• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
sabah 9 akşam 6. İşe gittiğim günler olursa eğer, ki sanmıyorum ama + yol saatleri olacak. Belki seneye. Şu an evden devam ediyorum.
Bilmem fazla değil sanki. Asgari ücret 4250 zaten. Ev işlerine de toparlama yemek çamaşır falan ediyor. Zaten çok vakti oluyor. Beslenmesi ile ben ilgileniyorum. Ek gıda dönemi daha çok işi olur.
Evet o zaman iyi tabi ev işi ütü yemekte yapıyorsa.. Çok iyi olmuş valla baya rahatlatıyordur seni😊

Bence o rutin ideal inşallah devam eder öyle. Yani gece normal uyuyor bence az ya da çok değil 10-11 saat kadar. Arada uyandığı oluyor 2 defa genelde.
Sıcak evet ince giydiriyorum, karnı aç desem gece de uyumazdı öyle olsaydı. Memeye alıştı büyük ihtimal ondan, emzik etti memeyi ağzından çıkınca uyanıyor :KK43:
Gündüz gürültü olmadığında 2 saat uyuyor ama evde geziniyorsam uyanıyor. Sessizliği seviyor,bence sessiz olsa 3 uykusu da 2 şer saat olacak benimkinin. Uykusu kanmamis şekilde uyaniyor

Gündüz gürültü olmadığında 2 saat uyuyor ama evde geziniyorsam uyanıyor. Sessizliği seviyor,bence sessiz olsa 3 uykusu da 2 şer saat olacak benimkinin. Uykusu kanmamis şekilde uyaniyor
Bizim evde de ses var ondan da olabilir ama olmasa da yine de 2 saat uyumaz benimki bence. Benimki de işte uykusunu almadığından huysuz oluyo hep kucak istiyo o yüzden.

3 gündür. 1. Uyku 1 saat 2. Uyku 2 saat. 3. Uyku yarım saat uyuyor. Umarım rutin oluşturur.
Gündüz çok mu sıcak acaba? Bilmiyorum ki bir şeyi var demek ki. Ya da gece uykusunu iyi aldığı için uyumuyor
Vaayy superr bi uyku duzeni masallah ya darisi basimiza tam hayal ettigm duzen bu benm

Kızlar benim oğlumun gündüz uykuları hala sorunlu yarım saat uyuyup uyanıyor zorlarsam kucakta emerek bir saat en fazla..
Ama gece uykusu nispeten daha güzel. Yani geceki de uyku gündüzkü de, gece yatağında güzel uyuyan bebek gündüz neden yatağa bırakınca uyanır anlamıyorum 😣
Benim kız da aynı çözemedim 🙄

3 gündür. 1. Uyku 1 saat 2. Uyku 2 saat. 3. Uyku yarım saat uyuyor. Umarım rutin oluşturur.
Gündüz çok mu sıcak acaba? Bilmiyorum ki bir şeyi var demek ki. Ya da gece uykusunu iyi aldığı için uyumuyor
Maşallah.. seninki baya uğraştırdı ama düzeni kurdu. 3,5 saat gündüz için az dimi? 🤔

Evet o zaman iyi tabi ev işi ütü yemekte yapıyorsa.. Çok iyi olmuş valla baya rahatlatıyordur seni😊
Rahatlatmaz mı🥰 normalde ev işiyle pek aram yoktu ama bebek olunca günlük bir düzen gerekiyor. Zaten geceleri yoruluyoruz. Gündüz de destekçi olabilecek kimsem yok normalde. Doğum iznindeyken de annemin şehrinde değilsem zor oluyordu

Benım oglum 1 ay emzık kullandı sonra öğürmeye basladı almadı asla emzık evde cesıt cesıt emzık denedım asla almıyor. Ellerını emıyor sımdı parmaklarını emıp öğürüyor. Sureklı kıyafetlerını emiyor hatta elimi yakalayınca elimı hemen emzik verıyorum asla ıstemıyor.

Benım oglum 1 ay emzık kullandı sonra öğürmeye basladı almadı asla emzık evde cesıt cesıt emzık denedım asla almıyor. Ellerını emıyor sımdı parmaklarını emıp öğürüyor. Sureklı kıyafetlerını emiyor hatta elimi yakalayınca elimı hemen emzik verıyorum asla ıstemıyor.
Evet bizimde aynı, biberonda almıyor benimki, şimdi elma püresi flan verdim kaşıkla yiyor arkadan biberonla su veriyorum içmiyor ama kaşıkla suyu içiyor

Yok emzik almıyor, belki alsaydı onu emerek uyurdu gündüz :(
Biraz uzasaydı gündüz uykusu başka işlerimi de yapabilirdim.
Emziği tekrar denedin mi vermeyi? Kızımda almıyordu öğürüyordu diline değince kriz anlarında denedim alıyor artık hatta kendini aştı kendi tutup götürüyor ağzına

Back