Testler yanıltıcı yenidoğanlarda gerek yok dedi doktor negatif çıksa bile olabilir hassasiyet zaten bu alerji değil arkdşlar yani bağırsaklar zamanla alışıyo bak benim kız alıştı açtım diyetiTest olmadan mı diyete başladın? Biz de 1,5 aylık olduğumuzdan beri diyetteyim. Testi ne zaman tekrarlasam diyorum. 4 aylıkken tekrar edelim demişti alerji doktoru ama kakadan kan geldi 2 kere. Bilemedim o yüzden
Ben damlaları 2 ay olmadan bıraktım. Bence faydası yok. Neredeyse hepsimi denedim
Benim 20 günlükken çıkmıştı hassasiyeti çok şükür geçiyo sizin de geçer zaten ek gıdada onlarla başlamıyo ya bakalım direk nasıl yedircez doktor ek gıda öncesi gel konuşalım dedi neyle başlayacağımızı dediTestler yanıltıcı yenidoğanlarda gerek yok dedi doktor negatif çıksa bile olabilir hassasiyet zaten bu alerji değil arkdşlar yani bağırsaklar zamanla alışıyo bak benim kız alıştı açtım diyetien son dana etinde tekrar kan geldi 3 hafta sonra parça parça ondan da yemeye başladım birden değil gıdım gıdım 2 gün önce köfte yedim tepki vermedi
Yaz için 3 saatte 1 yetmeyebilir belki. Biz nasıl susuyorsak onlar da susuyorlar.Kızlar ben 41 derece sıcaklığı olan bi yerde yaşıyorum. Kızım bugün çok terledi baya sıcaktı ev sadece zıbınla duruyodu ama özellikle kafası çok terledi. Ve bugün bezleri hiç dolu değildi çok az yaptı çişini acaba terlediği için mi diyorum ama aç mı bıraktım çocuğu acaba diye de düşünmeden edemiyorum. 3 saatte 1 emzirdim yine her zamanki gibi ama bugün neden öyle oldu anlamadım
Uyuduğunda nasıl yapıyorsun peki kaç saatte bir teklif ediyorsun?Yaz için 3 saatte 1 yetmeyebilir belki. Biz nasıl susuyorsak onlar da susuyorlar.
Aç kalmamıştır inşallah da terle de atabilir tabii
Bizim de çiş azaldı. Sık sık teklif ediyorum ds
Benimki gece uykusunda çok uyanıyor 12 den sonra. Ama geç uyanırsa garanti olsun diye her emzirmeden 2 saat sonrasına alarm kuruyorum. Nadiren çalıyor alarmUyuduğunda nasıl yapıyorsun peki kaç saatte bir teklif ediyorsun?
Yazın daha cok su ıcmek ve emzırmek gerektıgını soyledı bır dr. Bız de de cıs azaldı gecelerıKızlar ben 41 derece sıcaklığı olan bi yerde yaşıyorum. Kızım bugün çok terledi baya sıcaktı ev sadece zıbınla duruyodu ama özellikle kafası çok terledi. Ve bugün bezleri hiç dolu değildi çok az yaptı çişini acaba terlediği için mi diyorum ama aç mı bıraktım çocuğu acaba diye de düşünmeden edemiyorum. 3 saatte 1 emzirdim yine her zamanki gibi ama bugün neden öyle oldu anlamadım
Geçen gun aynı şeyi yaşadım beş saat çiş yapmadı çişli bez çok azaldı üstüne birde bnmki ishaldi üç saatte bir asla bizimki emmio bazen saat başı genelde bir buçuk saatte bir emio ben o zmn saat başı emzirdim üstüne emme bitince kendisi bırakınca su verdim onuda bayağı içti bizim ev 30 derece her yer acik açık olmasına rağmen böyle evin ici susuz kalsa çocuğun genel durumundan anlarsın baygınlık halsizlik bingildakta çökükluk olur sen her emzirme sonrası yarım saat sonra bir saat sonra bence su teklif et mutlaka veya daha sık emzir sıcaklarda çocuklar susuz kalmasinKızlar ben 41 derece sıcaklığı olan bi yerde yaşıyorum. Kızım bugün çok terledi baya sıcaktı ev sadece zıbınla duruyodu ama özellikle kafası çok terledi. Ve bugün bezleri hiç dolu değildi çok az yaptı çişini acaba terlediği için mi diyorum ama aç mı bıraktım çocuğu acaba diye de düşünmeden edemiyorum. 3 saatte 1 emzirdim yine her zamanki gibi ama bugün neden öyle oldu anlamadım
