Ben de doğrusu haşlama sebze ile başlamak diye biliyorum. Geçen hafta 4. Ay kontrolünde ek gıda için 5.5 ayda meyve suyu ile başlarsın dedi doktor. Sebze çorbaları yaparsın sonrasında da dedi. Önce sebze ile başlayacağız tabi ama doktorlar da farklı konuşabiliyormuş görmüş oldukİlk basta sebzelerden başlayın havuç patates kabak ispanak gibi tatlı ve şekerli meyvelerden başlarsaniz diğerini yemek istemeyecektir ilk tercih sebze olmalı. Bide yapabilirseniz buharda haşlama yöntemiyle..onunda kolay yolu tencerenin üzerine konulan aparatlar var altta su kaynarken üzerine koyduğun kevgirde sebzeler pişiriyor buharla fiyatı uygundu onu alabilirsiniz. Yada suda haşlama
Irmikle meyveleri karıştırıp mamalar hazırlayabilirsiniz tatlanmis olur ben siyah kuru üzüm kuru kayısı haslardim ezerdim ve irmikle karistirridim hem kayısı bağırsaklarına iyi gelir üzüm kan için zaten iyi pekmezle de tatlandirabikirsiniz
Daha bir sürü şeyler vardi da yaptıkça yazarım ben daha geçmedim 5 ay 1 haftalik 6 yi bekleyecem