• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim oğlum da pazartesi asi olacak ben de kara kara düşünüyorum😢 benimki zaten bu aralar gergin ve süt içmek istemiyor. Daha nasıl sınırlı ve gergin olabilir bilemiyorum. Elleri de sürekli ağzında ağzını kocaman yaptı
Allah yardimcimiz olsun canim..ben soyle bi yol buldum ya plates topu uzerinde ziplarken ya da bebek arabasinda yari kalkik duruyorken babasi salliyor ileri geri ben biberon verigorum ise yaradi cok sukur 90 lik mama bitirdi..birazda meme almisti

Aşıdan sonra biberon ve mama reddini bende yaşadım diliyle itiyor aç ama az az yiyordu mesela 4 saatte bir 150 cc mama yiyordu 30-40 cc yiyip bırakmaya başladı . 3-4 gün kadar sürdü maalesef bu arada türlü oyunlarla vermeye çalıştım ayakta , gezerken şarkı söyleyerek, kolumla sallarken ... Neyseki uzun sürmedi toparladı yemeye başladı tekrar huzursuzluğu atana kadar devam ediyor maalesef 😔
Bu yorumun beni o kdr rahatlattiki..genel bir durum oldgnu anlamis oldum..cok tesekkürler..ins. hemen duzelir benmki de..

3 gündür. 1. Uyku 1 saat 2. Uyku 2 saat. 3. Uyku yarım saat uyuyor. Umarım rutin oluşturur.
Gündüz çok mu sıcak acaba? Bilmiyorum ki bir şeyi var demek ki. Ya da gece uykusunu iyi aldığı için uyumuyor
Arkadaslar instagramda baldan anne var..uyku egitmeni ve herturlu bilgiyi postlarda paylasiyor ben bilgilensim..sizlerde takip edin isinize yarayacaktir..ayrica gece cok iyi uyursa gunduz uykulari kisa olurmuş..bir de iki uyku arasi fazLa ayakta kalirsa da kisa uyurmus.

3.5 yaş ilk 2 ay çok kıskandı sonra kabullendi herşey iyiydi 1 haftadır kaşla göz arasında şiddet uyguluyor ki şiddet asla şahit olduğu birşey değildi. Akraba ziyaretlerinde ağlıyor hep sebep kardeşini seviyor olmaları. Anne babamı görüntülü arayamıyorum çünkü kazara bebeğe laf atarlarsa kıskançlıktan sapıtıyor.
Bebeğim çok sakin bi bebekti bu alerji mahfetti bizi sürekli ağlamaları oluyor haliyle büyük kızımla oyun oynamak zorlaşıyor oda sussana artık deyip yapıştırıveriyor bi tane ben görmeden tabi. Emzik kurtarıcı oldu gerçekten birde çingene salıncağı ve plates topu favorim şu aralar 🤣
Yaa küçükmüş kızın, yalnızken ses çıkarmıyor evde seni kardeşiyle paylaşıyor ama herkesi paylaşmak istemiyordur, annane dede hepsi kardeşle ilgilenince ilgi çekmeye çalışıyorlar, salıncak iyi olmuş ya erkek mi bebeğin, gazlı bebekler severmiş salıncağı, benim kız korkuyor sallamaktan 🤦‍♀️ plates topunu napıyorsun yüz üstü üzerine mi yatırıyorsun 🤔

