2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bize yazdığı demir ilacını ekledim. Paraben yokmuş.
Ben de 1 haftadır kullanıyorum bunu ama bıdahakıne bunu almayacam. Tatlandırıcı var bı de 1 aylık kullanım suresı buzdolabında saklanması da hosuma gıtmıyornerken cıkarsam da brbek ıcın serın bence

Bizim de ASM aynı demir ilacı i verdi dr.umuza sordum paraben var başka kan ilacını önerdi ona başladık. Ocean microfer ilacın adı bende ASM nin verdiği kan ilacını kullanmadım zaten 4 aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor Dr da ASM deki ebede diyor cnm gene maşallah i var senin bebeginin..

Evet gideyim bir teşekkür ederim. Biotin emzirirken olur mu görüşürüm bir

Kızlar merhabalar
Kilot bez mi cırtlı bez mi sizce daha iyi
Kızım 5 kilo şuan hangisi daha iyi olur şuan 3 no kullanıyorum indirim var stok yapmak istiyorum 4 no 5 no hangisi daha çok kullanılıyor acaba

Saol canim

Kızlar merhabalar
Kilot bez mi cırtlı bez mi sizce daha iyi
Kızım 5 kilo şuan hangisi daha iyi olur şuan 3 no kullanıyorum indirim var stok yapmak istiyorum 4 no 5 no hangisi daha çok kullanılıyor acaba
5 kg için 3 numara mı kullanıyorsunuz. Hangi marka?
Prima premium care de 3 numaraya 2 gün önce geçtik. 7 kg tam kilomuz. 4 ay bitti.

4 numara çok kullanılıyor diyorlar ama siz 3 e baya erken geçmişsiniz

5 kg için 3 numara mı kullanıyorsunuz. Hangi marka?
Prima premium care de 3 numaraya 2 gün önce geçtik. 7 kg tam kilomuz. 4 ay bitti.

4 numara çok kullanılıyor diyorlar ama siz 3 e baya erken geçmişsiniz
Baby me ve goon kullandım ikiside 2 no belini sıktı iz yaptı mecbur geçtim

Var mı daha temiz bildiğiniz?
Benim oğlum calpol dahil hiçbir şurubu sevmiyor. Reflüsü için var şurubunu zor kullanıyoruz

Bana da tam tersi anne sütü olan bebeklerde demir eksikliği görülebilir dedi oğlumun takibini de yapmişti yine ayni sekil devam ettik
Bizim doktorumuz da 4 aya kadar bebekler annelerinden aldıkları sütten demir alıyorlar dört aydan sonra kendileri üretmeye başlıyor destek gerekiyor ilaçla ama demir ilacı biraz ağır olduğu için dene zten alerjik bir bebek karın ağrısı dışkıda kan huzursuzluk olursa kes beste yeniden başla dedi bn başlamadım dört ay atağı alerji sıkıntısı zaten uyumuyor huysuz dışkı da mukuslu diye bir ay bekleyip öyle başlayacağım. Ben kızımda da sidefer kullandım diye onu istedim doktorumuz onu yazdi dişlerinde hiç leke yapmamıştı tabi 4 sene geçti nerdeyse bir denicem sorun olursa ocean almayı düşünüyorum

Var mı daha temiz bildiğiniz?
Benim oğlum calpol dahil hiçbir şurubu sevmiyor. Reflüsü için var şurubunu zor kullanıyoruz
Bilmiyorum hepsının ıcerıgıninancak bırdahakı gıdısımde bestıron ya da ocean ı soracagım doktora. Ilac bızde de sıkıntı capolu ıcırmıyorım d vıtamını de oyle sıdefer gayet tatlı olmasına ragmen onda bıle yuzunu eksııtıyor

Ben de sorayım teşekkür ederim.
D bizde de hiç memnun olmuyor. İnşallah ek gıdada sorun yaşamayız

Kızlar bi soru daha. 2 gecedir bebeğim her saniye emmek istiyor. Yarım saat arayla diyebilirim. Zaten uykusuna kucağımda devam etmek istiyor.
Gündüz de saat başı istiyor.
Uyku anında emmeyi alışkanlık haline getirdi artık. Atak döneminde ondan sanırım ama kalıcı olursa çok zor Sizde durumlar nasıl

Aynı şeyi yazmaya girdim aşı da oldu dün atağın üzerine tüy diktik. Saat başı uyandı tüm gece ve süreklş emiyor gerçekten tükendim bu gece

Aynı şeyi yazmaya girdim aşı da oldu dün atağın üzerine tüy diktik. Saat başı uyandı tüm gece ve süreklş emiyor gerçekten tükendim bu gece
Biz aşıyı da bugün olacağız
Ee ne olacak böyle ya geçici değilse, bu düzene alışırsa diye korkuyorum

Biz aşıyı da bugün olacağız
Ee ne olacak böyle ya geçici değilse, bu düzene alışırsa diye korkuyorum
Bu şekilde o da yaşayamaz ok zor diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum arkadaşım 6 aylıken ıdasına geöirdi ben daha çocuğu kendi beşiğine geçiremedim halimize bak

Bu şekilde o da yaşayamaz ok zor diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum arkadaşım 6 aylıken ıdasına geöirdi ben daha çocuğu kendi beşiğine geçiremedim halimize bak
Beşik çok iyi bir seviye şu an yatağıma yanıma reflü yatağını koydum yerimden kalkmayayım her saniye diye. Onu bile kabul etmiyor. Sanki bir şey batıyor hemen çığlık
6 ay çok erken odası içinya içim rahat etmez

Insallah sorun yaşamazsınız alerji durumu zor gerçekten oğlumda da leke yapmadi ilac ama ne kullandım hatırlamıyorum

Bende de durumlar aynı hep memede uyumak istiyor zaten alerjik bebe. bende mama yapıyorum meme peşine 30cc ya da 60cc içiyor uyuyor, yoksa emzik gibi yapıyor beni, karnıda doymuyor muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…