2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar yardımcı olur musunuz her ay en az 1 kilo alan bebeğim sanırım bu ay evdeki tartıyla tarttığımda 500 ya da 600 gram almış çok az değil mi nerede yanlış yaptım acaba diye düşünüyorum sadece anne sütüyle besleniyor bu ay yetmedi mi ya da sütün yağ oranı mı düştü acaba ?

Hiçbir yerde yanlış yapmadınız. Normal kilosunu almış. Artık ilk aylar gibi kilo almayacaklar. 500 üstü normal demişti doktorumuz 4. Ay kontrolünde.
Biz de yaklaşık 1,5 ayda 900 gram kadar aldık gayet iyi dedi.

Sütün yağ oranı düştü gibi bir şey olmaz bence. Ayrıca ihtiyacına göre de artıyor

kızlar merhaba. çalışmaktan ve akşamları2 çocukla burayı çok takip edemiyorum ama yinede hergün girip en azından son sayfalara bakmaya çalışıyorum.
benim oğlumda rar ara döküntü oluyor . ama isilik değil , fotoğrafını ekliyorum. hiç böyle birşey yaşayan oldu mu? internetten baktım bir bilgi yok. doktoruna resim attım gelsin göreyim dedi ama haftaya zaten 5 ay kontrolü olacağından şimdi götürmek istemedim. böyle çil gibi. bazen çıkıyor bazen geçiyor. tüm vücutta çıkmıyor. mesele şuan göğsünden yukarıda var. ve yüzünün sağ göz etrafında var.

Eklentiler

• d9408edd-f41a-411e-a23b-9853ff5ac4a1 (002).JPG
    101 KB · Görüntüleme: 72
Bu değişimde ne durumdasınız? Benimkinin de yarın dört ayı dolacak. Bir haftadır ilk zamanlarına dönmüş gibi. Uykular de öğünler de şaştı

4. Ay atağı bitmeyen var mı? İnanılmaz değişti bebeğim. Sinirli uyumaya direnen hatta uyutmaya çalışırken sinirden saçını yolup kendine zarar veren, sadece yatarak emmeyi kabul eden ama iyi de emmeyen bir bebek oldu. 5 6 saat aralıksız uyumuyor direniyor çarşafta sallama, ayakta sallama arabaya binme otobanda gezme vs bir çok sey deniyoruz en son yorgunluktan uyuyor. Dr uyku eğitimi dedi ama ben sebebini sorguluyorum. Bu kadar erken eğitim almak istemiyorum hala bana, kokuma, güvenli hissedeceği ortama ihtiyacı var gibi geliyor. Kucakta ayağa kalkıp sağa sola sallayıp uyutuyordum ki belim dayanmadı sakatlandım. Yürümekte zorlanıyorum. Ne tavsiye edersiniz kızlar?

Selam kızlar oğlumu bugün evdeki tartı da tarttim çok canım sıkıldı 15 inde 6900gr olan bebem bugün 6700 çıktı noldu neden zayıfladı emiyorda ama çok sık kusuyor su değil peynir kusuyor

Oyun grubu kaç saatlik oluyo? Ben götürmüştüm de beraberdik ebeveyniydi
İki saat bizim yanında öğretmen var biz sınıfa giremiyoruz iki saat siniftalar tek tuvalet ihtiyacı için çıkılıyor gün bittikten sonra öğretmen whatsa... Gruptan video görüntü paylaşıyor bizimle

Çok teşekkür ederim yanıtladığın için. Annelik çok zor her şeyde kendimi sorguluyorum. Allah sağlık versin bütün yavrulara

Selam kızlar oğlumu bugün evdeki tartı da tarttim çok canım sıkıldı 15 inde 6900gr olan bebem bugün 6700 çıktı noldu neden zayıfladı emiyorda ama çok sık kusuyor su değil peynir kusuyor
Aynı kıyafet, bezin doluluğu gibi şeyler etkilemiş olabilir mi canım? Yani belki 15 gün önce yanlış ölçmüşsündür

