• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yine maşallah güzel almış.
Su için şöyle bir paylaşım görmüştüm o yüzden aklımdan geçirmedim.

Bizim sadece kolumun bölgesi değil tüm kafa su içinde kalıyor. Yeni banyodan çıkmış gibi

Oluk oluk su vermiyoruz ki zehirlensin aldığı en fazla beş kaşık oda bazen genelde üç dört çay kaşığı zehirlenmesi imkansız doyduğu zaman artk memeyi almio e yarım saat bir saatte birde emzirmeye çalıştım kabul etmedi çocuk ishal napayım mecbur verdim iyiki verdim diyorum ben herkesin kendi fikri kararı tabi her doktorda onay vermio anneler evlatlarını bu şekilde tanıyor en doğru kararı anne hissiyatı veriyor bence Muslini bir kez dene emin ol o şekilde olmayacak

Kızlar bebeklerinizin kilosu yazdan etkilendi mi?
Evde tartıyorum tartıyorum hep aynı. Sanki son 1 ayda anca 200-300 gram kilo aldı. Aşırı terliyor acaba ondan mı diye düşündüm. Sık teklif etmeye çalışıyorum normal de emiyor gibi ama tek fark emerken başının sular içinde olması.
Salı aylık kontrolü var. Doktorundaki tartıda kıyafetsiz tartılınca daha net olur ama sizde böyle bir durum oldu mu merak ettim.
Ya çok sıcak emdikten 15--20 dak sonra su ver dedi bizim doktor da hatta alıştırma bardağı aldım aventin onunla vermeye başladım kendi tutuyo içiyo hem zevk alıyo bir iki damla gitse yeter oluk oluk içmicek ama sıcak emerken de terliyo o da çok emmek istemiyo artık bizimki de çok almıyo kilo artık eskisi gibi

Ya çok sıcak emdikten 15--20 dak sonra su ver dedi bizim doktor da hatta alıştırma bardağı aldım aventin onunla vermeye başladım kendi tutuyo içiyo hem zevk alıyo bir iki damla gitse yeter oluk oluk içmicek ama sıcak emerken de terliyo o da çok emmek istemiyo artık bizimki de çok almıyo kilo artık eskisi gibi
Mamajoo ve avent aldım ben de mamajoo daha yavaş akıtıyor diye onunla veriyorum çünkü benim bebe oluk oluk içiyor. Suyu da artık ml hesabı vermiyorum. Hem az süt içiyor ( mama da yaptım onu da içmiyor iştahsız) hem çok terliyor. Bezi uzun süre boşsa ve idrar rengi bezde koyulaşmışsa su içmesine müsaade ediyorum. Özellikle öğleden sonra hem az emiyor hem çok terliyor. Yazın yeni doğum yapsaydık ne zor olurmuş ya. Şükür kış bebesi olmuş da büyüttük yine ❤

Bir de emziren ve işe başlayacak anneler alıştırma bardaklarından küt ve yumuşak uçlu olanlara alışırsa bebekler ilerde sütü/mamayı da onunla vermeyi tavsiye ediyor takip ettiğim emzirme danışmanı. Biberon kaynaklı meme reddini engelliyormuş ☺

Oluk oluk su vermiyoruz ki zehirlensin aldığı en fazla beş kaşık oda bazen genelde üç dört çay kaşığı zehirlenmesi imkansız doyduğu zaman artk memeyi almio e yarım saat bir saatte birde emzirmeye çalıştım kabul etmedi çocuk ishal napayım mecbur verdim iyiki verdim diyorum ben herkesin kendi fikri kararı tabi her doktorda onay vermio anneler evlatlarını bu şekilde tanıyor en doğru kararı anne hissiyatı veriyor bence Muslini bir kez dene emin ol o şekilde olmayacak
Tabii ki en iyi anne gözlemler evladını ve en iyi kararı verir. Ben pimpirikliyim. Olumsuz bir şey olursa kendimi suçlarım diye bunu görünce aklımdan geçirmedim. Zaten bizim doktor da emzirmek yeterli diyor.
Deneyeyim müslini en kötü zaten temastan kaynaklı sıcağı alır inşallah

