- 10 Mayıs 2021
- 196
- 200
- 33
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öyle düşündüm ama göğüs kısmını pek öpmüyoruz. neyse artık haftaya doktoru gördün bakalım ne diyecek.neden olur bilmiyorum ama öpmekten olabilir mi, açık kalınca heryer ini öpüyoruz
Bazen 1 bazen 2 saatte bir emiyo ikisini değil anca birini emiyor eskisi kadar da kalmıyo zaten memede artık 10 dk yetiyoSadece anne sütü alan bebekleriniz kaç saatte bir emiyor ve her emzirmede tek memeyi mi iki memeyi mi veriyorsunuz?
Bzizm belli olmuyor bazen yarım saat bazen 2 saat, tek meme emiyor her seferinde diğer memeyi veriyorumSadece anne sütü alan bebekleriniz kaç saatte bir emiyor ve her emzirmede tek memeyi mi iki memeyi mi veriyorsunuz?
Sabirli olalim..hepsi geçecek..dua edelim en hizlica gecsin...basa gelen cekilirNe kadar daha sürecek bu? Ayakta gezinerek emziriyorum. Uzun zaman önce bırakmıştı bunu. Artık ayakta olmak ve gezdirmek de yetmeyebiliyor üstelik. Uykusu da günden güne azalıyor
İdrar dışkı kan hepsi temiz ilginç bir şekilde ateşi dusuremediler ilaçla düşüyor bir saat sonra yeniden çıkıyor eve geldik şimdi takip edicez sorun bulunsa çözüm de bulunacak ama sorun bulunmadi anlamadımHay allah şansa bak haber ver gecmis olsun insallah önemsizdir
Kültür de yapildi mi ?gecmis olsunİdrar dışkı kan hepsi temiz ilginç bir şekilde ateşi dusuremediler ilaçla düşüyor bir saat sonra yeniden çıkıyor eve geldik şimdi takip edicez sorun bulunsa çözüm de bulunacak ama sorun bulunmadi anlamadım
Geçmiş olsun diş çıkarıyor olabilir mi ya da aşı olduysa aşının yan etkisiİdrar dışkı kan hepsi temiz ilginç bir şekilde ateşi dusuremediler ilaçla düşüyor bir saat sonra yeniden çıkıyor eve geldik şimdi takip edicez sorun bulunsa çözüm de bulunacak ama sorun bulunmadi anlamadım
Gecmiş olsun canım yaİdrar dışkı kan hepsi temiz ilginç bir şekilde ateşi dusuremediler ilaçla düşüyor bir saat sonra yeniden çıkıyor eve geldik şimdi takip edicez sorun bulunsa çözüm de bulunacak ama sorun bulunmadi anlamadım
Hepsine bakıldı hepsi temiz çok garip. Ben bağırsak enfeksiyonu olabilcegini düşünmeye başladımKültür de yapildi mi ?gecmis olsun
Yok cnm dış atesi 38.5 gecmeZGeçmiş olsun diş çıkarıyor olabilir mi ya da aşı olduysa aşının yan etkisi
Sağol cnm insaah geçer ateşi hala var nöbet tutuyorum başındaGecmiş olsun canım ya
Ben uzun zamandır ayakta şarkı söyleyerek emziriyorum. Bakıyorum emmek istiyor ama oturturken çığlığı basıyor. Mecburen ayağa kalkıyorum. Kol kası yaptıracak annesineNe kadar daha sürecek bu? Ayakta gezinerek emziriyorum. Uzun zaman önce bırakmıştı bunu. Artık ayakta olmak ve gezdirmek de yetmeyebiliyor üstelik. Uykusu da günden güne azalıyor
2 memeyi aynı beslenmede hiç almıyor. Çünkü kısa sürede uyku moduna geçiyor. Tek meme bazen 3 dk bazen 10 dk. Saat tutmuyorum canı ne zaman isterse o zaman emzirmeye çalışıyorumSadece anne sütü alan bebekleriniz kaç saatte bir emiyor ve her emzirmede tek memeyi mi iki memeyi mi veriyorsunuz?
Ben de öyleyim. Sadece şarkı da yetmiyor. Emme sonrası da hem sallanmak hem de garip garip makine, su, vb sesler duymak istiyor uyumak için. Dün kendimi rüzgar sesi çıkarırken buldum. Anne karnına dönecek herhaldeBen uzun zamandır ayakta şarkı söyleyerek emziriyorum. Bakıyorum emmek istiyor ama oturturken çığlığı basıyor. Mecburen ayağa kalkıyorum. Kol kası yaptıracak annesine
Bizim diğer alternatif pilates topunda emzirmek. Tavsiye ederim çok daha az yorucu
Rüzgar sesine çok güldüm şekilden şekile soktularBen de öyleyim. Sadece şarkı da yetmiyor. Emme sonrası da hem sallanmak hem de garip garip makine, su, vb sesler duymak istiyor uyumak için. Dün kendimi rüzgar sesi çıkarırken buldum. Anne karnına dönecek herhalde
Pilates topunu koyacak yerim olsa onu da alayım. Salonda olmayan alana oyun halısı koydum en son. Üstünden atlayarak yürüyoruz
Şaka değil maalesef. Bugün de baktım matkap sesi çıkarırken boğazım tahriş oldu. Youtube'dan açtım. Sonra o kesmedi, elektrikli süpürge sesiyle uyudu. Kafam uyuşuyor. İlk iki aya döndük resmenRüzgar sesine çok güldüm şekilden şekile soktular
Çok geçmiş olsun canım, ateşliyken bebeğe su vermeyi ihmal etme aklımıza gelmiyor ama ateşleniyorsa ver mutlakaİdrar dışkı kan hepsi temiz ilginç bir şekilde ateşi dusuremediler ilaçla düşüyor bir saat sonra yeniden çıkıyor eve geldik şimdi takip edicez sorun bulunsa çözüm de bulunacak ama sorun bulunmadi anlamadım
Canım istanbul bayağı ısındı bizim evde çok sıcak hergun şu veriyorum dört kaşık falan içiyor gerisini kabul etmiyor bugün ishal başladı ateş düştü halsiz de kızımda ishal oldu bakalım ne olacak ateşi düştü ya çok şükür geneÇok geçmiş olsun canım, ateşliyken bebeğe su vermeyi ihmal etme aklımıza gelmiyor ama ateşleniyorsa ver mutlaka
Kilo alımı nasıl peki canım?2 memeyi aynı beslenmede hiç almıyor. Çünkü kısa sürede uyku moduna geçiyor. Tek meme bazen 3 dk bazen 10 dk. Saat tutmuyorum canı ne zaman isterse o zaman emzirmeye çalışıyorum
Gece uykusuna 20:00 da geçiyor 03:00 a kadar 2-3 saatte bir istiyor. Onun dışında çok sık istiyor.
Evden çalışıyorum. Toplantıdayken zor oluyor bu durum. Onun dışında alıştım artık