- 4 Nisan 2021
- 596
- 575
- 33
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olabilirimİyi akşamlar arkadaslar sizlerden birşey rica etmek istiyorum benim erkek bebeğim olacak ama evim kira eşim çalışıyor ama yetmiyor sizlerden ricam Yenidoğan erkek bebek kiyafeti yardımcı olur musunuz
Ben olabilirimİyi akşamlar arkadaslar sizlerden birşey rica etmek istiyorum benim erkek bebeğim olacak ama evim kira eşim çalışıyor ama yetmiyor sizlerden ricam Yenidoğan erkek bebek kiyafeti yardımcı olur musunuz
bende olabilirim. hatta birini arıyordum vermek için:)İyi akşamlar arkadaslar sizlerden birşey rica etmek istiyorum benim erkek bebeğim olacak ama evim kira eşim çalışıyor ama yetmiyor sizlerden ricam Yenidoğan erkek bebek kiyafeti yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederimbende olabilirim. hatta birini arıyordum vermek için:)
Bence var canım ya ben oyuzden dıkkatlı yıyorum ccılegıKizlar çilek yemenin çocukta oluşan pisikle ilgisi var mıdır ?
Anlamadıgım bır sekılde kesıldı konusmalarBuralar çok sessizleşi ya. Neler oluyor anneler bebişler iyi mi? Çok mu yoğunsunuz? Ek gidaya geçince canlanacak galiba.
Ben de öyle düşünüyorum canim. Bebeğim için Prima stoku yapmıştım. İlk doğduğu zamanlar baktım poposu hep pişik baby me ye geçtim. 3 numara Prima kalmıştı arara kullanıp bitireyim dedim ama primayi kullandığım gün poposu aşırı pişik oldu. Ya primadan ya da o gun yemeye başladığım çilekten kaynaklanıyor diye düşündüm. Bı de cumartesi sünnet yaptiracagim o zamana iyileşsin istiyorum popişiBence var canım ya ben oyuzden dıkkatlı yıyorum ccılegı
Cok sasırdım yaa prıma ya. Ben kızımda unıbaby yenıdogann kullanmıstım heomvok memnundum ogluma 1 kez kullandım degdırdıgım her yer pişik oldu her cocuga faklı etkı yapabılıyor. Bız sunnet olayını atlattık cok sukur darısı sızeBen de öyle düşünüyorum canim. Bebeğim için Prima stoku yapmıştım. İlk doğduğu zamanlar baktım poposu hep pişik baby me ye geçtim. 3 numara Prima kalmıştı arara kullanıp bitireyim dedim ama primayi kullandığım gün poposu aşırı pişik oldu. Ya primadan ya da o gun yemeye başladığım çilekten kaynaklanıyor diye düşündüm. Bı de cumartesi sünnet yaptiracagim o zamana iyileşsin istiyorum popişi
Saol canimCok sasırdım yaa prıma ya. Ben kızımda unıbaby yenıdogann kullanmıstım heomvok memnundum ogluma 1 kez kullandım degdırdıgım her yer pişik oldu her cocuga faklı etkı yapabılıyor. Bız sunnet olayını atlattık cok sukur darısı sıze
Çilek alerjik bir meyve ve süt ile geçiyor olabilir bence. Susam, süt ürünleri, kuruyemiş yapıyorsa çilek de yapabilir.Kizlar çilek yemenin çocukta oluşan pisikle ilgisi var mıdır ?
Arada yazanlar hala arada yazıyor ama dıgerlerı yazmayı kesınce bırkc kısı konusuyor gıbı oldukTopik sakinleşince hiç yazmayanlar yazmaya başladı
Tadımlara başlayacağız bizdeKızlar bizim dr bebeğin yemeklere ilgisi varsa tuzsuz ve baharatsız olanlardan parmağınla tattır dedi bu gün. Su da verebileceğimi söyledi çok da abartmayarak. Sizin dr ların yaklaşımı nasıl?
Aynen öyle oldu sankiArada yazanlar hala arada yazıyor ama dıgerlerı yazmayı kesınce bırkc kısı konusuyor gıbı olduk
Gececek. Herkes ayni inan. Bu gunler de boyle deyip kabullen. Zaten seneye bugun boyle olmayacak daha rahat olacagiz. Bebislerimiz saglikli mutlu olsun biz hafif delirir yine duzeliriz nasil olsaKızlar çok yoruldum ya ikisinede yetemiyorum olmuyo sadece karınları doysun altları temiz olsun banyolari o kadar gün içinde ikisi canına okuyor.. Küçüğü 15 dk 20 dk uyuyor sadece bitti.. Bir kere gün içinde 40 dk uyursa uyuyor..
Büyüğü küçüğe vuruyor oyuncak fırlatıyor sürekli koruma halindeyim.. Bırakıpta bi işime bakamıyorum tükendim artık..
Hergun aynı hergun aynı koşturma. Bazen diyorum işe başlamış olsam bundan az yorulurum. Kendi başıma kalmayı çok özledim. İş hayatıda yoracak ama bi nefes alabilecem istediğim zaman tuvalete gidebilirim mesela l
Çocuklara tahammülüm kalmadı.. Ne yapacam ben bilmiyorum
Olmaz mi. Bir de havalar isimdi, kremlemeden kapatmiyoruz.Kizlar çilek yemenin çocukta oluşan pisikle ilgisi var mıdır ?
Ben de öyle düşünüyorum canim. Bebeğim için Prima stoku yapmıştım. İlk doğduğu zamanlar baktım poposu hep pişik baby me ye geçtim. 3 numara Prima kalmıştı arara kullanıp bitireyim dedim ama primayi kullandığım gün poposu aşırı pişik oldu. Ya primadan ya da o gun yemeye başladığım çilekten kaynaklanıyor diye düşündüm. Bı de cumartesi sünnet yaptiracagim o zamana iyileşsin istiyorum popişi
Benimki de 4.ayda muz fln tattir dedi. Ben 5'i bekliyorum. Yemeklere cok bakior bu aradaKızlar bizim dr bebeğin yemeklere ilgisi varsa tuzsuz ve baharatsız olanlardan parmağınla tattır dedi bu gün. Su da verebileceğimi söyledi çok da abartmayarak. Sizin dr ların yaklaşımı nasıl?