Ben 12 saat boş bez alınca ve emme isteği de az olunca dr a sordum. 10 ml su ile başlayıp gunde 50 ml suya kadar izin verdi. Avent suluğa alıştırmaya çalışıyorum. Kontrol edemeyince çay kaşığı ile veriyorum kaşıkla rahatlıkla içiyor. Evi mutlaka serin tutun çocuk sıcaklamayacak dedi. Dr una sor istersen idrar az yapma böbrekler için iyi değil ama çok su verme de hem böbrek yükü hem de süt ihtiyacını azaltıyor. Orta yolu bulmak lazımKızlar ben 41 derece sıcaklığı olan bi yerde yaşıyorum. Kızım bugün çok terledi baya sıcaktı ev sadece zıbınla duruyodu ama özellikle kafası çok terledi. Ve bugün bezleri hiç dolu değildi çok az yaptı çişini acaba terlediği için mi diyorum ama aç mı bıraktım çocuğu acaba diye de düşünmeden edemiyorum. 3 saatte 1 emzirdim yine her zamanki gibi ama bugün neden öyle oldu anlamadım
Cocuklarin duygusal ihtiyaclari da var tabi haklisin ama bu bir surec ve gececek. Insanoglu dusundugumuzden daha saglam. Bir sureligine biraz kendi basina sacma sapan seylerle de ugrassa duygusal bir bosluk veya travma olmaz. Zaten oyle bir sey olsa anlarsin. Gece kabusu, cis kacirma, vs vs. Biz cocuklarimizla her ani verimli gecirmek istiyor yapamadikca bir seyleri kaciriyoruz hissi, vicdan azabi gibi duygularla kendimizi sucluyoruz ama gercek su ki hayat tam da bu aslinda. Her an 100% dogru olamaz ki. Cocuklarin da kendi kendilerine oyanlanmalari hatta sıkılmalari gerekiyor. Kendi cocuklugumu dusunuyorum da hic de annemle etkinlik yaptigimi hatirlamiyorumÇocuklara üzülüyorum sadece fiziksel ihtiyaçlari karsilanmamali..
Büyükle ne oyunlar etkinlikler yapardım bitti hepsi küçüğede başlayamadım öyle şeylere.. Sürekli büyüğün elinde telefon video tv.. Büyük dediğim 2 buçuk yaş
Inşallah ya inşallah seneye rahatlariz 1 buçuk yaş olunca beraber oynarlar..
2 side sürekli evde olduğu için hiç kendime alanım zamanim yok..
Ne yapıp edip büyüğü bazı etkinlikler içine sokmam lazım bazı kurslar kreş gibi
Merhaba geç oldu ama cevap vereyim ben de aynı şekilde çok sıcak bir yerdeyim dışarısı 40 küsür içerisi 35 derece oluyo gece hiç uyanmayan bebeğim sıcaktan uyuyamaz oldu hatta sürekli dönüyo yüzünü yatağa gömüyo korkudan uyuyamıyorum artık ve bir gün boyunca hiç çiş yapmadığı için doktora götürdüm kan testleri normal çıktı ama doğru dürüst bir şey diyen olmadı sonra kendi doktorumuza gittik böbrek ultrasonu normal çıktı sıcaktan idrar azalırmış ama yine de enfeksiyon belirtisi var diye antibiyotik başladık şimdi sabah bir kez çiş yaptı hala yok doktorumuz kaynamış hazır suyu ver susuz kalıyor dedi 2 saatte bir emziriyorum bu aradaKızlar ben 41 derece sıcaklığı olan bi yerde yaşıyorum. Kızım bugün çok terledi baya sıcaktı ev sadece zıbınla duruyodu ama özellikle kafası çok terledi. Ve bugün bezleri hiç dolu değildi çok az yaptı çişini acaba terlediği için mi diyorum ama aç mı bıraktım çocuğu acaba diye de düşünmeden edemiyorum. 3 saatte 1 emzirdim yine her zamanki gibi ama bugün neden öyle oldu anlamadım
