Beşik çok iyi bir seviye şu an yatağıma yanıma reflü yatağını koydum yerimden kalkmayayım her saniye diye. Onu bile kabul etmiyor. Sanki bir şey batıyor hemen çığlık
6 ay çok erken odası içinya içim rahat etmez
Bende de durumlar aynı hep memede uyumak istiyor zaten alerjik bebe. bende mama yapıyorum meme peşine 30cc ya da 60cc içiyor uyuyor, yoksa emzik gibi yapıyor beni, karnıda doymuyor muhtemelen
Doyuyordur inşallah ya. Doymasa memeye gelince de susmaz. 30 cc bir şey değil ki sindirimi geç diye uykuya devam ediyor olabilir
Bebeğim biberon almıyor. Mama ya da sağıp vermem de zor.
Arkadaşlar bebeğin anneyle uyumak istemesi onun duygusal ihtiyacıymış. Benim bebeğimde de bunu tecrübe ettim. Yanıma aldığımda çok güzel uyuyor. Kendini güvende hissediyormuş. Uyku eğitimindense memede uyuması daha doğruymuş. Beyaz gürültü dinletmek de yanlışmış bu arada. Bir video var çocuk ileri geri sallanıp beşiğe vuruyor kafasını. Duygusal yoksunluk hissettiği içinmiş kendine zarar vermesi. Kucaklaması gerekirken annesi de yanında oturup seyrediyor. Doktora sormuş böyle yapması normal mi diye o da olabilir demiş. İnstagramda "prema ve onun anneliği" sayfasını takip edin çok güzel içerikler paylaşıyor. Doğal bakım kremi araştırırken gördüm. Sabitlenmiş storylerinde "bakım" başlığı var ona özellikle bakmanızı tavsiyesi ederim.
Arkadaşlar bebeğin anneyle uyumak istemesi onun duygusal ihtiyacıymış. Benim bebeğimde de bunu tecrübe ettim. Yanıma aldığımda çok güzel uyuyor. Kendini güvende hissediyormuş. Uyku eğitimindense memede uyuması daha doğruymuş. Beyaz gürültü dinletmek de yanlışmış bu arada. Bir video var çocuk ileri geri sallanıp beşiğe vuruyor kafasını. Duygusal yoksunluk hissettiği içinmiş kendine zarar vermesi. Kucaklaması gerekirken annesi de yanında oturup seyrediyor. Doktora sormuş böyle yapması normal mi diye o da olabilir demiş. İnstagramda "prema ve onun anneliği" sayfasını takip edin çok güzel içerikler paylaşıyor. Doğal bakım kremi araştırırken gördüm. Sabitlenmiş storylerinde "bakım" başlığı var ona özellikle bakmanızı tavsiyesi ederim.
6 kılodayken premium care 4 e gectım bende cok sıkıyordu 3 hatta tedırgın oldum 4 buyuk aslında ama bacaklarını sıkmıyoren azından tasma bırkac kez oldu dıger numaralarda da tasma sorunu yasadıgım ıcın onemsemedım artık
Allah yardımcın olsun cnm tek gerçekten zor annenin ne kadar Sabri destekçisi olursa gerçekten o kadar iyi oluyor kreşe vermiyorum ben oyun grubu haftada iki gün iki gün de jimlastik yaş sınırı yok bizimkinde öyle tam donanımlı bir yer değil bnm amacım sosyallessin enerjisini atsin diye seneye kreş düşünüyorum
Simdiden sonra kilo alimi hizli olmayacagi icin bu numara epey gider.Oğlumda prima kullandım 4+ da tuvalet egitimine gectik ki kilolu bir bebekti hep hala öyle sleepynin beden araliklari daha genis sanirim