• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallah🌹 güzel günler göstersin 💐

Merhaba süt varsa manuel pompada iş görecektir ben mycey almistim e bebeğin kendi ürünü .Doğumdan sonra kullandım güzeldi ama şu an sağacak kadar çıkmiyor

Çok geçmiş olsun inşallah iyidir anneniz 🙏 Bende avent marka var dolaptan almıştım bende, aslında güzel sağıyor ama benim sütüm çok az ancak bebeğim emerse çıkıyor, elimle bile sıktırsam az geliyor, bende almadan öok araştırmıştım başka amrka deneyimlemediğim için güzel bence
Sağolun inşallah atlatacağız. Amin inşallah

Anneler çok uzun aradan sonra merhaba.Annemin rahatsızlığundan dolayı allak bullak oldum. Çalşma vaktim geliyor. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Çünkü benim ki çalışmadı. Tamir olur mu bilmiyorum. 1. Oğlumda kullandığım milkway memnundum. 1 el alamam çok pahalı.
Dolaba falan baktım. 2. El olunca emin ola adım. Sizlerden kullanmayıp satacak var mı ? Ya da şu marka iyidir. Cevap yazarsanız memnun olurum. Fiyat limitim 200,300 falan
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyi olur 🙏🏻 Lansinoh kullanıyorum ve önermem çift başlıklı aldım ama tek alsam daha iyiymiş pişmanım

Merhaba hanimlar yeni katildim bende 5aylik olucak kizim ek gida olarak ne veriyorsunuz anne sutune doyuyo ama kilo almiyo cok zayif
Zaten başlarda doyumluk değil tadımlık verdiriyolar ben de geçen kiraz damlattım ağzına allahım o nasıl şapırdatmaaa bayıldı bugün de elmayı tattırcam ama öyle kaşıkla vercek kadar değil gerçi önce meyve ile başlamayın bu sefer kabak yemiyo diyolar ama öööyyyle bakıyo sofraya falan çok metaklı yemeye benim kızın süt alerjisi vardı o yüzden az az denicem 3 gün kuralına göre vericrm 3 gün boyunca sadece aynı şeyi az az veriyosun

Anneler çok uzun aradan sonra merhaba.Annemin rahatsızlığundan dolayı allak bullak oldum. Çalşma vaktim geliyor. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Çünkü benim ki çalışmadı. Tamir olur mu bilmiyorum. 1. Oğlumda kullandığım milkway memnundum. 1 el alamam çok pahalı.
Dolaba falan baktım. 2. El olunca emin ola adım. Sizlerden kullanmayıp satacak var mı ? Ya da şu marka iyidir. Cevap yazarsanız memnun olurum. Fiyat limitim 200,300 falan
Elektrikliler çok yavaş çekiyor ya ben manuelleri daha çok sevdim hemen sağıyosun daha pratik

Zaten başlarda doyumluk değil tadımlık verdiriyolar ben de geçen kiraz damlattım ağzına allahım o nasıl şapırdatmaaa bayıldı bugün de elmayı tattırcam ama öyle kaşıkla vercek kadar değil gerçi önce meyve ile başlamayın bu sefer kabak yemiyo diyolar ama öööyyyle bakıyo sofraya falan çok metaklı yemeye benim kızın süt alerjisi vardı o yüzden az az denicem 3 gün kuralına göre vericrm 3 gün boyunca sadece aynı şeyi az az veriyosun
Bilemedimki simdi bu doktorlarda bisey bilmiyo 😒

Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyi olur 🙏🏻 Lansinoh kullanıyorum ve önermem çift başlıklı aldım ama tek alsam daha iyiymiş pişmanım

Elektrikliler çok yavaş çekiyor ya ben manuelleri daha çok sevdim hemen sağıyosun daha pratik
Teşekkürler. Amin inşallah. Bugün genel yoğunbakıma aldılar bu bile çpk güzel bir ilerleme Allahım yardım etsin tüm hastalara.
Ataptördenmiş sanırım kaynatıp benimkini kullanacağım bugün.

Bu kadar işe nasil yetişiyorsunuz? Gerçekten takdir ediyorum 🤯😱 ben 1 bebe ile dayanamiyorum ki annem babam ile birlikteyiz aylardır aynı evde yaşıyoruz. Dün 15 45 te son uyku yaptı kızım 19 00 da uyutmaya başladım 19 30 da uyandı ve 23 00 a kadar uyumadı direndi. Ben bitiyorum böyle zamanlarda. Akşam olsa da 1 saat kendime vakit kalsa diye bekliyorum. O da kalmıyor çok umutsuzluğa düşüyorum. Çok hareketli kucakta bile 5 dk rahat durmayan bir kızım oldu. Annem babam ben sıraya bindirip ilgileniyoruz. Sürekli mızlıyor 🤕 Eşim ve ben de sakin ve rutin seven insanlarız. Evimiz sessiz ve huzurludur. Nasıl böyle oldu şaşkınım.
Bizim ev de dogumdan beri full. Asla yalniz kalamadik. Delirmek uzereyim.
Kızlar ek gıdaya hazırlık için neler aldınız? Oioi puzzle tabak kaşık, munchkin vakumlu tabak kase bir sürü kaşık ( neden çok aldım ben de bilmiyorum) meyve süzgeci gibi bir şey, kulplu damlatmaz bardak, önlükler aldım yeterli mi?