Yaa küçükmüş kızın, yalnızken ses çıkarmıyor evde seni kardeşiyle paylaşıyor ama herkesi paylaşmak istemiyordur, annane dede hepsi kardeşle ilgilenince ilgi çekmeye çalışıyorlar, salıncak iyi olmuş ya erkek mi bebeğin, gazlı bebekler severmiş salıncağı, benim kız korkuyor sallamaktan 🤦‍♀️ plates topunu napıyorsun yüz üstü üzerine mi yatırıyorsun 🤔
Bebeğim kız korkmuyor çok şükür büyük kızım için kurmuştuk 2 barfiks demiri arasına iple koridorda sağlam olunca bizde biniyoruz çocuk uyuturken kitap okurken falan süper oluyor hatta oyunlar oynuyoruz üzerinde hayali😊 salıncak gemi oluyor uçak oluyor falan kızım çok eğleniyor. Plates topunu kriz anlarında kullanıyorum yine uykusu geliyor acıkıyor ve emmek istemiyor ve çok ağlıyor kucağıma alıp yavaşça yaylanıyorum üzerinde sakinliyor sonra meme teklif ediyorum alıyor. Bu bebeler emsin diye bi ters takla atmadığımız kaldı zaten 🤣

Bebeğim kız korkmuyor çok şükür büyük kızım için kurmuştuk 2 barfiks demiri arasına iple koridorda sağlam olunca bizde biniyoruz çocuk uyuturken kitap okurken falan süper oluyor hatta oyunlar oynuyoruz üzerinde hayali😊 salıncak gemi oluyor uçak oluyor falan kızım çok eğleniyor. Plates topunu kriz anlarında kullanıyorum yine uykusu geliyor acıkıyor ve emmek istemiyor ve çok ağlıyor kucağıma alıp yavaşça yaylanıyorum üzerinde sakinliyor sonra meme teklif ediyorum alıyor. Bu bebeler emsin diye bi ters takla atmadığımız kaldı zaten 🤣
Anam ne eğlenceli ev 😂 benim bebelerde göndereyim salıncak fikrini çok beğendim, bende zor emzirdim 40ından sonra geceleri bize kabusu yaşattı, yumurta ve peynire Bi süre ara vermiştim bizde krizleri böyle çözdük çok şükür geçti, ek gıdaya başlıyoruz bizde yavaş yavaş veriyorum bişeyler

Ya bız basladık acayıp huysuz uyumuyor gunduz gece defalarca uyutuyorum cıglıklarla uyanıyor astrolojıye ınanmıyordum ama farklı yas gruplarında bebeklerınolan arkadaslarım da benzer durumu yasayınca dolunay etkısı dıye dusunuyorum artık
Ben başlamadım.6 ayi dolsun sonra duruma göre başlarım.beni bile mahvediyor.bebeye ne yapmaz

Anam ne eğlenceli ev 😂 benim bebelerde göndereyim salıncak fikrini çok beğendim, bende zor emzirdim 40ından sonra geceleri bize kabusu yaşattı, yumurta ve peynire Bi süre ara vermiştim bizde krizleri böyle çözdük çok şükür geçti, ek gıdaya başlıyoruz bizde yavaş yavaş veriyorum bişeyler
Gönder gelsin ev tamamen onlar için dizayn edilmiş gibi zaten biz misafir gibiyiz🤣 ya çok sevindim geçmesine bende kestim ama tam olarak düzelme olmadı hala. Ek gıdaya neyle başladınız? Bebeğine veriyor musun süt ürünleri?

Kızlar sanırım birçok kişi başlamış ek gıdaya ilk kızımda doktorlar kesinlikle 6 ay diyorlardı özel durumlar haricinde. Şimdi daha rahat davranıyorlar sanırım çok ilginç geldi bu durum. Bende bian önce başlamak istiyorum ama 6ayı bekliycem sanırım

Gönder gelsin ev tamamen onlar için dizayn edilmiş gibi zaten biz misafir gibiyiz🤣 ya çok sevindim geçmesine bende kestim ama tam olarak düzelme olmadı hala. Ek gıdaya neyle başladınız? Bebeğine veriyor musun süt ürünleri?
İlk gün yoğurt verdim yemedi, sonra elma rendesi tattırdım, sonra patates püresi, onu çay kaşığı kadar verdim çok sevdi, pirinç unu verdim muhallebi çok sıvı, yavaş yavaş geçiyoruz 😀

Back