- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
Ocean kilo basina 2 damla dedi bizim doktorTeşekkürler canım biz de ocean kilo başına 1 damla alıyoruz memnunuz ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ocean kilo basina 2 damla dedi bizim doktorTeşekkürler canım biz de ocean kilo başına 1 damla alıyoruz memnunuz ondan
Ocean kilo basina 2 damla dedi bizim doktor
Allah yardımcın olsun cnm tek gerçekten zor annenin ne kadar Sabri destekçisi olursa gerçekten o kadar iyi oluyor kreşe vermiyorum ben oyun grubu haftada iki gün iki gün de jimlastik yaş sınırı yok bizimkinde öyle tam donanımlı bir yer değil bnm amacım sosyallessin enerjisini atsin diye seneye kreş düşünüyorumKızlar bende aynı sizin gibiyim büyüğüm 32 aylık şimdi.. Ve benimki çok vuruyor hemde gözümüze baka baka hiç sakinayim yok çözüm bulamıyorum ne desem olmuyor.. Kafasina oyuncaklar fırlatıyor sonunda bağırıyorum ve çok üzülüyorum..kimse onunla ilgilenmesin istiyor.çok zorlanıyorum bende eşimden hiç destek görmüyorum aramız da kötü. Çok zorlanıyorum
Krese tüm gün mü veriyorsun? Haftanın 2 günü kabul ediyorlar mı? Bende jimnastik istiyorum da yaş sınırı 3 mü acaba daha 3 ü doldurmadı
Benim 3 aydır falan ciddi dökülme var bi şey de kullanmıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum ben de ama hangisine ben de onu bilemediğimden erteliyorum :)Kızlar saç dökülmeleriniz ne durumda? Benim 10’gündür korkunç dökülüyor. Vitamin de kullanıyorum aslında. Hangi bölüme doktora gitsem? Kadın doğum mu endokrin mi? Var mı bi fikriniz
Evet ben de o şekilde biliyorum ama gebelikte ve emzirirken vitamin ve kan değerleri düşebiliyor yine de bi tahlil yaptırmakta fayda var onlara bağlı dökülme de olabilirBen aılemhekımıne gıtttıım vıtamın ve tıroıd degerlerıme baktı, multıbıtamın kullandıgım ıcıın Hersey nırmal cıktı. Halk arasında benek anneyı tanıyınca derler ama bılımsel acıklaması hamılelıkte dökülmeyen sacların bir anlamda dokulmesı dedıı cunku her ınsanın 1 ayda dokulen sac mıktarı varmısnve bu hamılelıkte olmuyormus sımdı hormonların da toparlanmasıyla bu durum yasanıyormus
Kızlar saç dökülmeleriniz ne durumda? Benim 10’gündür korkunç dökülüyor. Vitamin de kullanıyorum aslında. Hangi bölüme doktora gitsem? Kadın doğum mu endokrin mi? Var mı bi fikriniz
Lohusalikta sac dokuyoya sanirim ondan kacis yok. Ostrojen dusunce hem culture bozluluyo bira hem de saclar gidiyo. Ama Dahiliyeye gitseniz olur zaten onlar tum kan degerlerine bakar. Troid sorunu varsa endocrine sevk ederBenim 3 aydır falan ciddi dökülme var bi şey de kullanmıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum ben de ama hangisine ben de onu bilemediğimden erteliyorum :)
Eşim cildiyeye gidelim diyor da bilmiyorum o doğru bölüm mü.