Zaten iyi ki 6. Ayı Ağustosa falan kalmadı diyorum. Sıcaklar çok fena gerçekten. Ek gıdadan çok su içmesini iple çekiyorum 😂
Pipetli bardak aldım ben de. Onunla vermek istyorum inşallah.
Bakalım Salıya aldım randevu netleşir tam kaç almış. Allahtan ek gıdaya az kaldı. Ufak ufak destekleriz bir şeylerle

Mamajoo ve avent aldım ben de mamajoo daha yavaş akıtıyor diye onunla veriyorum çünkü benim bebe oluk oluk içiyor. Suyu da artık ml hesabı vermiyorum. Hem az süt içiyor ( mama da yaptım onu da içmiyor iştahsız) hem çok terliyor. Bezi uzun süre boşsa ve idrar rengi bezde koyulaşmışsa su içmesine müsaade ediyorum. Özellikle öğleden sonra hem az emiyor hem çok terliyor. Yazın yeni doğum yapsaydık ne zor olurmuş ya. Şükür kış bebesi olmuş da büyüttük yine ❤
Yazın doğurmadığıma ben de şükrediyorum. Cidden çekilecek gibi değilya. Düşünsene memeler terbiye olmamış akıyor falan ıyk

Yazın doğurmadığıma ben de şükrediyorum. Cidden çekilecek gibi değilya. Düşünsene memeler terbiye olmamış akıyor falan ıyk
Bebe yeni doğmuş tutması bile zor olurdu canı yanacak diye. Kendimizi düşünemiyorum ya😆 teri, hormonu, taşan sütü, depresyonu falan. Allah kolaylık versin yaz analarına😪

Merhaba hanimlar yeni katildim bende 5aylik olucak kizim ek gida olarak ne veriyorsunuz anne sutune doyuyo ama kilo almiyo cok zayif

Bebe yeni doğmuş tutması bile zor olurdu canı yanacak diye. Kendimizi düşünemiyorum ya😆 teri, hormonu, taşan sütü, depresyonu falan. Allah kolaylık versin yaz analarına😪
Ay bir de cam pencere açamazdık. Öff çok fenaa😂
Çok şükür diyerek doğuranlara kolaylıklar dileyelim gerçelten

Anneler çok uzun aradan sonra merhaba.Annemin rahatsızlığundan dolayı allak bullak oldum. Çalşma vaktim geliyor. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Çünkü benim ki çalışmadı. Tamir olur mu bilmiyorum. 1. Oğlumda kullandığım milkway memnundum. 1 el alamam çok pahalı.
Dolaba falan baktım. 2. El olunca emin ola adım. Sizlerden kullanmayıp satacak var mı ? Ya da şu marka iyidir. Cevap yazarsanız memnun olurum. Fiyat limitim 200,300 falan

Anneler çok uzun aradan sonra merhaba.Annemin rahatsızlığundan dolayı allak bullak oldum. Çalşma vaktim geliyor. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Çünkü benim ki çalışmadı. Tamir olur mu bilmiyorum. 1. Oğlumda kullandığım milkway memnundum. 1 el alamam çok pahalı.
Dolaba falan baktım. 2. El olunca emin ola adım. Sizlerden kullanmayıp satacak var mı ? Ya da şu marka iyidir. Cevap yazarsanız memnun olurum. Fiyat limitim 200,300 falan
Gecmıs olsun canım ınsallah daha ıyıdır annen? Kızımda avent kullanmıştım sagöa makınesı cok memnundum ama emanet verdıgım kısı bozmus bana da gorumcem versı mamajo harıka aventten daha ıyı tavsiye ederım

Çok geçmiş olsun inşallah iyidir anneniz 🙏 Bende avent marka var dolaptan almıştım bende, aslında güzel sağıyor ama benim sütüm çok az ancak bebeğim emerse çıkıyor, elimle bile sıktırsam az geliyor, bende almadan öok araştırmıştım başka amrka deneyimlemediğim için güzel bence

Merhaba süt varsa manuel pompada iş görecektir ben mycey almistim e bebeğin kendi ürünü .Doğumdan sonra kullandım güzeldi ama şu an sağacak kadar çıkmiyor

Back