- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
- 158
Oluk oluk su vermiyoruz ki zehirlensin aldığı en fazla beş kaşık oda bazen genelde üç dört çay kaşığı zehirlenmesi imkansız doyduğu zaman artk memeyi almio e yarım saat bir saatte birde emzirmeye çalıştım kabul etmedi çocuk ishal napayım mecbur verdim iyiki verdim diyorum ben herkesin kendi fikri kararı tabi her doktorda onay vermio anneler evlatlarını bu şekilde tanıyor en doğru kararı anne hissiyatı veriyor bence Muslini bir kez dene emin ol o şekilde olmayacakYine maşallah güzel almış.
Su için şöyle bir paylaşım görmüştüm o yüzden aklımdan geçirmedim.
Bizim sadece kolumun bölgesi değil tüm kafa su içinde kalıyor. Yeni banyodan çıkmış gibi
Ya çok sıcak emdikten 15--20 dak sonra su ver dedi bizim doktor da hatta alıştırma bardağı aldım aventin onunla vermeye başladım kendi tutuyo içiyo hem zevk alıyo bir iki damla gitse yeter oluk oluk içmicek ama sıcak emerken de terliyo o da çok emmek istemiyo artık bizimki de çok almıyo kilo artık eskisi gibiKızlar bebeklerinizin kilosu yazdan etkilendi mi?
Evde tartıyorum tartıyorum hep aynı. Sanki son 1 ayda anca 200-300 gram kilo aldı. Aşırı terliyor acaba ondan mı diye düşündüm. Sık teklif etmeye çalışıyorum normal de emiyor gibi ama tek fark emerken başının sular içinde olması.
Salı aylık kontrolü var. Doktorundaki tartıda kıyafetsiz tartılınca daha net olur ama sizde böyle bir durum oldu mu merak ettim.
Mamajoo ve avent aldım ben de mamajoo daha yavaş akıtıyor diye onunla veriyorum çünkü benim bebe oluk oluk içiyor. Suyu da artık ml hesabı vermiyorum. Hem az süt içiyor ( mama da yaptım onu da içmiyor iştahsız) hem çok terliyor. Bezi uzun süre boşsa ve idrar rengi bezde koyulaşmışsa su içmesine müsaade ediyorum. Özellikle öğleden sonra hem az emiyor hem çok terliyor. Yazın yeni doğum yapsaydık ne zor olurmuş ya. Şükür kış bebesi olmuş da büyüttük yine ❤Ya çok sıcak emdikten 15--20 dak sonra su ver dedi bizim doktor da hatta alıştırma bardağı aldım aventin onunla vermeye başladım kendi tutuyo içiyo hem zevk alıyo bir iki damla gitse yeter oluk oluk içmicek ama sıcak emerken de terliyo o da çok emmek istemiyo artık bizimki de çok almıyo kilo artık eskisi gibi
Tabii ki en iyi anne gözlemler evladını ve en iyi kararı verir. Ben pimpirikliyim. Olumsuz bir şey olursa kendimi suçlarım diye bunu görünce aklımdan geçirmedim. Zaten bizim doktor da emzirmek yeterli diyor.Oluk oluk su vermiyoruz ki zehirlensin aldığı en fazla beş kaşık oda bazen genelde üç dört çay kaşığı zehirlenmesi imkansız doyduğu zaman artk memeyi almio e yarım saat bir saatte birde emzirmeye çalıştım kabul etmedi çocuk ishal napayım mecbur verdim iyiki verdim diyorum ben herkesin kendi fikri kararı tabi her doktorda onay vermio anneler evlatlarını bu şekilde tanıyor en doğru kararı anne hissiyatı veriyor bence Muslini bir kez dene emin ol o şekilde olmayacak
Zaten iyi ki 6. Ayı Ağustosa falan kalmadı diyorum. Sıcaklar çok fena gerçekten. Ek gıdadan çok su içmesini iple çekiyorumYa çok sıcak emdikten 15--20 dak sonra su ver dedi bizim doktor da hatta alıştırma bardağı aldım aventin onunla vermeye başladım kendi tutuyo içiyo hem zevk alıyo bir iki damla gitse yeter oluk oluk içmicek ama sıcak emerken de terliyo o da çok emmek istemiyo artık bizimki de çok almıyo kilo artık eskisi gibi