Olabilir benim hamilelikte hiç dökülmemişti. İlk 3,5 ayda da olmadı. Vitamin ben de kullanıyorum ama gideyim olmazsa 4 ay aşısındayken ben de değerlerimi kontrol ettireyimBen aılemhekımıne gıtttıım vıtamın ve tıroıd degerlerıme baktı, multıbıtamın kullandıgım ıcıın Hersey nırmal cıktı. Halk arasında benek anneyı tanıyınca derler ama bılımsel acıklaması hamılelıkte dökülmeyen sacların bir anlamda dokulmesı dedıı cunku her ınsanın 1 ayda dokulen sac mıktarı varmısnve bu hamılelıkte olmuyormus sımdı hormonların da toparlanmasıyla bu durum yasanıyormus
Doğumdan hemen sonra başlamayınca anlamlandıramadım. Bu son günlerde var ama öyle böyle değil. Hayatımda hiç böyle saç dökülmem olmadı.Lohusalikta sac dokuyoya sanirim ondan kacis yok. Ostrojen dusunce hem culture bozluluyo bira hem de saclar gidiyo. Ama Dahiliyeye gitseniz olur zaten onlar tum kan degerlerine bakar. Troid sorunu varsa endocrine sevk eder
Maşallah çok iyi bnce bnmki bu ay 600gr aldı boyu da 63cm maşallah seninkine bnde demir ilacını aldım eczaneden ama dha baslamadim beş dolsun baslayacagimDün 4. Ay asilarimizi olduk. Hemşire vegafron adında demir damlası verdi. Damlanın kutusunda resmen paraben olduğu yazıyor çocuk doktorumuz sadece annes sütü ile besleniyorsa 6. Aydan itibaren demire başlayacaz demişti. Doktorun tavsiyesine uygun demiri 6. Ayda basliycam.
Bebeğim de çok huysuz ya hiç halı gücü yok yavrumun. Son bir buçuk ayda 800 gram almış normal mi sizce. Boyu da 67 cm.
Dün 4. Ay asilarimizi olduk. Hemşire vegafron adında demir damlası verdi. Damlanın kutusunda resmen paraben olduğu yazıyor çocuk doktorumuz sadece annes sütü ile besleniyorsa 6. Aydan itibaren demire başlayacaz demişti. Doktorun tavsiyesine uygun demiri 6. Ayda basliycam.
Bebeğim de çok huysuz ya hiç halı gücü yok yavrumun. Son bir buçuk ayda 800 gram almış normal mi sizce. Boyu da 67 cm.
Doktorumuz sadece anne sütü alıyorsa 6. Ayda demire başlamayı önerdi. Çok itibar ettiğimiz bir doktor olduğu için sormayı düşünmedim. Bir dahaki kontrolde sorarım canim. Bestiron u araştırırim saolasinAsm nin her ilaci parabenli bestironu araştırabilirsin tadıda güzel kilosu da iyi zaten düşecek bir yerden sonra.Demire niye 6.ayda başlıyorsun
Maşallah seninkine de canim. Benimki çok az uyuyor artık. Heleki dünden sonra tüm düzeni bozuldu sürekli inliyor. Dün akşam ateşi yoktu ama çok huzursuz diye kıyamadım calpol verdim.Maşallah çok iyi bnce bnmki bu ay 600gr aldı boyu da 63cm maşallah seninkine bnde demir ilacını aldım eczaneden ama dha baslamadim beş dolsun baslayacagim
Boyu gayet iyi. Bizim de 68 cm ve iyi dedi doktorumuz. Biz de yaklaşık 1,5 ayda 900 gram almışız ve iyi buldu doktorumuz.Dün 4. Ay asilarimizi olduk. Hemşire vegafron adında demir damlası verdi. Damlanın kutusunda resmen paraben olduğu yazıyor çocuk doktorumuz sadece annes sütü ile besleniyorsa 6. Aydan itibaren demire başlayacaz demişti. Doktorun tavsiyesine uygun demiri 6. Ayda basliycam.
Doktorumuz sadece anne sütü alıyorsa 6. Ayda demire başlamayı önerdi. Çok itibar ettiğimiz bir doktor olduğu için sormayı düşünmedim. Bir dahaki kontrolde sorarım canim. Bestiron u araştırırim saolasin
zaten saç dökülmesi genelde bu aylarda başlıyor. dedikleri gibi sanırım hormonlar ancak düzeliyor. benimde deli dehşet dökülüyor. vitaminde kullanıyorum olmadı bir cildiyeye baktırın. biotin biraz işe yarıyor diye biliyrıum. doktor önerebilir.Doğumdan hemen sonra başlamayınca anlamlandıramadım. Bu son günlerde var ama öyle böyle değil. Hayatımda hiç böyle saç dökülmem olmadı.