Buharda pişirmek için süzgeç de al canım sanırım ilk başlar hep buharda pişircez o çok lazım olcak oioi indirimlerndem ben de aldım bir şeyler cam rende falan alırım heralde bir de

Oioi tabak,kase, kaşık, meyve süzgeci, damlatmaz bardak avent, önlükler. Yoğurt için minik kavanozlar. Buhar aparatı alacaktım vazgeçtim kendi suyunda çektirip yapacağım sebzeleri

Dogumdan beri sadece bez ve popo mendili aliyorduk, simdi bunlari alicaz heyecanlandim☺

Kizlar ben de iste malum ev kalabalik, sacma olayla fln akisina biraktim.gidiyorum.. ic huzurum yerinde ama dış huzurum degil😂
Bizim ufaklik tam 5. Ayinda kendilinden dondu desteksizce. Sasirdim cunku kizim 8 aylikken hala yatiyodu sirt ustu. Bu erken oldu nasilsa.
4. Ayindan beri oturtuyorum ben 5-10 dakka hergun. Doktor oyle demosti. Belki de o yuzden erken dondu.
Doktor muz fln tattirabilirsin demisti ama ben daha denemedim 6. Ayda baslicam Annemin danismanliginda😊
Sut olayimiz hala cozulemedi ama en azindan uyurken emiyor ona da bin sukur diip devam ediyorum. Zaten bu kadar ruh hastasi insanin arasinda sutumun olmasi imkansiz. Delirmedigime sukredeyim..

Kizlar ben de iste malum ev kalabalik, sacma olayla fln akisina biraktim.gidiyorum.. ic huzurum yerinde ama dış huzurum degil😂
Bizim ufaklik tam 5. Ayinda kendilinden dondu desteksizce. Sasirdim cunku kizim 8 aylikken hala yatiyodu sirt ustu. Bu erken oldu nasilsa.
4. Ayindan beri oturtuyorum ben 5-10 dakka hergun. Doktor oyle demosti. Belki de o yuzden erken dondu.
Doktor muz fln tattirabilirsin demisti ama ben daha denemedim 6. Ayda baslicam Annemin danismanliginda😊
Sut olayimiz hala cozulemedi ama en azindan uyurken emiyor ona da bin sukur diip devam ediyorum. Zaten bu kadar ruh hastasi insanin arasinda sutumun olmasi imkansiz. Delirmedigime sukredeyim..
Eviniz neden kalabalık

Merhaba hanimlar yeni katildim bende 5aylik olucak kizim ek gida olarak ne veriyorsunuz anne sutune doyuyo ama kilo almiyo cok zayif
5,5 aylık başladık. Yoğurt- havuç- patates olarak gidiyorum 3 gün kuralına göre. Uzun sürüyor bu tadım işleri az az veriyorsun. Bunun dışında erik kiraz karpuz peynir tattırdığımda oldu 😄 alerjik durum var mı yok mu ona bakıyorum normalde emiyor. Ama yemek istiyor artık süt yeterli gelmeyecek yakında sanki

Allah sabır versin canım.

5,5 aylık başladık. Yoğurt- havuç- patates olarak gidiyorum 3 gün kuralına göre. Uzun sürüyor bu tadım işleri az az veriyorsun. Bunun dışında erik kiraz karpuz peynir tattırdığımda oldu 😄 alerjik durum var mı yok mu ona bakıyorum normalde emiyor. Ama yemek istiyor artık süt yeterli gelmeyecek yakında sanki
Bende oyle dusunyorum

Kızlar bebegim iyice az emiyor artık mama da istemiyor. Gelişimi iyi gibi. Destekli oturuyor öne düşmeyi engelliyor ama yanlar ve arkaya devriliyor. Sırt üstünden yüzüstüne rahat dönüyor tersini 2 3 kere yapabildi geliştiremedi onu. Yüzüstü sürünerek ilerliyor ama emekleme gibi değil tam olarak. Yalnızzz kilo 7 boy 64 kafa çevresi 41.7 cm. Sağlıklı sınırlar içinde biliyorum ama fiziksel gelişimi yavaşladı 2 aydır. 400 gr ve 600 gr aldı. Yeterince beslenemediği için mi böyle düşünüyorum sürekli. Sütüm var gece lıkır lıkır sesini duyuyorum gündüz asla öyle içmiyor. Emzirebilmek çok zor zaten bunu yapabiliyorken anlamadığım sebepten kaybetmek istemiyorum 😔

Kızlar bebegim iyice az emiyor artık mama da istemiyor. Gelişimi iyi gibi. Destekli oturuyor öne düşmeyi engelliyor ama yanlar ve arkaya devriliyor. Sırt üstünden yüzüstüne rahat dönüyor tersini 2 3 kere yapabildi geliştiremedi onu. Yüzüstü sürünerek ilerliyor ama emekleme gibi değil tam olarak. Yalnızzz kilo 7 boy 64 kafa çevresi 41.7 cm. Sağlıklı sınırlar içinde biliyorum ama fiziksel gelişimi yavaşladı 2 aydır. 400 gr ve 600 gr aldı. Yeterince beslenemediği için mi böyle düşünüyorum sürekli. Sütüm var gece lıkır lıkır sesini duyuyorum gündüz asla öyle içmiyor. Emzirebilmek çok zor zaten bunu yapabiliyorken anlamadığım sebepten kaybetmek istemiyorum 😔
Ya artık az almaya başladılar zaten benim kızım da öyle normal dedi doktor bu durum bir de memede artık fazla durmuyo 3-5 dk anca dıruyo ben de o yüzden saat başı emziriyorum bir iki fırt çekip bırakıyo herkes süt artık daha doyurucu diyo zaten ağlar diyolar aç olsa demek ki aç değil
Ayyy çok sevkli ya ne yicek ne yemicek diye bakmak kendimi zor tutuyom yedirmemek için bi gıdım azcık muzu ezdim mememden biraz süt sağdım elimle kardım iyice sıvı hale getirdim ağzına tattırdım bayıldııı 😀 meyveden başlatınca kabak yemez diyolar ama inş yer onlrı da 😀

Back