalım hayırlısı..
Bende yeni öğrendim. Benimde Aralık sonu Ocak başı gibi.. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin. İsteyen herkese versin.Merhaba ben de yeni geldim kuvvetle muhtemel Aralık sonu Ocak başı bebek gelecek ben de burada da olayım dedim inşallah testleri pozitif olup gelenler olur
Hayırlı olsun, saglıkla kavuşun inşallah sat neydi :)Bende yeni öğrendim. Benimde Aralık sonu Ocak başı gibi.. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin. İsteyen herkese versin.
Sat 24 martti.Hayırlı olsun, saglıkla kavuşun inşallah sat neydi :)
Aminn canım buradan haberleşelimm varmı belirtilerin?Selam kızlar ve anneler, öncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun . Benim bat 2 mayıs sabırsızlıkla bekliyoruz. Eğer pozitifi görürsem ben de Ocak annesi olacağım. Rabbim bekleyen herkese güzel sonuçlar versin