Yazın doğurmadığıma ben de şükrediyorum. Cidden çekilecek gibi değilya. Düşünsene memeler terbiye olmamış akıyor falan ıykMamajoo ve avent aldım ben de mamajoo daha yavaş akıtıyor diye onunla veriyorum çünkü benim bebe oluk oluk içiyor. Suyu da artık ml hesabı vermiyorum. Hem az süt içiyor ( mama da yaptım onu da içmiyor iştahsız) hem çok terliyor. Bezi uzun süre boşsa ve idrar rengi bezde koyulaşmışsa su içmesine müsaade ediyorum. Özellikle öğleden sonra hem az emiyor hem çok terliyor. Yazın yeni doğum yapsaydık ne zor olurmuş ya. Şükür kış bebesi olmuş da büyüttük yine ❤
Bebe yeni doğmuş tutması bile zor olurdu canı yanacak diye. Kendimizi düşünemiyorum yaYazın doğurmadığıma ben de şükrediyorum. Cidden çekilecek gibi değilya. Düşünsene memeler terbiye olmamış akıyor falan ıyk
Ay bir de cam pencere açamazdık. Öff çok fenaaBebe yeni doğmuş tutması bile zor olurdu canı yanacak diye. Kendimizi düşünemiyorum yateri, hormonu, taşan sütü, depresyonu falan. Allah kolaylık versin yaz analarına
Ayni durumdayiz..çok agliyor yawrum acidanHanımlar benimki kucağıma aldığımda omzunu disliyo resmen. Aramızda bu aylarda diş çıkaran bebisi olan annemiz var mıdır
Benım oglum da acayıp ısırıyor nereyı yakalarsa hafıf kabarmıs ama erken bence kızım 9 aylıkken cıkardıHanımlar benimki kucağıma aldığımda omzunu disliyo resmen. Aramızda bu aylarda diş çıkaran bebisi olan annemiz var mıdır
Gecmıs olsun canım ınsallah daha ıyıdır annen? Kızımda avent kullanmıştım sagöa makınesı cok memnundum ama emanet verdıgım kısı bozmus bana da gorumcem versı mamajo harıka aventten daha ıyı tavsiye ederımAnneler çok uzun aradan sonra merhaba.Annemin rahatsızlığundan dolayı allak bullak oldum. Çalşma vaktim geliyor. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Çünkü benim ki çalışmadı. Tamir olur mu bilmiyorum. 1. Oğlumda kullandığım milkway memnundum. 1 el alamam çok pahalı.
Dolaba falan baktım. 2. El olunca emin ola adım. Sizlerden kullanmayıp satacak var mı ? Ya da şu marka iyidir. Cevap yazarsanız memnun olurum. Fiyat limitim 200,300 falan
Benim ilk bebeğim 6. Ayında patlatmıştı dişi. Şimdi kızımda hiç belirtisi bile yokHanımlar benimki kucağıma aldığımda omzunu disliyo resmen. Aramızda bu aylarda diş çıkaran bebisi olan annemiz var mıdır
Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallahİnşallah daha iyiye gidecek 64 gündür yoğunbakımda . Biraz biraz toparlıyor Allahın izniyle. Mamajo' ya da bakayım. Teşekkür ederim canım.
Çok geçmiş olsun inşallah iyidir annenizAnneler çok uzun aradan sonra merhaba.Annemin rahatsızlığundan dolayı allak bullak oldum. Çalşma vaktim geliyor. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Çünkü benim ki çalışmadı. Tamir olur mu bilmiyorum. 1. Oğlumda kullandığım milkway memnundum. 1 el alamam çok pahalı.
Dolaba falan baktım. 2. El olunca emin ola adım. Sizlerden kullanmayıp satacak var mı ? Ya da şu marka iyidir. Cevap yazarsanız memnun olurum. Fiyat limitim 200,300 falan
Anneler çok uzun aradan sonra merhaba.Annemin rahatsızlığundan dolayı allak bullak oldum. Çalşma vaktim geliyor. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Çünkü benim ki çalışmadı. Tamir olur mu bilmiyorum. 1. Oğlumda kullandığım milkway memnundum. 1 el alamam çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?