Aynı kıyafet, bezin doluluğu gibi şeyler etkilemiş olabilir mi canım? Yani belki 15 gün önce yanlış ölçmüşsündür
Hastanede ölçüldü eve geldim bidha ölçtüm hastanedeki ile 100gr fark çıkmıştı çıplak şekilde bugünde çıplak tarttim vermiş normal değil dimi bu durum

Hastanede ölçüldü eve geldim bidha ölçtüm hastanedeki ile 100gr fark çıkmıştı çıplak şekilde bugünde çıplak tarttim vermiş normal değil dimi bu durum
Bemım oglum da 3 haftadır aynı kıloda okadar emıyor nasıl aynı kılo bılmıyorum ınsallah gelısımle ılgılınsıkıntı olmasın hıcbırımızın bebegınde

Tarti hatasi olabilir endise etme
Bemım oglum da 3 haftadır aynı kıloda okadar emıyor nasıl aynı kılo bılmıyorum ınsallah gelısımle ılgılınsıkıntı olmasın hıcbırımızın bebegınde

Kilo takibini sen mi yapiyorsun doktor mu ? Kilo alamiyor ya da almasi gerekenin altinda aliyorsa enfeksiyon olabilir idrar tahlili ve kültürü yaptirabilirsin

neden olur bilmiyorum ama öpmekten olabilir mi, açık kalınca heryer ini öpüyoruz

Belli olmuyor ki canım, huzursuzluğu bi hastalığı var mıydı bu aralar o da etkilemiş olabilir
Hep huysuz zten cnm doğduğundan beri hep kucakta olmak istiyor aslında kucaktayken mutlu indirince çığlık kıyamet başka sorunu yok
Bnmki de sürekli emio ve kusuyor acaba kustugu için mi alamadı diye düşünüyorum birde alerjisi var ondan dolayı mı bu şekilde olmaya başladı onu sorguluyorum
Tarti hatasi olabilir endise etme

Kilo takibini sen mi yapiyorsun doktor mu ? Kilo alamiyor ya da almasi gerekenin altinda aliyorsa enfeksiyon olabilir idrar tahlili ve kültürü yaptirabilirsin
Hayır aynı tartı aynı şekilde ölçtüm cnm hata olamaz bu yüzden. Enfeksiyon olsa ateşi olmazmi ? Enfeksiyon ateş yapar diye biliyorum ama yanlış ta biliyor olabilirim tabi şuan bnmki 2 haftada 200gr vermiş gözüküyor

Ateş yapmayabiliyor aynı şey kızımda oldu alması gereken kilonun altında kilo aldı 2 aydir.Sadece anne sütü ile besleniyorr.Doktor 4.ayda idrar tahlili yaptirmamizi söyledi ve coli basili çıktı.İnan hiç bir şikayeti belirtisi yoktu kilo alamasi dışında.Belki daha ilerlemiş olsaydı ateş yapabilirdi.

Çok teşekkür ederim ateş dedik oğlum geceden beri ateşli şimdi doktora goturuyorum

Bu değişimde ne durumdasınız? Benimkinin de yarın dört ayı dolacak. Bir haftadır ilk zamanlarına dönmüş gibi. Uykular de öğünler de şaştı
Selam
Biberon reddi devam ediyor malesef..hoplatarak ziplatarak once meme vererek ardindan biberon verebiliyorum..yorucu bir sureç..uykumuzda ciddi bi bozukluk yok..keyfi yerinde şimdilik durum bu..120 cc mama aliyor birazda meme..

Selam
Biberon reddi devam ediyor malesef..hoplatarak ziplatarak once meme vererek ardindan biberon verebiliyorum..yorucu bir sureç..uykumuzda ciddi bi bozukluk yok..keyfi yerinde şimdilik durum bu..120 cc mama aliyor birazda meme..
Ne kadar daha sürecek bu? Ayakta gezinerek emziriyorum. Uzun zaman önce bırakmıştı bunu. Artık ayakta olmak ve gezdirmek de yetmeyebiliyor üstelik. Uykusu da günden güne azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…