Bu arada doktorumuz suyu günde yarım çay bardağı bir çay bardağı aralığında ver onu geçmesin bir de emzirmeden 15-20 dk sonra ver dediMerhaba geç oldu ama cevap vereyim ben de aynı şekilde çok sıcak bir yerdeyim dışarısı 40 küsür içerisi 35 derece oluyo gece hiç uyanmayan bebeğim sıcaktan uyuyamaz oldu hatta sürekli dönüyo yüzünü yatağa gömüyo korkudan uyuyamıyorum artık ve bir gün boyunca hiç çiş yapmadığı için doktora götürdüm kan testleri normal çıktı ama doğru dürüst bir şey diyen olmadı sonra kendi doktorumuza gittik böbrek ultrasonu normal çıktı sıcaktan idrar azalırmış ama yine de enfeksiyon belirtisi var diye antibiyotik başladık şimdi sabah bir kez çiş yaptı hala yok doktorumuz kaynamış hazır suyu ver susuz kalıyor dedi 2 saatte bir emziriyorum bu arada
Bu arada doktorumuz suyu günde yarım çay bardağı bir çay bardağı aralığında ver onu geçmesin bir de emzirmeden 15-20 dk sonra ver dedi
Inan ben de yapacam bıseyler de eşim abartır dıye baslayamadımAaa ben de diyorum neden çişi azaldı diye sürekli emziriyorum saat başı bir de yaz geldi artık bizim doktor da özellikle dışarda su ver artık dedi zaten veriyordum arada ama dışarda eşim 10 dk bir biberonu dayıyo çocuğa
Evet ya ben de çok korkmuştum böbrek ultrasonuna kadar çektirdimAaa ben de diyorum neden çişi azaldı diye sürekli emziriyorum saat başı bir de yaz geldi artık bizim doktor da özellikle dışarda su ver artık dedi zaten veriyordum arada ama dışarda eşim 10 dk bir biberonu dayıyo çocuğa
Bu gaz mahvetti bizi.kimyon rezene gaz damlaları herseyi denedim yok bitmiyor özellikle gece.diyette bitirdi beni 54 kilo oldum.artik elim ayağım titriyor cok güçsuzlestim.Aman sorma bir de ne alerjisi üşütmüştür o diyenler vardı banaŞaç baş yolma emojisi olsa tam bu durumluk her boka üşütmüştür diyolar başka bi halt bildikleri yok eskilerin ben de sinir olmştm ama diyet yaptım 4 haftada anca düzeldi relactaZ damla kullanıyo alerjik bebeği olanlar ben nurse harvey kullandm mutlaka gaz damlası gerekiyo bir de sürekli bacaklarını da hareket ettir spor yaptır çok gazlı oluyolar sen de kimyon tohumu çayı iç rahatlatsın benim kız ne çekti allahım o ne ağlamalar yarabbim sadece kolik orhan dinleyince rahatlıyordu hep gece ağlaya ağlaya uyanıyordu içim parçalanıyordu ama atlattık sen de atlatıcaksın. Merak etme sen kimsye bakma bebeğini en iyi sen tanırsın ve sen anlarsın sen alerji diyosan alerjidir o yolunda devam et başkalarını salla he he de geç
Ne kadarlık canım bebegin? Benım oglum da cok şiddetlı gecırdı gaz donemını sımdı baya azaldı bıtmedı ama bukadar azalması bıle ıyı geldı bana. Uyku hala duzensız bızde gece 3 ten sonra yanıma yatırıyorum hep memede zaten emzık nıyetıne denedım ama emzık almıyor.Bu gaz mahvetti bizi.kimyon rezene gaz damlaları herseyi denedim yok bitmiyor özellikle gece.diyette bitirdi beni 54 kilo oldum.artik elim ayağım titriyor cok güçsuzlestim.
Bizimki de öyle. Ve bütün gece emmek istiyo azıcık memeden uzaklaşsa ağlıyo. İyi olacağımıza günden güne daha zorlaşıyor sanki artık halusinasyon görüyo gibiyim gerçeklik algımı yitiricem yakındaMerhaba herkese.bebeklerinizin gece uykusu nasıl.biz şu sıralar kötüyüz uyku konusunda.1.5 saatte uyanıyor en son saat 5.30 gibi kaka için uyanma başlıyor. 6dan sonra kalkış.hep böyle mi olacak zombi gibiyim artık.
4.5 aylik.gitgide daha da uykusuz oldu.ben sallayarak uyutuyorum.sallamayi bırakınca uyanıyor.hep böylemi olacak diye düşünmekten psikolojim bozuldu.Ne kadarlık canım bebegin? Benım oglum da cok şiddetlı gecırdı gaz donemını sımdı baya azaldı bıtmedı ama bukadar azalması bıle ıyı geldı bana. Uyku hala duzensız bızde gece 3 ten sonra yanıma yatırıyorum hep memede zaten emzık nıyetıne denedım ama emzık almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?